כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. למוצ`ילרים בעבר, הווה ועתיד 19/06/2004 19:46 לתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
הנה פוראוורד כללי של מייל שקיבלתי, בהקשר לנושאי הדיונים המתורבתים שלנו לאחרונה: ''Fwd: Re: Fwd: important to mochileros אמא,אמא'' צעקתי בבהלה.אמא רצה לחדר המדרגות,וראתה אותי מדמם,כשכל בגדי אדומים מדם.נירית,בת דודה של אמא,רדפה אחרי ולא שמתי לב.מעדתי
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. כל מילה אמת תגובה ל - 1 19/06/2004 20:28 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
נכון מאוד. (נכון גם ששגרירות לא קיימת בשביל מוצ`ילרים אלא בשביל יחסי חוץ. אבל לא ניכנס לזה עכשיו...:) בקשר להצעה שלך, אולי אפשר ללכת על חברת ביטוח שמעידה על עצמה שהיא פונה למטיילים, אני חושבת ששילוח-הראל למשל מציעה ביטוח נסיעות שהרבה משתמשים בו (דרך אי
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. יש עוד בעיה תגובה ל - 2 20/06/2004 01:02 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  hellykimhi לא מחובר hellykimhi  משתמש מתחיל
הבעיה היא שמוצ`ילר ממוצא שמוציא עוד לפני הנסיעה כ''כ הרבה כסף על ציוד כרטיס טיסה חיסונים וכו` מגיע לשלב התשלום לביטוח כבר ''תשוש'' מלברר ולחפש את הטוב ביותר ורובם(יסלחו לי המיעוט ) לא טורח לברר באמת עד כמה הביטוח מכסה ומה באמת הדברים שחברות הביטוח מציעות.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. יש עוד בעיה:Re תגובה ל - 3 20/06/2004 02:07 לתגובה קודמת
  eladv6 לא מחובר eladv6  משתמש פעיל 3452 הודעות עד כה
הפוליסות של חברות הביטוח דומות אחת לשניה באופן מפתיעה, ולא רק בתחום של ביטוח נסיעות לחו''ל, גם בתחום של ביטוח בריאות, באופן דומה (ומפתיע???) לעובדה שהעמלות של הבנקים דומות אחת לשניה (אמרתי את זה פעם למנכ''ל של סוכנות ביטוח והוא התעצבן ואמר שאני לא מבין, ו
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. יש עוד בעיה:Re תגובה ל - 4 20/06/2004 03:41 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
הרקורד של שאול באסונות לאו דווקא שונה מרקורד של חברות טיולים בקוסקו, נפאל או ארה''ב, כמותית בכל אופן. על שאול פשוט שומעים יחסית יותר תלונות ביומיום, אבל למען ההגינות קשה לומר ספציפית לגבי האסונות שקרו אצל שאול האם הם היו תוצאה של תפקוד לקוי או שזה היה מקר
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. רק לידיעתכם... תגובה ל - 5 20/06/2004 04:01 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
חברת הביטוח הראל היא שביטחה את דן רוזבאך והיא האחראית לפארסה שנעשתה ממבצע החילוץ.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. ***צונזר***** תגובה ל - 6 20/06/2004 08:29 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. יש עוד בעיה:Re תגובה ל - 5 20/06/2004 09:51 לתגובה קודמת
את כנראה לא היית בארה''ב, וראית איך עושים רפטינג בחברה רצינית, כמו NOVA באלסקה... אני מבטיח לך, שאין להם הרוג כל שנה... את צריכה להבדיל בין סוכן ביטוח לחברת הביטוח. חברות הביטוח יש הרבה פחות: הראל, כלל, אררט (שזו היום חברה של כלל), שרביט. בערך רבע מכמ
סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. יש עוד בעיה:Re תגובה ל - 8 20/06/2004 12:41 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
פניה לממונה על הגבלים עסקיים זה תהליך שעד שהוא יסתיים כבר הנכדים שלנו יחזרו מדרום אמריקה (אז אולי זה שווה בכל זאת לפנות אליו, בשביל הנינים :)) אולי יותר מתאים בית הדין לחוזים אחידים? הרי זה מה שזה, חוזה שאין לך בו בעצם שום כוח מיקוח, כל ההיצע מאוד דומה,
סמן להדפסה   הוספת תגובה
10. יש עוד בעיה:Re תגובה ל - 8 20/06/2004 15:37 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
באמת לא עשיתי רפטינג בארה''ב וסביר להניח שבאמת החברות שם יותר רציניות בכל הקשור לציוד, מדריכים ואמצעי בטיחות, אבל זה שאין להם הרוג כל שנה לא קובע חד משמעית שההרוגים במקומות אחרים היו תוצאה של רשלנות - ברפטינג לא יכול להיות 100% בטיחות, תמיד יש סיכון מטבע
סמן להדפסה   הוספת תגובה
11. מה בדבר תביעה יצוגית? תגובה ל - 8 20/06/2004 15:55 לתגובה קודמת
  אסף אוזן לא מחובר אסף אוזן  משתמש פעיל 1155 הודעות עד כה
נגד חברות הביטוח, כשעל כתב התביעה יהיו חתומים מטיילים, לא תביעה של אדם אחד אלא כתב תביעה שינוסח כתביעה מכלל המטיילים. אפשר להחתים מטיילים על עצומה, להערכתי לא תהיה בעיה להשיג את חתימותיהם של הרוב! אני שמעתי על מקרים רבים של בעיות עם הביטוח, למזלי לא חווי
סמן להדפסה   הוספת תגובה
12. כדאי להכנס לפרופורציה. תגובה ל - 11 20/06/2004 19:53 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
כאחד הקרוב לנושא ניסיון החילוץ של דן מצד אחד וכקרוב לנושא ביטוחים מצד שני, אני יודע ! שחברת הביטוח עמדה בכל ההתחייבויות ושילמה לנושא החיפושים את כל הסכומים הנדרשים-ויותר מזה!!!, וזאת מייד וללא כל דחיות . אני תוהה במה תעזור התלהמות מול שלוח הראל או חבר
סמן להדפסה   הוספת תגובה
13. מה בדבר תביעה יצוגית?:Re תגובה ל - 11 20/06/2004 20:08 לתגובה קודמת
תביעה יצוגית זאת תביעה על נזקים שנעשו בצורה שיטתית על ידי גורם למספר רב של נפגעים. רק אנשים שמוכיחים פגיעה יכולים להצטרף לתביעה כזו, לא כל מי שרוצה. אפשר לבצע תביעה כזאת אם מראים שחברה X נוקטת במדיניות של אי נתינת כספים שהיא חייבת, ושיש מספר רב של אנשים ש
סמן להדפסה   הוספת תגובה
14. אגב פרופורציות. תגובה ל - 12 20/06/2004 20:57 לתגובה קודמת
אני לא אכנס לסוגיית הביטוח כיוון שאמרתי לפני שלי, אישית, לא היו בעיות כלשהן שהצדיקו הפעלת הביטוח. ההערה שלי התבססה על דברים שאחרים כתבו פה, תנסה לקרוא שוב את הודעתי לפני שאתה מגיב! ולחלק השני של הודעתך, אתה עושה פה בדיוק את שאנו מנסים למנוע, עליהום על א
סמן להדפסה   הוספת תגובה
15. חוזים אחידים, וגם תגובה ל - 13 20/06/2004 23:48 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
בשביל שזה יתאים לבית הדין לחוזים אחידים לא צריך שכל החוזים של כל החברות יהיו זהים, אלא שלחברה אחת יש שבלונה של חוזה שאותה היא מציעה לכל מי שפונה אליה, להבדיל ממצב שאתה למשל שוכר דירה ויכול להתמקח על התנאים (לפחות בירושלים אפשר, אולי בתל אביב אנשים יותר קש
סמן להדפסה   הוספת תגובה
16. למוצ`ילרים בעבר, הווה ועתיד:Re תגובה ל - 1 21/06/2004 01:09 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
בתור אחת שלפני הטיסה בדקה והשוותה 4 חברות ביטוח שונות אני בהחלט יכולה להעיד שיש הבדל מהותי גם בכיסוי וגם בתשלום בין חברה לחברה. בסופו של דבר למרות העלות הגבוהה בחרתי בחברה גדולה ומוכרת שנתנה את הכיסוי הגבוה ביותר. לא נזקקתי להפעיל את הביטוח בעודי בחו''ל
סמן להדפסה   הוספת תגובה
17. חוזים אחידים, וגם:Re תגובה ל - 15 21/06/2004 01:33 לתגובה קודמת
Anonymous  משתמש לא מוכר
אכן כן - זה בהחלט אחד הדיונים היותר מתורבתים והעיניינים שהיו מזה הרבה זמן בפורום ( חבל שיש במה לדון אבל...). מהרושם שקיבלתי בזמן שטיילתי דווקא ישראלים הם מאלה שתמיד יודעים מראש דרך איזה סוכנות ''כדאי'' לצאת , כמה זה אמור לעלות, באיזה מלון לישון ובאיזה מס
סמן להדפסה   הוספת תגובה
18. שש עם אושרת קוטלר? תגובה ל - 15 21/06/2004 02:57 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
או במקום אושרת קוטלר? חשבתי שאנו אמורים לקבל תכנית משלנו, או לכל הפחות פינה... לא רוצה להיות אורח חד פעמי בתוכנית של מישהו אחר, בעיקר משום שאני לא קשוב לבעיות של אחרים וחסר סבלנות, יש להניח שאני אסולק מהתכנית :-) מצד שני, תכנית משלנו תאפשר לנו להביע את ד
סמן להדפסה   הוספת תגובה
19. שש עם אושרת קוטלר?:Re תגובה ל - 18 21/06/2004 03:24 לתגובה קודמת
Anonymous  משתמש לא מוכר
באמת אלקנה קצת נעלם ... תקופת מבחנים????
סמן להדפסה   הוספת תגובה
20. שש עם אושרת קוטלר?:Re תגובה ל - 18 21/06/2004 03:30 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
זאת מדינת ישראל, להיות לא קשוב לבעיות של אחרים וחסר סבלנות זה תנאי קבלה בכלל לתוכנית טלוויזיה (חוץ מאולי אודטה ולא נראה לי שאנחנו מכוונים לשם). אין מה לעשות, צריך להתחיל בקטן, ככה זה בשואו ביזנס..
סמן להדפסה   הוספת תגובה
21. חייבים? תגובה ל - 20 21/06/2004 03:46 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אני מוכן בתנאי אחד, שנפנה אח''כ לג`יי לנו ודיויד לטרמן, יש גבול לכמה אני מוכן להקריב ואני דורש פיצוי נאות. :)
סמן להדפסה   הוספת תגובה
22. דוקא הוא צץ לו תגובה ל - 19 21/06/2004 03:49 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
בכל מיני מקומות, בעיקר כדי להעיר לאנשים לחפש ב''שאלות נפוצות''. (ואם אתם קוראים את ההודעה הזו, כן, גם אתם צריכים לחפש שם לפני שאתם שואלים בפורום :-))
סמן להדפסה   הוספת תגובה
23. למוצ`ילרים בעבר, הווה ועתיד:Re תגובה ל - 16 21/06/2004 09:37 לתגובה קודמת
עצתי לי אליך - תבעי אותם בבית משפט לתביעות קטנות. כמה שיותר תביעות, ככה הם יותר יהיו מוכנים להתפשר מראש. אלעד.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
24. חייבים?:Re תגובה ל - 21 21/06/2004 11:00 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
אולי אצל הראלדו? לפחות יש לו שם לטיני טוב :-)
סמן להדפסה   הוספת תגובה
25. חייבים?:Re תגובה ל - 21 21/06/2004 11:38 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
ההיה זה חלום או שאתה מובטל בכלל? ואתה עוד בא בדרישות..
סמן להדפסה   הוספת תגובה
26. כמובן שאני בא בדרישות תגובה ל - 25 21/06/2004 11:57 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אני אמנם מובטל, אבל יש לי מוניטין. פשרות כואבות הן לא מנת חלקי :-)
סמן להדפסה   הוספת תגובה
27. למוצ`ילרים בעבר, הווה ועתיד:Re תגובה ל - 23 21/06/2004 21:33 לתגובה קודמת
  shado לא מחובר shado  משתמש פעיל 722 הודעות עד כה
סמוך עליהם שהם חלקלקים ומנוסים מספיק למצוא את הסעיף הקטן שפיספסת בחוזה, ושכמה מפתיע פועל לטובתם..כך שתביעות ממש לא יזיזו להם הרבה, ואני בטוח שהם מנוסים יותר מאיתנו. כמו שנטען לפניך הייה סמוך ובטוח שהביטחון של התרמילאים אינו במעייניהם, אלא הרצון למכור את ה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
28. למוצ`ילרים בעבר, הווה ועתיד:Re תגובה ל - 27 22/06/2004 01:23 לתגובה קודמת
Anonymous  משתמש לא מוכר
ומה יעשו אלה שבכל זאת רוצים להיות מבוטחים ???? אפילו רק בשביל המצפון או הרוגע של ההורים. חרם יפגע בבסופו של דבר רק במטייל עצמו ( לפחות על גניבות של ציוד הם משלמים...) וחוץ מזה תוכנית טלוויזיה היא בכלל לא ראיון היתולי - אנחנו רוצים להגיע לתוכניות מכוב
סמן להדפסה   הוספת תגובה
29. צר לי לבשר לך, תגובה ל - 27 22/06/2004 03:21 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אולי ההתנהלות בשלב מסוים באשכול הפכה לבדיחה, אך להגיע עם הנושא לתקשורת היה דבר רציני שראוי ויקרה. חרם צרכנים יאלץ אותך להשאר בארץ! בלי ביטוח לא מומלץ לצאת לשום מקום, ונניח שאין חילוץ, מה עם טיפולים רפואיים ודומיהם? הרעיון לא פרקטי, וחבל.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
30. צר לי לבשר לך,:Re תגובה ל - 29 22/06/2004 07:31 לתגובה קודמת
ומה עם תוכנית טלויזיה? זה נראה לכם ריאלי? יש לכם מושג איזה תקציב צריך? גם חברות הטלויזיה לא ישווקו משהו שלא ''ימכור'' את הסחורה, ואני לא יודע עד כמה משדר שכזה רלבנטי לגביהם. חוצמזה הרי אותם בעלי חברות הביטוח ממולחים דיים להתמודד עם חסרי ניסיון שכמונו באיז
סמן להדפסה   הוספת תגובה
31. למוצ`ילרים בעבר, הווה ועתיד:Re תגובה ל - 27 22/06/2004 20:34 לתגובה קודמת
אתה לא צריך להתאמץ, קח עו''ד. אני ואחרים (עקוב אחרי ''תיק ביטוח'' ב- YNET) הצליחו להוציא כספים שהיו מגיעים להם מחברות ביטוח, תוך עזרה בעורכי דין, מומחים לנושא התביעה ובתי משפט (אני לא נזקקתי למזלי בינתיים לבית משפט). בלי עו''ד בטח שלא תגיע רחוק. אלעד.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
32. לאלעד תגובה ל - 31 22/06/2004 21:14 לתגובה קודמת
הפתרון שאתה מציע הוא לכל היותר מקרה או שניים מוצלחים של תביעות. אבל זה לא פותר את הבעייה בכללותה. מה דעתך למשל, ליצור איזו קבוצה עם חברים רשומים, שביחד תפנה לחברת הביטוח שהיא הרע במיעוטו, ואיתה ניתן יהיה להגיע להסכם טוב יותר מאשר עם החברות האחרות. חברה כז
סמן להדפסה   הוספת תגובה
33. עליהום עליי תגובה ל - 32 24/06/2004 18:00 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
חברה שלום. עקבתי וקראתי בעיון כל טענותיכם. אוליי בחלקן(במקרים ספציפים מסוימים) הגיוניות אך לצערי לא מצאתי אחד שיגיד מדוע זה המצב מתוך ראייה ריאלית. מה זה ביטוח? למה נועד? איך נקבעת הפרמיה?איך קובעים חריגים? נתחיל מהקיצוניות ותבינו - בישראל מש
סמן להדפסה   הוספת תגובה
34. ליעקוב הנכבד תגובה ל - 33 24/06/2004 20:43 לתגובה קודמת
אם אכן עיינת לעומק בתגובות לנושא, הרי שקרוב לודאי היית מבין על מה יוצא הקצף, אולם נראה שלא עיינת לעומק מספיק. חלק מהטענות מוצדקות עד מאוד. והן אינן מתייחסות למחיר הביטוח- כפי שאתה סבור, אלא מה קורה כשבאמת צריך להפעיל את הביטוח...ומה קורה? בהנחה שגם את זה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
35. לדורי תגובה ל - 34 27/06/2004 16:52 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
אכן קראתי בעיון. נימוקי אמורים להסביר מדוע לעיתים יש תחושה שמשלמים עבור בטוח (ולא משנה איזה) וחברות הבטוח אינן ממהרות לשלם. שנית, הוספתי לקראת הסוף את נושא ההוגנות. גם אם מטרתם של חברות הבטוח לשלם פחות ככל הניתן אם מדובר על כך ש''חוסכות'' במצבים של
סמן להדפסה   הוספת תגובה
36. למוצ`ילרים בעבר, הווה ועתיד:Re תגובה ל - 1 01/11/2004 16:16 לתגובה קודמת
  masrati3 לא מחובר masrati3  משתמש פעיל 230 הודעות עד כה
אין לנו על מי לסמוך אלא רק על אולוקים שבשמים.. מקווה שלא נצטרך להתפלל לנסים במסע שלנו בחצי הגלובוס השני. ושהמסע של כולנו יעבור בשלום ושאמא ואבא לא יצטרכו לסבול בגלל השטויות שלנו. שימרו על עצמכם מעין
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:חבילות מברזיל לארץ
להודעה הבאה:הוצאות כלליות..

שאלות נפוצות

דיברנו על זה בפורום

כתבי למטייל כרגע בדרום אמריקה

חיפוש מהיר

מידע נוסף