כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. שאלה... שאלתית... 30/11/2004 22:10 לתגובה הבאה
  maya987 לא מחובר maya987  משתמש מתחיל
באופן כללי, בטיול מהסוג הזה אנשים נוטים לרזות או להשמין?... אני יכולה לשער שזה נורא אינדיבידואלי ותלוי באופי הטיול ואל תענו לי תשובה כזאת, פשוט באופן כללי מה הנורמה אם יש כזאת... או מנסיון אישי שלכם...
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. שאלה שטרם נתקלתי בה... תגובה ל - 1 30/11/2004 23:20 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  אסף אוזן לא מחובר אסף אוזן  משתמש פעיל 1155 הודעות עד כה
ובכן, זה פשוט תלוי איפה את נמצאת. בהווארז, על ריבוי הטרקים בה, או בכל מקום שמטרקים בו, מטבע הדברים יורדים במשקל, כנ''ל לגביי מקומות שהאוכל לא לטעמך, (או לחילופין מטעמי כשרות). במדינות כמו ארגנטינה, בהן אוכל טוב מצוי בשפע ובמחיר שווה לכל נפש - אוכלים הרב
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. שאלה... שאלתית...:Re תגובה ל - 1 30/11/2004 23:50 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
לי דווקא עלה וחבל. בהתחלה שמרנו יפה אבל אח''כ עם הטרקים שבהם קונים דברים שאולי נצטרך ובסוף יוצאים עם סופרמרקט על הגב, והאוכל בברזיל וארגנטינה, נכנענו. אבל אפשר וראינו כאלה שחזרו בסדר אז הכל אינדיווידואלי
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. שאלה... שאלתית...:Re תגובה ל - 1 30/11/2004 23:57 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
כמו שאמרו קודמיי, זה משתנה ממקום למקום. בתחילת הטיול כשטרקתי הרבה בצ`,לה ארגנטינה, רזיתי. לאחר מכן בחודשי הריקבון בארגנטינה אני מניחה שקצת העלתי במשקל. לפעמים אנשים חוטפים איזה סלמונלה בבוליביה ומאבדים הרבה משקל. בהווארז עם כל הטרקים קצת ירדתי ובחופים של
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. שאלה... שאלתית...:Re תגובה ל - 1 01/12/2004 01:15 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  menix לא מחובר menix  משתמש מתחיל 34 הודעות עד כה
אם עסקיננו בבנות אז התשובה היא בעיקר להשמין והרבה.... כמו בצבא הבנות משמינות והבנים מרזים כך גם בטיול. תהני. מניקס
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. שאלה... שאלתית...:Re תגובה ל - 1 01/12/2004 07:07 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
אז ככה, פרו (כפי שאמרו קודמי) בעיקר בהווארז ירדתי במשקל והמון... לא משנה שאכלתי המון צ`יפה (סיני) 8 ימים של וואי-וואש והכל נעלם. במקומות גבוהים וכשסבלתי ממחלת גבהים לא אכלתי בכלל, גם כשחולים, כשחם ועוד... בבוליביה אכלתי בעיקר בלה-פאז את הפיצות של דני או
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. שאלה... שאלתית...:Re תגובה ל - 5 01/12/2004 11:58 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  tsahik69 לא מחובר tsahik69  משתמש מתחיל
אני יכול להעיד שלא נתקלתי בבחורה אחת שהרזתה בטיול- מקסימום שמרה על הגיזרה שלה. כל הבנות שנתקלתי בהן הפכו ל''עגלגלות''. אישית שמתי לב שאלו שטיילו איתי השמינו בגללי שאני תמיד הייתי רעב ואני רגיל לאכול הרבה (אבל אני מוציא את זה מהר אני מהמניאקים שאוכלים הרב
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. נאלצת להסכים עם קודמיי... תגובה ל - 1 01/12/2004 13:46 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
בנות משמינות בדרום אמריקה! האשמה העיקרית: ארגנטינה. פתרונות אפשריים: לזלול ביצים בלה-פאז
סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. הפתרון ההכרחי :-) תגובה ל - 8 01/12/2004 13:50 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  fogelina לא מחובר fogelina  משתמש מתחיל
השמנתם הארגנטינה? תאכלו מהרחוב כל זמן שאתם בבוליביה ותעבירו את הזמן בלשלשל ולקדוח מקלקולי קיבה. הורדתי ככה מספר לא קטן של ק''ג...
סמן להדפסה   הוספת תגובה
10. וואלה-הזכרת לי תגובה ל - 7 01/12/2004 19:29 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  assaf לא מחובר assaf  משתמש פעיל 3243 הודעות עד כה
בחורה שהייתה איתי בברילוצ`ה התחילה לבכות(נשבע לך) שהיא נכנסה בפעם הראשונה לסופר של השוקולדים ברחוב מיטרה(הראשי),היא הייתה עם דמעות ואמרה שהיא צריכה את אמא שלה כי היא לא יודעת מה לקחת. בסוף,כמובן, היא טעמה מכמעט הכל... אגב גם אני השמנתי בארגנטינה והגעתי
סמן להדפסה   הוספת תגובה
11. הפתרון ההכרחי :-):Re תגובה ל - 9 02/12/2004 22:12 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  menix לא מחובר menix  משתמש מתחיל 34 הודעות עד כה
זהו לא הפתרון ההכרחי מרק ממש לא הפתרון ההכרחי, בנות יקרות הפתרון הוא הרבה יותר פשוט משאתן חושבות והוא פשוט לעשות סקס והרבה ... זה גם בריא גם כיף גם זמין ולשמחתכם גם מרזה אז קדימה ותיהנו :)
סמן להדפסה   הוספת תגובה
12. מנסה לתעל את זה לכיווןמועיל תגובה ל - 11 02/12/2004 23:29 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  tsahik69 לא מחובר tsahik69  משתמש מתחיל
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
13. מנסה לתעל את זה לכיווןמועיל:Re תגובה ל - 12 02/12/2004 23:48 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
אני דווקא לא השמנתי למרות שאני מה''בוכות'' בחנות שוקולדים - חבר שלי היה צריך לגרור אותי מכל חנות וגלידריה.... פשוט צריך להרזות מספיק בפרו וצ`לה ואז עולים קצת בארגנטינה וחוזרים למשקל ההתחלתי... מה גם שהקרנבל די עוזר להוריד קילוגרמים מיותרים במיוחד אם מנסי
סמן להדפסה   הוספת תגובה
14. מנסה לתעל את זה לכיווןמועיל:Re תגובה ל - 13 03/12/2004 23:24 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  shmir לא מחובר shmir  משתמש מתחיל
אני אישית השמנתי 6 קילו :)
סמן להדפסה   הוספת תגובה
15. כנראה שלא מספיק XXX ... תגובה ל - 14 04/12/2004 19:48 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  assaf לא מחובר assaf  משתמש פעיל 3243 הודעות עד כה
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
16. שאלה... שאלתית...:Re תגובה ל - 1 27/07/2006 19:31 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  adi_b_c לא מחובר adi_b_c  משתמש מתחיל
זה תלוי איפה מטיילים ומה וכמה אוכלים
בסה''כ מניסיוני בארגנטינה ברזיל וצילה משמינים
במיוחד ארגנטינה עם הבשר השוקולד היין והגלידות
(הגעתי למצב שאכלתי חצי קילו גלידה ביום)
ומרזים בבוליביה ופרו שם האוכל ברמה יותר נמוכה
וגם רמת הסניטציה
לא לשכוח שאם עושים טרקים וכאלה זאת פעילות שמרזה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
17. שאלה... שאלתית...:Re תגובה ל - 16 08/03/2007 16:54 לתגובה קודמת
  dafen לא מחובר dafen
יש לי רעיון, פשוט תתחילי את הטיול באנרגנטינה צילה, ואז מקסימום תשמיני אחר כך לכי לבליביה ברזית ומדינות שיותר מטרקים בהם, ותורידי הכל חזרה... טלאאאאם!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:Tungurahua התפרץ באקוודור!
להודעה הבאה:טיול עם הבן

שאלות נפוצות

דיברנו על זה בפורום

מידע נוסף

כתבי למטייל כרגע בדרום אמריקה

חיפוש מהיר