כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. למומחי הסאלאר... 11/09/2004 19:11 לתגובה הבאה
  naama לא מחובר naama  משתמש מתחיל
אהלן, אני מתכננת להגיע לצפון צ`ילה וארגנטינה באמצע/סוף ינואר. השאלה שלי היא איך כדאי לעשות את הסאלאר- האם דרך ארגנטינה או דרך צ`ילה? -זאת בהנחה שהתחנה הבאה שלי היא באיגווסו ומשם אני רוצה להמשיך לברזיל ולקרנבל (לבוליביה תכננתי להגיע אחרי ברזיל). שאלה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. למומחי הסאלאר...:Re תגובה ל - 1 11/09/2004 20:04 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  assaf לא מחובר assaf  משתמש פעיל 3243 הודעות עד כה
שלום נעמה אז ככה,אני אתחיל דווקא מהסוף שאם הבנתי נכון שאלת אם בכלל כדאי לך לחכות גם עם הסלאר לאחרי ברזיל(שתגיעי לבוליביה),זה אכן עשוי לחסוך ירידה לדרום בוליביה אח''כ אבל אני לא בטוח שהמז''א בינואר הוא נוח בסלאר. ובקשר להגעה עצמה -אין טעם שתעברי במיו
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. למומחי הסאלאר...:Re תגובה ל - 1 11/09/2004 21:22 לתגובה קודמת
  gilaguy לא מחובר gilaguy  משתמש מתחיל
I will offer you another plan, which we did and it was great!! We had the same plan as you and this is how it worjed: 1. We arrived at Salta at the end of January 2. We spent 4 days traveling around Salta 3. We continued nort
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. למומחי הסאלאר...:Re תגובה ל - 3 11/09/2004 21:31 לתגובה קודמת
I would like to stress again...the Salar in January and February is beautiful!!! if you can, don`t wait till after Brazil. The salt desert is partially covered is 3cm water and that creates amazing reflections. Not all is covered w
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. למומחי הסאלאר...:Re תגובה ל - 4 11/09/2004 21:32 לתגובה קודמת
salar - jeep splash_t.jpg
salar - jeep splash_t.jpg(גודל:4.826KB)
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. למומחי הסאלאר...:Re תגובה ל - 5 11/09/2004 23:58 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  naama לא מחובר naama  משתמש מתחיל
muchos gracies :-)
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. למומחי הסאלא-אמיר:Re תגובה ל - 5 12/09/2004 00:04 לתגובה קודמת
  moranli לא מחובר moranli  משתמש מתחיל
אמיר אני זקוקה לעצתך: אני רוצה לעקוף את בוליבליה אך בכל זאת לעשות את הסלאר, אני מגיעה מכיוון פרו עד לה-פז, אז חשבתי להגיע כמה שיותר מהר לטופיזה, ומשם לעשות את הסלאר ואז לחזור לסלטה. זה הגיוני??? כמה זמן זה מהסלאר לסלטה/מטופיזה לסלטה? וחשבתי אולי להגיע יש
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. למומחי הסאלא-אמיר:Re תגובה ל - 7 12/09/2004 01:07 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
מלה פז קחי אוטובוס לאויוני שעובר באורורו או שתקחי משם רכבת. אחרי הסאלאר סעי לטופיזה ומשם לויאסון - הגבול עם ארנטינה ומשם אוטבוס לסלטה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. למומחי הסאלא-אמיר:Re תגובה ל - 7 12/09/2004 01:07 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
מלה פז קחי אוטובוס לאויוני שעובר באורורו או שתקחי משם רכבת. אחרי הסאלאר סעי לטופיזה ומשם לויאסון - הגבול עם ארנטינה ומשם אוטבוס לסלטה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
10. why other?!it was my second תגובה ל - 3 12/09/2004 01:23 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  assaf לא מחובר assaf  משתמש פעיל 3243 הודעות עד כה
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
11. למומחי הסאלא-אמיר:Re תגובה ל - 7 12/09/2004 01:35 לתגובה קודמת
OK...seder babalagn: From La Paz the shortest route to the Salar is through Uyuni. I think you can take a trop that starts in Uyuni and finish in Tupiza. The only problem with that option (this is my opinion) is that a Salar tri
סמן להדפסה   הוספת תגובה
12. True. My mistake. Sorry תגובה ל - 10 12/09/2004 01:36 לתגובה קודמת
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
13. לאמיר תגובה ל - 11 12/09/2004 17:44 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
ההבדל היחיד בין שני הסיורים הוא שמטופיזה עולה 20 דולר יותר ואפשר לראות הר געש יפה באמצע, זהו! הסאלאר נמצא פחות משעה מאויוני ואם רוצים אפשר לעשות את הסאלאר בדרך ההפוכה כלומר לנסוע ביום הראשון דרומה ללגונה ורדה ואז לעשות את הדרך לאויוני ולקנח בסאלאר בזר
סמן להדפסה   הוספת תגובה
14. Zehu????? Wrong תגובה ל - 13 12/09/2004 19:19 לתגובה קודמת
Ok here`s a list of what you miss if you take the trip from Uyuni: 1.Tupiza basin - the land of enfamous Bill Casside and its spectacular views. The incredible, colorful valleys just outside Tupiza. 2. Old San Antonio, an inc
סמן להדפסה   הוספת תגובה
15. אויי אמיר... תגובה ל - 14 12/09/2004 20:31 לתגובה קודמת
  moranli לא מחובר moranli  משתמש מתחיל
הצלחת לבלבל אותי קלות... אז מה מהכל אתה ממליץ?? (יש בי את הרושם שאתה יודע מה אתה מדבר (; ) ואומנם הכל נשמע נפלא אך קשה יהיה לי לשכנע את עצמי שאת הזמן היחסית דוחק, אבלה בבוליביה. יש כ''כ הרבה מה לראות ואני לא רוצה לפספס... אומנם מפיך זה נשמע יותר טוב ממה ש
סמן להדפסה   הוספת תגובה
16. אויי אמיר...:Re תגובה ל - 15 12/09/2004 22:50 לתגובה קודמת
Make perfect sense. As I said it will be the shortest route from La Paz to Uyuni. And the shortest trip from Uyuni to Tupiza (I believe it can be done in a 3 days tour). From Tupiza it 3 hours bus to the Border with Argentina and f
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:הפקת סרט
להודעה הבאה:טיסה מלימה לקוזקו

שאלות נפוצות

דיברנו על זה בפורום

כתבי למטייל כרגע בדרום אמריקה

חיפוש מהיר

מידע נוסף