כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. 2 הצעות 11/08/2004 08:40 לתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
שלום לכולכם, בעבר (לפני שנה וחצי פחות יומיים), כתבתי כאן ביקורת על חברי ה''גרעין הקשה'' דאז (ורדה רזיאל ז`קונט, @@@@, סטודנט חופשי ואחרים), אותה אתם יכולים לקרוא בלינק המצורף. כדי לקצר למי שאין כח לקרוא את הכל, הבעיה שלי הייתה ריבוי ההודעות ה''לא קשורו
השרשור המדובר מלפני שנה וחצי
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. 2 הצעות:Re תגובה ל - 1 11/08/2004 09:09 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
ובדיוק הרגע שמתי לב שאלקנה כבר מיישם את המלצתי השנייה, ומקפיץ לעמוד הראשון של הפורום את ה-POSTים האחרונים של אנשי צוות למטייל... :-)
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. 2 הצעות:Re תגובה ל - 1 11/08/2004 09:23 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
הי, תודה. שינויים קונספטואליים, פרט לעיצוביים, בדרך, בקרוב. תודה על ההתייחסות וההשקעה. אנחנו לוקחים ברצינות כל הערה. נשמח לעוד, נטע
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. שלום גבי! תגובה ל - 2 11/08/2004 11:27 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אלקנה אלקנה לא מחובר אלקנה - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 2577 הודעות עד כה
מזמן לא ביקרת... מה שלומך? דבר ראשון, נתת לי קרדיט (קרמיט...:-) שלא מגיע לי אלא לצוות האתר, לגבי הקפצת הודעות לראש העמוד הראשון. בנוסף יש לי הערה לגבי ההצעות שלך: לגבי ההצעה הראשונה- כל עמוד כולל הודעות ''אב'' במספר קבוע פחות או יותר (כ30 הודעות). כלו
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. קודם כל, ברוך שובך תגובה ל - 1 11/08/2004 13:05 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  אסף אוזן לא מחובר אסף אוזן  משתמש פעיל 1155 הודעות עד כה
שנית, מספר דברים: אתה אמנם צודק בנוגע לעומס על הדפים, דחיקת ההודעות בעקבות תגובות לא רלוונטיות ועוד, אבל, בדיוק כמו שענת ענתה לך לפני שנה וחצי, (אתה מוזמן לחזור ולבקר בפוסט), אנחנו נמצאים פה כדי לעזור, אבל מה שמחזיר לפה את רוב האנשים הוא הכיף והשעשוע. א
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. נו מה, אני לא אגיב... תגובה ל - 5 11/08/2004 16:40 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  assaf לא מחובר assaf  משתמש פעיל 3243 הודעות עד כה
אז למרות שאסף העלה את רוב הטיעונים החשובים(כרגיל:->) ,הייתי מוסיף עוד הערה ע''מ ''לנקות'' אותנו חברי הגרעין הקשה מאשמת דחיקת הודעות(אגב גבי לא ציינת את עידן וזה לא יפה כי הוא מאוד משתדל...) והיא שאנחנו שבקיעים ברזי הפורום ושכאלה אנו ''גולשים'' מעבר לע
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. ואיך אפשר בלי יאנה!!!! תגובה ל - 6 12/08/2004 00:33 לתגובה קודמת
Anonymous  משתמש לא מוכר
איזה כיף - עכשיו אני ב''גרעין הקשה''!!!! מה תעשו בלעדי כשאני אהיה בארגנטינה? ( טוב ,בעצם, אני סומכת על אספים :-) אלא אם ימצאו עבודה) אז גם לי לא נשאר הרבה מה להוסיף, חוץ מאולי מחמאה על כך שהפורום הפך למקום הרבה יותר נחמד בזמן האחרון - הרבה יותר נחמד
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. זה בסדר... תגובה ל - 7 12/08/2004 04:16 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  shifres לא מחובר shifres  משתמש מתחיל
אני לא יהיה כאן החל מהחודש הבא ל6 חודשים, לפחות לא באופן קבוע (אני יעשה גיחות פה ושם כשאני יהיה באינטרנט מדרום אמריקה), אני ינסה להעביר לכם קצת מהחוויות אבל מה שיותר חשוב זה הפקת לקחים מכל מקום שאני נמצא בו, דברים שצריך להביא ולא לשכוח, דברים שצריך לראות/
סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. ואיך אפשר בלי יאנה!!!!:Re תגובה ל - 7 12/08/2004 18:25 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
אתם שניכם(את ועידן)-אין לכם לב,כל הזמן מזכירים את העובדה שאתם טסים שוב בקרוב ליבשת.אתם לא משאירים לי ברירה מלהפתיע עם גיחה שלישית(like it`s going to happen...),בכל אופן עד אז אני פוקד אליכם(מתחנן?!) להקדיש לי איזה ביפה דה לומו :-)
סמן להדפסה   הוספת תגובה
10. קיבלת! תגובה ל - 9 12/08/2004 22:53 לתגובה קודמת
Anonymous  משתמש לא מוכר
אפילו יותר מאחד (תהיה בטוח)! אני גם אשלח תמונות אם תרצה! אל תתבאס - יש לנו ארץ נהדרת! יאנה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:כרטיס סטודנט
להודעה הבאה:להזמין מראש אינקה טרייל?

שאלות נפוצות

דיברנו על זה בפורום

כתבי למטייל כרגע בדרום אמריקה

חיפוש מהיר

מידע נוסף