כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. מתלבטת 03/10/2004 17:45 לתגובה הבאה
  batibati לא מחובר batibati  משתמש מתחיל
זוהי שאלה שלא כל כך קשורה לטיולים באופן ישיר..אבל אשמח אם תענו לי עליה מנסיונכם האישי.. אני בת 23,מראש העין, ויש לי חבר כבר חצי שנה. חברי,קצין לשעבר, השתחרר לפני כחצי שנה מצה''ל ומתכננן לטוס לדרום אמריקה לטיול תרמילאים עם חברים בעוד כמה חודשים. משך ה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. מתלבטת:Re תגובה ל - 1 03/10/2004 21:05 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  tsahik69 לא מחובר tsahik69  משתמש מתחיל
well.... i think what u need is a psycholog that will give u advices or at list some good friend and not a forom of south america... just cause it is a diferent question that what i use to see here i wil also answear u that obvious
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. מתלבטת:Re תגובה ל - 1 03/10/2004 21:06 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
הי רויטל. בסופו של דבר ההחלטה הי רק שלך ושל חבר שלך אבל אני יכולה לספר לך מה קרה לי ומה אני חושבת. אני טסתי לחו``ל ל3 חודשים ואני וחבר שלי דיברנו והחלטנו שאנחנו רוצים לחכות אחד לשני מכיוון ש-3 חודשים זה לא כל כך הרבה זמן. אני אישית יודעת שלא הייתי מבקשת
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. זה אולי נכון תגובה ל - 1 03/10/2004 23:06 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  nortsky לא מחובר nortsky  משתמש מתחיל
שהוא יוצא לטיול הזה בשביל קצת כיף וחופש, אבל זה לא בטוח אומר שהוא הולך ''ל*יין בנות אחרות'' (צחי, כמה רגיש מצדך). הכרתי זוג שהחליטו לא להישאר מחוייבים אחד לשני בזמן שהבחור יצא לטיול בדרום אמריקה, והבחורה היתה בצבא. הוא חזר אחרי שנה ועכשיו הם חזרו להיות בי
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. זה אולי נכון תגובה ל - 1 03/10/2004 23:06 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  nortsky לא מחובר nortsky  משתמש מתחיל
שהוא יוצא לטיול הזה בשביל קצת כיף וחופש, אבל זה לא בטוח אומר שהוא הולך ''ל*יין בנות אחרות'' (צחי, כמה רגיש מצדך). הכרתי זוג שהחליטו לא להישאר מחוייבים אחד לשני בזמן שהבחור יצא לטיול בדרום אמריקה, והבחורה היתה בצבא. הוא חזר אחרי שנה ועכשיו הם חזרו להיות בי
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. שלום לך ורדה רזיאל זקונס... תגובה ל - 2 04/10/2004 00:54 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  assaf לא מחובר assaf  משתמש פעיל 3243 הודעות עד כה
נורא הצחיק אותי ה''תזרקי אותו''... ובאשר לבעיה ,אישית הייתי אומר להמשיך הלאה(זה גם נורא תלוי כמה זמן אתם ביחד ועד כמה באמת אתם אוהבים). גם לא מן הנמנע שמחליטים מראש על ''פתיחה העונה לכל המתרחצים'' ולחזור להיות ביחד שהוא ישוב. אגב למרות שלמנוע מעצמך א
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. מתלבטת:Re תגובה ל - 1 04/10/2004 12:42 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  rotemshani לא מחובר rotemshani  משתמש מתחיל
רוויטל שלום! קודם כל את לא לבד, רבים וטובים מאיתנו מתלבטים והתלבטנו באותה שאלה, אני רואה את העניין קצת שונה מאחרים, אני לא מאמינה שצריך את ההגדרות כדי להישאר ביחד, אם הוא אוהב אותך הוא לא יהיה עם בנות אחרות (וכנ''ל להיפך) בתקופה הזאת, לא ההגדרה שעוד לא נפ
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. מתלבטת:Re תגובה ל - 1 04/10/2004 14:36 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  rotke לא מחובר rotke  משתמש מתחיל
יש אנשים שרוצים את הלבד וזה נורמלי אם אתם באמת אוהבים הוא יחזור והכל יהיה בסדר חוץ מזה זה זמן בשבלך לקצת חופש לא להפרד עכשיו
סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. מתלבטת:Re תגובה ל - 1 04/10/2004 17:04 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  anat20 לא מחובר anat20  משתמש מתחיל
הי, קודם כל, לדעתי תתעלמי מ-2 העצות הראשונות, הן לא מועילות. כפי שכתבו כבר, את לא לבד במערכה, רק שההחלטה באמת קשה ואינדיבידואלית. זה לא משנה לאן נוסעים ולכמה זמן. אם עכשיו חברים וצריך להיפרד לתקופה זה כואב, בין אם נפרדים רשמית ובין אם לא. השאלה באמת אי
סמן להדפסה   הוספת תגובה
10. asaf did u see it??? תגובה ל - 9 04/10/2004 18:22 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
first of all anat said ignore the first 2 advices... should we get offended? should we stop give advices???? what will we do? mmm.... ok.... i think i will get over it.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
11. חוסר התאמה אולי ? תגובה ל - 1 04/10/2004 19:40 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
לטייל בעולם זה לא משהו שעושים פעם אחת, ואם הוא אוהב לטייל אז הטיול הזה יהיה רק הראשון .. אם את לא אוהבת ''יעדים כאלו'' והוא כן אז אולי יש ביניכם חוסר התאמה ? אגב, דרום אמריקה זה לא רק טרקים, אפשר להנות מאוד גם ללא טרקים (למרות שמומלץ מאוד לטרק לפחות ק
סמן להדפסה   הוספת תגובה
12. pashut roa lev!i like it! תגובה ל - 11 04/10/2004 20:36 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
13. חוסר התאמה אולי ?:Re תגובה ל - 11 04/10/2004 20:53 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אמנם טיילתי בצד השני של העולם ובמקרה נכנסתי לפורום הזה עקב מחשבות על תיכנון הטיול הבא, אז נכון אני לא מכירה את דרום אמריקה, אבל עדיין אני מרשה לעצמי להתנגד לאופן שבו עדי מתאר את הסיטואציה, אני מאמינה שיש חשיבות גדולה לטיול לבד, טיול בזוג או אפילו עם חבר ק
סמן להדפסה   הוספת תגובה
14. חיפוש וגילוי עצמי בדרא''מ תגובה ל - 13 04/10/2004 21:56 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
אני מבינה את תגובתך גלי, זה מפני שלא טיילת בדרא''מ ואת לא מכירה את אופי הטיול בדרא''מ . . חלק לא קטן מהחיפוש ומהגילוי העצמי של המוצילרים הבנים בדרא''מ הוא חיפוש אחר בחורות יפות וגילוי כמה קל להכניס אותן למיטה . . אז אם הבחור המדובר יטייל עם חבורה ש
סמן להדפסה   הוספת תגובה
15. חיפוש וגילוי עצמי בדרא``מ:Re תגובה ל - 14 04/10/2004 22:07 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
עדי! אני גם לא חושבת שיש משהו רע בעניין,כל עוד הדבר נעשה מרצון חופשי ואישי של כל אחד ואחת ולא מאיזשהו לחץ חברתי, אני רק מאמינה שבמידה ומישהו אוהב מישהי (ולהיפך) הוא לא ייעשה זאת ואני גם רוצה להאמין שזאת לא הסיבה העיקרית או אחת מהעיקריות שבגללה בנים (או בנ
סמן להדפסה   הוספת תגובה
16. לגלי תגובה ל - 15 04/10/2004 22:28 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
אני מסכימה איתך בהחלט אבל אני לא הייתי ממליצה לאף אחת להעמיד את העניין הזה למבחן . . . אומנם זה רק חצי שנה אבל כולנו יודעות כמה קשה לבנים להתאפק . . אפילו אם הם אוהבים מאוד .. הטבע של חלק מהם פשוט שונה . . גם אצל בנות ישראליות זה קיים, ולא פעם פגשתי כאלה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
17. לעדי תגובה ל - 16 04/10/2004 22:48 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
האמת התיכנון שלי לצערי עדיין קצת בגדר חלום, אבל אני מקווה חלום קרוב, פשוט עברתי לפני חודשיים תאונת דרכים ונפצעתי קצת, התיכנון המקורי היה לנובמבר , כרגע כנראה אני אצטרך לדחות את זה לפחות עד פברואר-מרץ, אבל אני אופטימית ובאמת מאמינה שאני אטוס (למרות שהרבה א
סמן להדפסה   הוספת תגובה
18. מתלבטת:Re לכולכם תגובה ל - 7 04/10/2004 22:58 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
תודה לכולכם, ותודה רבה לך גלי:) טוב לדעת שיש עוד אנשים כמוני,תמימות היא תכונה נפלאה, לא יודעת למה ייחסו לה כזה יחס שלילי. שוב תודה, וטיול מהנה:)
סמן להדפסה   הוספת תגובה
19. ארגנטינה וצילה תגובה ל - 17 04/10/2004 23:13 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
ארגנטניה וצילה מתאימים לתקופה זו ובקלות אפשר לבלות שם 3-4 חודשים.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
20. מתלבטת:Re תגובה ל - 2 04/10/2004 23:34 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
מה זה השטויות האלה שצחי הזה כתב? אני לא חושבת שצחי יכול להחליט למה חבר שלך רוצה לטוס עם חברים שלו לחצי שנה בלעדייך... את יכולה לדעת הרבה יותר ממנו לאור העובדה ש... את מכירה אותו! וצחי היקר, לא. חברה שלי טסה איתי לטיול לחמישה חודשים, היא לא נפרדה מחבר
סמן להדפסה   הוספת תגובה
21. shtuyot??? תגובה ל - 20 05/10/2004 00:47 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
well first be more polite and use nicer words. 2nd i did wrote a bit in tsincal way. and 3rd- i am so sure that more than the big majority of the people who fly and leave girlfriend at home for this kind of time are mostly people
סמן להדפסה   הוספת תגובה
22. ראיתי ומאוד נפגעתי. תגובה ל - 10 05/10/2004 05:01 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
בכלליות כל מי שמבטל בהינף יד דברים של מישהו אחר לא שווה יחס. חוץ מהמקרה הזה כמובן כי זו הרי ענת ושנינו מתגמדים לפניה,סה''כ מה אנחנו מבינים,בחייך אתה משווה את עצמך לענת?! ולנושא עצמו לא אתייחס(כבר אמרתי את שלי)
סמן להדפסה   הוספת תגובה
23. מתלבטת:Re תגובה ל - 1 06/10/2004 12:24 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
איל איל לא מחובר איל  משתמש פעיל 422 הודעות עד כה
אני מניח שזה משתנה מאדם לאדם וטיב הקשר שלכם, אבל אני יכול לומר מה היה אצלי: נסעתי אחרי הצבא לארבעה חודשים לאוסטרליה וניו זילנד, בערך באותו גיל כמו חבר שלך, כאשר הייתי בקשר של שנה עם חברה שלי. היה קשה, חברה שלי לא יכלה לנסוע ובזמנו גם חשבה שלא בטוח שתאהב
סמן להדפסה   הוספת תגובה
24. בנים יקרים תגובה ל - 10 06/10/2004 16:18 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
לא התכוונתי לפגוע בכם, תמיד אתם עונים תשובות מעמיקות ולעניין, אך בשאלה זו, צחי קודם כל שלח את הבחורה המוטרדת לפסיכולוג והחליט שאין לה מה לחפש פה בפורום. ובהתאם לכך גם היתה תשובתו, לא הועילה לדבר, רק יכלה לפגוע ברויטל. אסף לפחות נתן דוגמאות לשני המקרים -
סמן להדפסה   הוספת תגובה
25. shtuyot???:Re תגובה ל - 21 06/10/2004 16:51 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
צחי, זה שאתה וחבריך נוהגים כך- יופי לכם. לא כולם ככה, וגם אם 90% מהבנים שנוסעים לדרא''מ נוסעים בשביל לזיין, זה לא אותו אחוז מבין הבחורים שנסעו והשאירו חברה בבית. וזה שהוא לא רוצה שהיא תבוא איתו- לגמרי מובן, להיות בטיול לבד בלי מחוייבויות זה נהדר, ככה את
סמן להדפסה   הוספת תגובה
26. ענת היקרה תגובה ל - 24 07/10/2004 04:01 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
רציתי לפתוח בהתנצלותך התקבלה אך בנשימה אחת התנצלת ומיד שהוספת ''אם אין לכם משהו מועיל לענות - תחסכו את זה מהשואלים.'' ובעיקר ''ותראו איך אתם מגיבים'' - אז איזו מן התנצלות זו?! קודם כל שאין לי משהו מועיל לענות -אני לא עונה, ואיך בדיוק הגבתי?! לא הייתי בו
סמן להדפסה   הוספת תגובה
27. מתלבטת:Re לאייל... תגובה ל - 23 08/10/2004 20:43 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
כן אבל אם העובדה שאני אצטרף אליו לחודש אפילו או אפילו אפגש איתו במקסיקו בסיום הטיול מעוררת בו דחייה?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
28. shtuyot???:Re לכותב ההודעה תגובה ל - 21 08/10/2004 20:51 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אממ...אני אנחש שהוא רוצה לצאת לטיול של חייו ולא עם בחורה שבקושי יכולה לטפס על אבן במנזר הכרמליטים?!אלא לצאת, לטפס, לטייל...ולא עם בן אדם קלסטרופובי/אגרופובי/עם פחד גבהים,כאילו לטיול שנתי הבאתי אישור רפואי ...אז ברור לי בדיוק כמו שברור לי למה הוא לא נוסע ל
סמן להדפסה   הוספת תגובה
29. חוסר התאמה אולי ?:Reלגלי תגובה ל - 13 08/10/2004 21:08 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
יש מצב שאם הייתי נוסעת לדרום אמריקה הייתי לוקחת איתי גלי...את נראית לי נוסחא טובה:))
סמן להדפסה   הוספת תגובה
30. רויטל - אל תדאגי תגובה ל - 28 08/10/2004 21:19 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
רויטל, נראה לי שמכל התגובות פה, והרבה אנשים הגיבו, את יכולה לראות שכמו בכל דבר, אין פה שחור ולבן, וכל מקרה הוא אינדיבידואלי, ולכן הכל תלוי רק בכם. אם זה מה שהוא אמר לך, וסיכמתם שאתם נשארים חברים, אז יופי. תשמחי עם זה, במידה וזה באמת מה שאת רוצה, ותקחי ב
סמן להדפסה   הוספת תגובה
31. חוסר התאמה אולי ?:Reלרויטל תגובה ל - 29 08/10/2004 22:42 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
תודה :) , שמחה שעזרתי ואשמח לעזור עוד אם אוכל... :)))
סמן להדפסה   הוספת תגובה
32. מתלבטת:Re תגובה ל - 1 07/12/2004 22:43 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  guy2000 לא מחובר guy2000  משתמש מתחיל
לרויטל שלום! דבר ראשון אני מסכים עם חברך שרוצה לסוע עם חבריו ולא חברה, לא משנה מהי מערכת היחסים בינכם. בתור אחד שהיה בדרום אמריקה, זה טיול סוף הדרך אבל עדיף לעשותו רווק/ה. מצידך את צריכה להבין שאין לסמוך על גברים כשהם נמצאים ב``יבשת השפע`` ולכן אני ממ
סמן להדפסה   הוספת תגובה
33. מתלבטת:Re תגובה ל - 32 08/12/2004 19:46 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
היא גיא,תודה,אתה צודק. לאחר שנקטתי בגישה קצת יותר חד גונית (או הכל או כלום) הוא לפתע רב עם חבר שלו,קיצר את הטיול לחודשיים וחצי והחליף יעד...ממ..וכל זה קרה בזמן די קצר,אבל פשוט נתתי לזמן לעשות את שלו. כפי שאתה רואה ההודעה נכתבה לפני חודשיים בערך,עכשיו
סמן להדפסה   הוספת תגובה
34. מתלבטת:Re תגובה ל - 1 21/12/2004 15:11 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
לרויטל.. אני והחברה שלי נמצאים בדיוק באותו מצב כמוכם, אז רק רציתי להגיד דבר ראשון שאם החבר שלך רוצה שתישארו יחד בזמן שהוא יהיה בדרום אמריקה, זה כבר מראה שהוא מאוד אוהב אותך ואת מאוד חשובה לו. כמו שאמרו כבר לפני, אין פה שחור ולבן, הכל יכול להיות, אבל א
סמן להדפסה   הוספת תגובה
35. מתלבטת:Re תגובה ל - 34 21/12/2004 21:42 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
תודה,אתה יכול לתת לה אתה אימייל שלי בשמחה:)
סמן להדפסה   הוספת תגובה
36. בתור אחת שיש לה חבר ונוסעת. תגובה ל - 20 25/01/2005 01:23 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
במקרה שלי זו חברות של המון שנים אבל בכל זאת אל תסעי איתו אם הוא לא רוצה. אני אמרתי לו שאני יודיע לו מתי להצטרף אם בכלל תני לו את החופש שלו אם את היית רוצה לנסוע לא היית רוצה שימנעו ממך הזמן יעשה את שלו ואת תקלטי כבר בתגובות שלו (אם הוא לא יגיד לך לבד)
סמן להדפסה   הוספת תגובה
37. מתלבטת:Re תגובה ל - 35 25/01/2005 19:50 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
טוב זו שוב אני רויטל מסתבר שהוא כן נוסע לדרום אמריקה ורוצה שנישאר יחד.הוא קיצר את הטיול שלו ל3 חודשים..אבל עכשיו אני רוצה לנסוע לדרום אמריקה!!! והוא עדין לא רוצה שאבוא,טוב אני חייבת למצוא מישהו שיסע איתי עכשיו, נ.ב-בחיים לא עשיתי טרקים!!!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
38. מתלבטת:Re תגובה ל - 1 13/07/2005 20:13 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  pnini_s לא מחובר pnini_s  משתמש מתחיל
היי רויטל, גם אני עומדת מול הסיטואציה הזאת רק שאני זאת שנוסעת לכמה חודשים, ואני חייבת להודות שזהו מצב קצת בעייתי, אבל אני בטוחה ומאמינה שאם יש את הרצון והאהבה אין צורך לנתק את הקשר. אני וחברי כמעט שנה ביחד וגם הוא היה בחו``ל למשך שלושה חושדים ועברנו את
סמן להדפסה   הוספת תגובה
39. מתלבטת:Re תגובה ל - 1 31/08/2005 23:01 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
היי רויטל, אני יכולה לתת לך עצה מהצד השני של המתרס... אני זאת שנסעתי והשארתי את בן זוגי בארץ למשך כ-3 חודשים, היה קשה, הרבה בכי אבל כשחזרתי הוא חיכה לי (וזה לא היה מובן מעליו). אז בתור בחורה אני יכולה להגיד לך 2 דברים: 1. אתם ביחד חצי שנה, וזה לא הרב
סמן להדפסה   הוספת תגובה
40. מתלבטת:Re תגובה ל - 1 23/12/2005 18:47 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  tutilandau לא מחובר tutilandau  משתמש מתחיל
היי רויטל, לדעתי אם חבר שלך לא מעוניין שתבואי איתו לטיול כזה אז חבל לך על הזמן... אני נמצאת גם במערכת יחסים שאומנם יותר ארוכה משלך ובואי נאמר שבי נמצא הרצון החזק לטייל ולא אצל חבר שלי... אין מצב שלא הייתי רוצה שהוא יבוא איתי, לא משנה מה! והוא אפילו נ
סמן להדפסה עמוד הבא הוספת תגובה
להודעה קודמת:הגבלת שהות בארגנטינה?!
להודעה הבאה:טיסה מאיגווסו לסלבדור...

שאלות נפוצות

דיברנו על זה בפורום

מידע נוסף

כתבי למטייל כרגע בדרום אמריקה

חיפוש מהיר