כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. איפה אין ישראלים בדרא''מ ? 09/09/2004 17:51 לתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
אני מחפשת מקומות יפים לטיול שאין בהם ישראלים, אני רוצה קצת להתנתק מישראלים לכמה זמן . . . יש המלצות ?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. איפה אין ישראלים בעולם? תגובה ל - 1 09/09/2004 18:02 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  lirazolmer לא מחובר lirazolmer  משתמש מתחיל
אני גם מחפש מקומות כאלה לצערי כל הזמן הישראלים מופעים משום מקום:) לפי דעתי אם תרצי להיות עם ישראלים אז ......ואם לא אז אפשר בקלות להימנע מהם בכל מקום זה לא בעיה גדולה!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. איפה אין ישראלים בדרא``מ ?:Re תגובה ל - 1 09/09/2004 18:52 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
בכל מדינה יש ערים ואתרים מיוחדים שאליהם ממעטים ישראלים להגיע, אלו מקומות שיש בהם באופן כללי תיירים מיוחדים והישראלים שכבר כן מגיעים לשם הם מזן אחר ולא אילו שאת מנסה לברוח מהם. על מנת לא להרוס את המקומות האלה, אם את באמת רוצה לדעת תשלחי אלי מייל אישי. בה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. איפה אין ישראלים בדרא``מ ?:Re תגובה ל - 3 09/09/2004 19:04 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  nireshed לא מחובר nireshed  משתמש מתחיל
im in north brazil right now, and i heard of this place that israelis dont go there, i think its called lod, its very close to rechovot!have fun tell me whats it like there
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. כמה אפשרויות תגובה ל - 1 09/09/2004 19:59 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
1. יש לך רשימה של המלונות שאליהם כולם מגיעים. 2. תשתמשי בטיסות. 3. תלוני במקומות מעט יותר יקרים. 4. אם את רואה קבוצה עם תיקי איסט''א וסנדלי שורש, תתרחקי. 5. תתיעצי על מסלולים ומקומות במשך הטיול עם מקומיים ותיירים זרים.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. נסי מתחת למים! תגובה ל - 1 09/09/2004 21:14 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  אסף אוזן לא מחובר אסף אוזן  משתמש פעיל 1155 הודעות עד כה
מה את בדיוק מחפשת? אין מקומות שאין בהם ישראלים כלל, ובדיוק כמוך, יש עוד עשרות, (אם לא מאות), ישראלים שרוצים לטייל במקומות ללא ישראלים, את יכולה להמנע מהרעשניים, לא לטייל בחבורות ולחפש את האנשים שאיתם את כן מוכנה לטייל. בכל מקרה, כמו שציינו בפנייך, ישנם מ
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. יש הרבה מקומות כאלו תגובה ל - 1 09/09/2004 21:31 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  ידיד לא מחובר ידיד  משתמש פעיל 713 הודעות עד כה
אבל במקרים רבים הם פחות אטרקטיביים ופחות נגישים ודורשים ידע טוב בספרדית . . . אם את רוצה המלצות על כמה מקומות כאלו ועל מקומות מיוחדים אחרים תכתבי לי לאי מייל. ידיד

yadid10@hotmail.com
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. יש הרבה מקומות כאלו:Re תגובה ל - 7 09/09/2004 22:22 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  gilaguy לא מחובר gilaguy  משתמש מתחיל
Yadid, Can you share these places on here (in reply to the question), I am interested in your recommendations as I wasn`t able to find a place that I was the only Israeli there (Including Surinam and French Guinea) I would love
סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. יש הרבה מקומות כאלו:Re תגובה ל - 8 09/09/2004 22:41 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  dorit23 לא מחובר dorit23  משתמש מתחיל
אם רוצים ונהיים קצת יותר יצרתיים אפשר למצוא מקומות ללא ישראלים ואפילו ללא תיירים. בפרו טיילתי חודש במקום שבו לא היו בו תיירים בכלל, בג`ונגל בדרום. בבוליביה כל מה שצריך זה פשוט לנסוע למקומות אחרים מלבד לה פז, סלאר ורורנבקה, ויש המון כאלו. בברזיל יש עוד
סמן להדפסה   הוספת תגובה
10. איפה אין ישראלים בדרא``מ ?:Re תגובה ל - 1 09/09/2004 23:14 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
THE MOST IMPORTANT IS....NOT TO ASK THIS QUESTION HERE ON THIS SITE!!! WHAT DO YOU THINK????....
סמן להדפסה   הוספת תגובה
11. איפה אין ישראלים בדרא``מ ?:Re תגובה ל - 1 10/09/2004 01:27 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
וואלה, לא שואלים ישראלים איפה אפשר לברוח מישראלים.. :) בכל מקרה, אני גם אשמח לספר לך על כמה מקומות שבהם היה ריכוז דליל עד אפסי של ישראלים אחרים חוץ ממני אם תרצי, ורק אוסיף ואומר שלפעמים זה דווקא נחמד להיות עם הישראלים (תלוי איזה ישראלים כמובן). גם אני הי
סמן להדפסה   הוספת תגובה
12. קצת מעליב אבל... תגובה ל - 6 10/09/2004 07:41 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  shado לא מחובר shado  משתמש פעיל 722 הודעות עד כה
אבל אני מבין אותך...תראי ישראלים רבים מטיילים ולפעמים קשה להמנע מלפגוש אותם אקראית, יצא לי לטייל לבד כמה חודשים והיתה חויה ממש יוצאת דופן. אני יכול להמליץ לך על אתר ליד קוסקו שנקרא מאראס (שהוא מבנה אינקה חקלאי ומרשים) שם תוכלי להמנע מתיירים בכלל.אבל אם תו
סמן להדפסה   הוספת תגובה
13. דורון. תגובה ל - 12 10/09/2004 16:09 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  אסף אוזן לא מחובר אסף אוזן  משתמש פעיל 1155 הודעות עד כה
הנימה אכן היתה שלילית, אבל לכן טרחתי להסביר בגוף ההודעה. אתה יודע שאני משתדל לעזור, אבל בכל זאת, כמה פעמים שמעת ישראלים שמחפשים מקומות ''ללא ישראלים''?! וכמה מקומות כאלו אכן ראית? חלק נכבד מהטיול יתבזבז או יפוספס רק בגלל החשש הזה, (כמו שאכן כתבת). המטיי
סמן להדפסה   הוספת תגובה
14. לאסף... תגובה ל - 13 10/09/2004 16:32 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
תגובתך מפורטת כמו שרק אתה יודע לפרט #:-) בטיול שעשיתי (בגפי) נתקלתי לא אחת בישראלים שלא ממש שמחו לראות ישראלי מטייל,ויותר מכך, לא אבו לחלוק מידע או לתת טיפים.. הייתכן שהשם הרע שיצא למוצ`ילר הישראלי רע כל כך עד שנהיינו ממש ''שונאי עצמנו''??? ואיפה עמותת ה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
15. תכתוב לי לאי מייל תגובה ל - 8 10/09/2004 19:54 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  ידיד לא מחובר ידיד  משתמש פעיל 713 הודעות עד כה
ואשמח לעזור לך . . . ברור שלא ניתן לשמור על המקומות בסוד כי אז אף אחד לא יגיע אליהם . . אבל אפשר לסנן . .

yadid10@hotmail.com
סמן להדפסה   הוספת תגובה
16. דורון.:Re תגובה ל - 13 12/09/2004 17:15 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  dorit23 לא מחובר dorit23  משתמש מתחיל
אני לא חושבת שזה ממש נכון. בטיול שלי טיילתי רוב הזמן במסלול הרגיל, יחד עם עוד אלפי ישראלים, זה לא נורא אבל לא תמיד זה כיף גדול, זה תלוי באיזה שלב בטיול הייתי... בכל מקרה, פעמיים במהלך הטיול הייתי במקומות בלי אף ישראלי, חוץ מהשותפים שלי כמובן... פעם באי
סמן להדפסה   הוספת תגובה
17. יעל תגובה ל - 16 12/09/2004 20:00 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אני דיברתי על סמך נסיוני האישי. ברי כי כל אחד חווה דברים בצורה שונה, ומכאן גם נובעת השקפתו (או השקפתה)לגבי העניין..פשוט אני אומר שציער אותי להיתקל בישראלים מטיילים כמוני (ונתקלתי לא אחת בכאלה), שהבעת פניהם היתה כמו שקרוב לודאי תהיה הבעת פניה של רונית, במק
סמן להדפסה   הוספת תגובה
18. איפה אין ישראלים בדרא``מ ?:Re תגובה ל - 1 15/09/2004 08:40 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  joooonatan לא מחובר joooonatan  משתמש מתחיל
תשארי בארץ.יש מקומות נפלאים בנגב המזרחי -באזור מצפה רמון בגולן בגליל העליון ---חג שמח ושנה טובה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
19. במקום שעולה קצת יותר... תגובה ל - 18 15/09/2004 14:21 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  אליר לא מחובר אליר  משתמש פעיל 2093 הודעות עד כה
התרמילאים הישראלים הם ''אלופי הקומבינות'' איך לשלם פחות, לכן באכסנייה שעולה קצת יותר לא יהיו ישראלים. כך גם בסיור מאורגן עם מדריך.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
20. בסיביר ... תגובה ל - 1 17/09/2004 22:58 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
21. איפה אני לא פגשתי ישראלים תגובה ל - 1 07/10/2004 19:53 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  orenbg לא מחובר orenbg  משתמש מתחיל
איפה אין ישראלים? השיטה הטובה ביותר לא לראות ישראלים היא להיות בתקופת הקרנבל במקום שאינו ברזיל. בערך בתקופה של הקרנבל (זה משתנה על שנה) יש כמה אירועים בדרום אמריקה שיכולים להיות אטרקציות גם הם: א. פסטיבל היין במנדוזה - אני הייתי בו. פסטיבל יפהפה בעיר נה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
22. איפה אין ישראלים בדרא``מ ?:Re תגובה ל - 1 24/10/2004 01:14 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  tsahik69 לא מחובר tsahik69  משתמש מתחיל
כן בוונצואלה שהיא גם מדינה מדהימה ויפהפיה יש קסם של מדינה שעוד לא גילו אותה. בהחלט מומלץ ככה גם הגינאות שלא הייתי בהן. אבל בוונצואלה הייתי מומלץ ביותר.ריק מישראלים! tsahik
סמן להדפסה   הוספת תגובה
23. יש הרבה מקומות כאלו:Re תגובה ל - 9 09/11/2004 12:21 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  guybaron לא מחובר guybaron  משתמש מתחיל
יעל אני מאוד מסכים אתך לכן אם את יכולה לכתוב לי על כמה מקומות כאלה אני אודה לך מאוד
סמן להדפסה   הוספת תגובה
24. סעי לאירופה תגובה ל - 1 18/11/2004 12:11 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
ברצינות. חזרתי מטיול תרמילאים בבריטניה. מחוץ ללונדון, היינו הישראלים הראשונים שהמקומיים פגשו. ותיירים מאירופה נדהמו לשמוע שיש תרמילאים ישראלים (כי רוב הצעירים האירופאים נוסעים לאירופה, לא ליעדים כמו דרום אמריקה או המזרח).
סמן להדפסה   הוספת תגובה
25. יש הרבה מקומות כאלו:Re תגובה ל - 9 13/01/2005 13:09 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
היי אני אשמח אם תגידי לי פחות או יותר, איפה כדאי לטייל בברזיל וארגנטינה. אני טסה עוד שבועיים ועדיין אין לי מושג. לאן עוד מומלץ להגיע? כדאי להגיע לפרו? תודה, מירב
סמן להדפסה   הוספת תגובה
26. איפה אין ישראלים בעולם?:Re תגובה ל - 2 30/06/2006 03:37 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
i can tell you about many places without israelis )lo al ha gal...)
but, this small places wont knock you out or make your trip better...all you need to do is learn spanish and talk to the locals, just ask them whats good to see or ask them where they are going.
in SA you can also find lots of argentinian=chillian mochileros, they will take you to places with no israelis,
but you must have a good spanish.
it works for me over the last 10 months...
enjoy.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
27. איפה אין ישראלים בדרא``מ ?:Re תגובה ל - 1 02/11/2006 23:53 לתגובה קודמת
  dorr9 לא מחובר dorr9  משתמש מתחיל
רונית היקרה ....

אמנם קצת מעליב או מתנשא להגיד .. אבל אני יכול להבין אותך ... אבל כשתהיי במרחק מה מישראל .. זו כבר התרחקות מהישראליות .. אני בטוח שאם תירצי או לא תירצי תכירי ישראלים .. וכמה שאני מבין למה את מתכוונת את תצטרכי אותם לא פחות ואין עליהם בטיולים חלקם חארות וחלקם מקסימים .. הכל תלוי בך ובאנרגיה שתשדרי.. תפעילי קצת את האינטואיציות הנשיות שלך .. ותגלי את האנשים הטובים את מהרעים את תתרחקי באופן טבעי ..

מקסימום לא חסר שם שוודים אנגלים אוסטרלים .. תהיי איתם כמה שיותר .. כמובן שתשלמי הרבה יותר מהישראלים בטיול איתם ותכירי אנשים חדשים מהעולם ..

בהצלחה ..
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:מעבר מפונו לבוליביה
להודעה הבאה:חשמל באוטובוסים...

שאלות נפוצות

דיברנו על זה בפורום

כתבי למטייל כרגע בדרום אמריקה

חיפוש מהיר

מידע נוסף