כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. כמה פרטים על שאול שלא ידעתם 16/06/2004 08:25 לתגובה הבאה
  guysofer123 לא מחובר guysofer123  משתמש מתחיל
אני השתתפתי במבצע החילוץ במשלחת הראשונה וחשוב לי לספר לכם כמה פרטים על שאול. אני לא שמעתי על שאול לפני זה ושהגעתי למקום ציפיתי לראות בעל חברה מישהו רציני ולהפתעתי גיליתי אדם חסר תושייה ויכולת להזיז דברים בשטח . זה הדליק אצלי כבר נורה אדומה לגבי אמינותו
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. עם כל הכבוד תגובה ל - 1 16/06/2004 16:35 לתגובה קודמת
  אסף אוזן לא מחובר אסף אוזן  משתמש פעיל 1157 הודעות עד כה
כמו שאזכרת רק בקצרה, האחריות היא גם על המטיילים! לא ייתכן שיפילו על שאול הכל, שכן המקרים שקרו אצלו ידועים, האנשים שיוצאים לאטרקציות דרכו פגשו אותו עוד בלה פאז, לא קשה להבין במי המדובר!! בנובמבר 2002!! טבעה מטיילת שיצאה לתור דרך שאול, עוד אז קמו קולות כנ
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. צודק ב100% תגובה ל - 2 17/06/2004 01:09 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. וכמה פרטים על ההודעה שלך תגובה ל - 1 17/06/2004 16:53 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
כיון שנמאס שאנשים זורקים דברים בלי בסיס במציאות, אני פשוט אתייחס לכל מה שאמרת, אני בטוחה שאת דעתך הנחרצת והפופולרית זה לא ישנה, אבל אולי את זו של כמה אנשים אחרים. ''להפתעתי גיליתי אדם חסר תושייה ויכולת להזיז דברים בשטח'' - אז איך הוא מוציא את כל הטיול
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. שרון +גלבוע תגובה ל - 4 17/06/2004 18:59 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
שרון מענין כל ההשקעה הזאת בשאול ומה האינטרסים שלך . ומה לך לפגוע בחברת הביטוח שעשתה מספיק אולי לא מספיק טוב אבל בתנאים של בוליביה!!!!.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. כמובן שיש לי אינטרסים תגובה ל - 5 17/06/2004 19:45 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
אני מקבלת משאול בדואר שליחים אבטיח עם גבינה בולגרית על כל הודעה שאני כותבת פה לזכותו. אופציה אחרת: הרושם שאני קיבלתי היה אחר ורציתי לדייק בעובדות ולהעלות כמה תהיות. תבחרי מה נראה לך יותר סביר. גם למי שסתם שואל פה בפורום כבר קרה שעניתי תשובות ארוכות ומפור
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. שאלה מגוחכת! תגובה ל - 5 18/06/2004 01:12 לתגובה קודמת
בלי להעליב אף אחד, השאלה הזו מיותרת! היא טרחה להגיב בדיוק מהסיבה שאני טרחתי, מאותה סיבה שאני יוצא להגנת הלובו כשצריך ושאני מגיב כשאנשים משמיצים כל מקום שהוא, עקב בורות או סתם סגירת חשבונות, (ואנשים עושים זאת גם אם לא קבלו הנחה וכו`). זה פורום טיולים! אנ
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. וכמה פרטים על ההודעה שלך:Re תגובה ל - 4 18/06/2004 01:41 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
אנשים אכן צריכים לבסס את דבריהם על המציאות, לכן אני לא אגיב על מה קרה או לא קרה במקרה הזה כי אני לא הייתי שם ולכן אני לא יודעת מה היתה המציאות – שרון, כמדומני גם את לא. הקטע של שאול לעומת מדריכים אחרים הוא שבין הטיולים היותר סטנדרטיים שלו, צצים במוחו ג
סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. ויכוח איכותי בפורום :-) תגובה ל - 8 18/06/2004 10:55 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
ולא בציניות, זה הרבה יותר מעניין משאלות על מזג אויר מסלול ומקומות לינה. בעניין של פעילות ''שאפילו המקומיים לא נוהגים להתעסק בה'', לפי מה שאני ראיתי (יתכן כמובן שאני טועה) מי שמפעיל את רוב מועדוני טיפוס הרים וקרח והרבה פעילויות אחרות שם שדורשות ידע מקצ
סמן להדפסה   הוספת תגובה
10. lilu, הסתייגות קלה. תגובה ל - 8 18/06/2004 13:29 לתגובה קודמת
כתבת בהקשר לאקספדישנים ששאול רואה מצב לגיטימי בהוצאת בני\ות 22 למשלחות, למרות ש-''נכון, הם לא תינוקות, אבל בכל זאת מדובר בחבר`ה צעירים, אחרי צבא, שרק מתחילים לבחון את הגבולות שלהם, כשבד``כ הם לא ממש מבינים במה מדובר ומה הם עושים.'' עכשיו באה ההסתייגות, כמ
סמן להדפסה   הוספת תגובה
11. lilu, הסתייגות קלה.:Re תגובה ל - 10 18/06/2004 19:24 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
חס ושלום לא התכוונתי לרגע אחד להמעיט במידת האחריות האישית של המטיילים, אני מאמינה גדולה בביטוי ''you made your bed, now lie in it''. בני 22 (ו-35 ו-63) שבוחרים להכניס את עצמם למצבים מסוכנים – זו בעיה שלהם, אני מסכימה אתכם לחלוטין לגבי זה. בני 22 הם באמת ל
סמן להדפסה   הוספת תגובה
12. אני שמח שהסכמנו. תגובה ל - 11 18/06/2004 21:37 לתגובה קודמת
תודה רבה על ההשקעה בכתיבת ההודעה האחרונה! היות וכולנו שמחים שניהלנו דיון איכותי, למה שלא ייעגנו אותו בפורום? או שישימו אותו בשאלות נפוצות? פאנל בערוץ 10? למה לא?! החל ממתי? :) un buen sabado!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
13. אני שמח שהסכמנו.:Re תגובה ל - 12 18/06/2004 22:28 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
דן מרגלית here I come
סמן להדפסה   הוספת תגובה
14. אני שמח שהסכמנו.:Re תגובה ל - 13 19/06/2004 00:16 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
היי, אני חושבת שאנחנו זכאים לפינה משלנו בחבובות!!! אנחנו נהיה הזקנים הרגזנים האלה שתמיד מתווכחים :))) לילה טוב :-)
סמן להדפסה   הוספת תגובה
15. עכשיו רק צריך תגובה ל - 14 19/06/2004 01:26 לתגובה קודמת
למצוא לנו מרפסת כלבבנו :-)
סמן להדפסה   הוספת תגובה
16. אתה לא לוקח בחשבון ... תגובה ל - 1 21/10/2005 11:35 לתגובה קודמת
Anonymous  משתמש לא מוכר
אפשר ללכלך על שאול מהיום עד שנה הבאה. יש לא מעט דברים בעייתים בטיולים שהוא מארגן ובבן-אדם עצמו אבל... וזה אבל גדול !!!! ראשית, הוא היחיד שמוציא טיולים כאלה הרפתקניים, ולאחר שהוא התנסה בעצמו במסלול, בד''כ הוא יוצא לטרקים, מוצא מסלולים חדשים ובונה טיול
קניון הינשופים עם שאול
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:מסלול לטיול
להודעה הבאה:תחרות סיפורים- סבב 2 נפתח!

שאלות נפוצות

דיברנו על זה בפורום

חיפוש מהיר

מידע נוסף