כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. שותפים בטיול- מה אתם אומרים 08/08/2004 15:00 לתגובה הבאה
אלקנה אלקנה לא מחובר אלקנה - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 2578 הודעות עד כה
מה אתם חושבים בסוגיית השותפים? שותף מהארץ, שותף לנחיתה, בלי שותפים, שותפים זרים, חבורה של ישראלים- איך טיילתם? מה אתם חושבים? איך תטיילו בטיול הבא? יאללה לעבודה אלקנה

"מה שחושב לא מפסיק לשאול." (אלברט איינשטיין). "קודם תלמד את העובדות. אחר כך אתה יכול לעוות אותן כאוות נפשך." (מארק טווין).
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. שותפים בטיול- מה אתם אומרים:Re תגובה ל - 1 08/08/2004 18:48 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  matan82 לא מחובר matan82  משתמש מתחיל
בכיף שותף מהארץ, אם לא מסתדרים אז מוצאים מספיק חבר`ה גם בטיול עצמו
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. שותפות לדבר עבירה... תגובה ל - 1 08/08/2004 19:39 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  אסף אוזן לא מחובר אסף אוזן  משתמש פעיל 1155 הודעות עד כה
שותפים, כן או לא, כמה, מדוע ואיך... לדעתי סוגיית השותפים הינה אידבידואלית וייחודית לכל מטייל, יש שאוהבים לטייל בחברה, יש שאוהבים לטייל בעדרים וישנם הנוהגים לטייל בגפם, לפיכך, מס` אנקטודות: א. בזמן הטיסה רצוי לישון :-) לא צריך שותף לטיסה. ב. לאחר הנחי
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. כותב הרבה?! תגובה ל - 3 08/08/2004 20:41 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  assaf לא מחובר assaf  משתמש פעיל 3243 הודעות עד כה
לא היית פה שבוע,ככה הולכים בלי להודיע מראש?! בלי להגיד שלום?! - דאגנו! ובדיוק שנהיית סלבריטאי וציטוט שלך הוצג בגאון בעמוד הראשי... ובקשר לנושא, לי יש את הדעות שלי אבל הנושא הזה כל-כך אינדיבדואלי שממש אי אפשר לייעץ.ובאופן כללי למרות שלכל בן-אדם יש את ה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. תגיד לי אתה משורר ?:) תגובה ל - 3 08/08/2004 22:09 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. תודה תגובה ל - 3 08/08/2004 22:51 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
שלא תחשוב שאצבעותיך חרקו לשוא :)
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. שותפים בטיול- מה אתם אומרים:Re תגובה ל - 1 08/08/2004 22:55 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  shado לא מחובר shado  משתמש פעיל 722 הודעות עד כה
לבד...הטיול הופך למסע עמוק וחודרני יותר. ההתמודדות, גילוי העצמי הלא מוכר, ספיקת הנופים, האנשים והחוויות והטמעתם בזיכרון אלה עשו את הטיול שערכתי לחוויה יוצאת דופן..חוצמזה הרשו לי להתנער ממיני תופעה שידועה כ- מחנה צהל''י בחו''ל..והיודעים יפנימו דורון
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. שותפים בטיול- מה אתם אומרים:Re תגובה ל - 1 09/08/2004 02:21 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
Sometimes there is no doubt that its much better to be with another person, as been said before, for example for the bus rides, or when you need someone to keep an eye on your backpack when you go to the toilet, and many more thing
סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. שותפים בטיול- מה אתם אומרים:Re תגובה ל - 1 09/08/2004 12:32 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  dynamite לא מחובר dynamite  משתמש מתחיל
טיילתי הרבה בחו''ל. בעיקר טרקים באזורים הרריים אבל לא רק. עד שהכרתי את אשתי, טיילתי תמיד לבד - ואהבתי כל רגע. מאז שהכרתי אותה אנחנו מטיילים תמיד ביחד ואני עדיין אוהב כל רגע. למעט הטיול שעשיתי בנפאל, תמיד נמנעתי מלהצטרף לחבורות ובעיקר חבורות של ישראלים. אל
סמן להדפסה   הוספת תגובה
10. אסף, הבעיה איתך היא תגובה ל - 3 11/08/2004 11:29 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אלקנה אלקנה לא מחובר אלקנה - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 2578 הודעות עד כה
שאחרי שאתה עונה תשובה כמעט ולא נשאר לאחרים מה לומר כי אתה מכסה כל פינה אפשרי בפרוט....:-))) אלקנה;-)

"מה שחושב לא מפסיק לשאול." (אלברט איינשטיין). "קודם תלמד את העובדות. אחר כך אתה יכול לעוות אותן כאוות נפשך." (מארק טווין).
סמן להדפסה   הוספת תגובה
11. חופשי זה לגמרי לבד ! אבל... תגובה ל - 9 18/08/2004 14:35 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
גם לא טוב היות האדם לבדו... ומי שמטייל לבד יוצר הרבה יותר קשרים עם מטיילים אחרים וגם עם מקומיים וזה כל הכיף , פוגשים המון אנשים מפתחים שיחות , ומשום מה לבד יש נטייה (לי לפחות) להתגלגל להרפתקאות וסיטואציות שונות ומטריפות. ונסיים בציטוט נוסף :( נפלה עליי ה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
12. שותפים בטיול- מה אתם אומרים:Re תגובה ל - 1 29/03/2005 21:52 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
sapir78 sapir78 לא מחובר sapir78  משתמש מתחיל
הלו סאלו לכולם... אני חמודית אמיתית שחולה על נוף וטראקים עם המון ראש על הכתפיים חוש הומור ואיפלו פלפל לקינוח ומחפשת שותפים לטיול ליולי אוגוסט לדרום אמריקה...כל המעוניין צרו קשר..ונשתמע...
סמן להדפסה   הוספת תגובה
13. שותפים בטיול- מה אתם אומרים:Re תגובה ל - 12 10/04/2005 18:28 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
הי, גם אני מתכננת טיול לדרום אמריקה בחודשים יולי אוגוסט, אשמח לדבר איתך. אלונה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
14. אז ככה.. תגובה ל - 1 12/07/2005 00:27 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  masrati3 לא מחובר masrati3  משתמש פעיל 230 הודעות עד כה
התחלתי להפוך את התכנון טיסה שלי ''מחלום למציאות'' המכשול העיקרי היה- אני צריכה שותפ/ה שיהיה בראש שלי ועוד יותר..שיהיה גם שומר מסורת.. בעקבות האתר- מצאתי שותף שמתאים לדרישות.. בהמשך חברה שהיכרתי שנה לפני הטיסה החליטה להצטרף אלי מרצון ל- לפחות רק אחד,קי
סמן להדפסה   הוספת תגובה
15. שותפים בטיול- מה אתם אומרים:Re תגובה ל - 1 18/12/2005 10:15 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
מחפשת מישהו לנחיתה רכה בקרנבל ברזיל 2006
סמן להדפסה   הוספת תגובה
16. מחפשת שותפה תגובה ל - 1 02/02/2006 15:25 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
מחפשת שותפה להתחלת טיול במרכז אמריקה:) בסביבות מאי
סמן להדפסה   הוספת תגובה
17. מחפש שותפים לטרק תגובה ל - 1 04/05/2006 23:09 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
שלום לכולם, אני מגיע ללימה ב 13/7 ומחפש שותפים אקטיביים, לטרק באזור פרו, מי שמעוניין אשמח לקבל פניות..
סמן להדפסה   הוספת תגובה
18. מחפש שותפים/וןת לטיול בחודשים ספטמבר- דצמבר תגובה ל - 1 24/05/2008 01:13 לתגובה קודמת
arik 1983 arik 1983 לא מחובר arik 1983  משתמש מתחיל 2 הודעות עד כה
שלום לכולם!
אני מעוניין לסוע בסביבות חודש ספטמבר לטיול שאמור לכלול את ארגנטינה, צ'ילה ואולי ברזיל. היעדים אינם סופיים וניתנים לשינוי.
אני מחפש שותפים בעלי ראש פתוח להתחיל איתם את הטיול ואולי גם להמשיך יחד לאורך כולו..
הסגנון שאני מחפש זה הרבה טבע ונופים ויחד עם זאת לא לוותר על הערים הגדולות ולנסות את המסיבות והברים המקומיים.
למעוניינים ניתן ליצור קשר באמצעות אי מייל:
Very Happy
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:אוהל- לקחת מהארץ או לשכור שם??
להודעה הבאה:מישהו טס ב .28.5 לארגנטינה?

שאלות נפוצות

דיברנו על זה בפורום

כתבי למטייל כרגע בדרום אמריקה

חיפוש מהיר

מידע נוסף