כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. טיפים מהחוזרים ליוצאים 27/12/2004 15:26 לתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
מה הייתם משנים בטיול שעשיתם?? על מה הייתם מוותרים בטיול שעשיתם?...ומה לא הספקתם לעשות וחבל לכם על זה?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. אתה בטוח שאתה רוצה לשמוע? תגובה ל - 1 27/12/2004 18:22 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
ואם כן אז מאיזו בחינה?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. מאוד תגובה ל - 2 27/12/2004 18:51 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
תודה על היחס. אמממ...מבחינת הטרקים וכעקרון בכלליות...
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. אתה ביקשת... תגובה ל - 3 27/12/2004 19:06 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
טוב אז באופן עקרוני אני מצטערת נורא נורא שטסתי בעקבות הבן זוג ובחופשת סימסטר לזמן כ''כ קצר (4 חודשים). אם היה לי יותר זמן אני מאמינה שהייתי יוצאת להרבה יותר טרקים בהווארז (עשיתי את הטרק לצ`אבין ואת הוואי וואש) הייתי שמחה לעשות את סנטה קרוז, סנפלינג מפלים
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. מאוד:Re תגובה ל - 3 27/12/2004 19:24 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
שלום לך. תראה, לאן שלא תלך, תפנה, תמיד תהנה. אנשים זה חלק חשוב מהטיול, תתחבר לנכונים מבחינתך. חשוב מאוד. אני מצטערת קצת שלא יצא לי לטייל יותר עם זרים (לא ישראלים), כי המעט שטיילתי עם זרים, מאוד נהנתי וזה סוג שונה של חוויה. בנוסף, או בדיעבד, הייתי עושה י
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. כתבתי לפני שראיתי את תגובת תגובה ל - 5 27/12/2004 19:29 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
כתבתי לפני שראיתי את תגובת אור-טל.. את באה לסיבוב בבוליביה אח''כ? :)
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. באופן כללי תגובה ל - 1 27/12/2004 20:29 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אלקנה אלקנה לא מחובר אלקנה - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 2580 הודעות עד כה
בתור התחלה אני חושב שמצטערים יותר על מה שלא עושים מאשר על מה שעושים. ככה זה- זוכרים את החוויות הטובות ואת הרעות שוכחים... חוץ מזה אני חושבש אין תשובה אחת: כל אחד ומה שהוא רצה והספיק, רצה ולא הספיק, לא רצה והספיק...... וכל הוראיציות על הנושא:-) אותי מצער

"מה שחושב לא מפסיק לשאול." (אלברט איינשטיין). "קודם תלמד את העובדות. אחר כך אתה יכול לעוות אותן כאוות נפשך." (מארק טווין).
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. טיפים מהחוזרים ליוצאים:Re תגובה ל - 1 27/12/2004 20:33 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  tsahik69 לא מחובר tsahik69  משתמש מתחיל
אני עף לכדורסל אז יש לי רק שתי דקות לענות אבל השאלה שלך פיתתה אותי- אני חושב שהצעד כי טוב שלי BY FAR זה שעשיתי קורס ספרדית לפני הטיסה- אם יש משהו שיכול להפוך סגנון טיול מקצה לקצה זה העובדה שאתה יכול להיות עצמאי ולבחור מה לעשות בלי להיות תלוי באף אחד וכ
סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. שמח בשבילך שכ''כ נהנת... תגובה ל - 4 27/12/2004 20:43 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
האמת שאני נוסע בלי תכנונים מיוחדים...שיהיה מה שיהיה...אבל רשמתי לי את כל המקומות ששוות קפיצה...תודה רבה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
10. תודה תגובה ל - 5 27/12/2004 20:50 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
אגב הבנתי שהפסטיבל בקוסקין מתקיים בינואר ואני רק ב-20 נוחת בבואנוס אז נראה לי שאפסיד אותו...אבל תודה בכל מקרה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
11. ממש לא פלצני... תגובה ל - 8 27/12/2004 20:56 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
אתה עונה בצורה יפה ואמיתית לי ולכל חברי הפורום וקבל על זה ח''ח. אגב אדי מדבל ספלדית דיי טוב ככה שמהבחינה הזאת אני מסודר.... תודה על שאר הטיפים.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
12. אחרי מה? תגובה ל - 6 27/12/2004 21:18 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
אחרי התואר? התואר שלי נגמר עוד איזה 7 שנים פחות או יותר. אבל חופשה הבאה אני בפטגוניה- מילה זה מילה. ואם לא יהיה לי כסף אני יארגן מפגש פורום נוסף ויערוך מגבית...
סמן להדפסה   הוספת תגובה
13. פששש צחי תגובה ל - 8 27/12/2004 21:40 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  assaf לא מחובר assaf  משתמש פעיל 3243 הודעות עד כה
היית חייב להוכיח שקיבלת את ''מחמאת התשובה'' בצדק... ובאשר לעצה אז אין ספק שלבאר לנוסעים הטריים מה צורת החשיבה וההתנהגות האידיאליות הרבה יותר עדיפה על מתן 100 עצות לגבי מקומות וכו`
סמן להדפסה   הוספת תגובה
14. אתה כותב המון ב2 דקות :-))) תגובה ל - 8 27/12/2004 22:45 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אלקנה אלקנה לא מחובר אלקנה - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 2580 הודעות עד כה
הודעה ללא תוכן

"מה שחושב לא מפסיק לשאול." (אלברט איינשטיין). "קודם תלמד את העובדות. אחר כך אתה יכול לעוות אותן כאוות נפשך." (מארק טווין).
סמן להדפסה   הוספת תגובה
15. איחרתי בגלל זה!וחיכיתי משחק תגובה ל - 14 27/12/2004 23:05 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  tsahik69 לא מחובר tsahik69  משתמש מתחיל
אחד בחוץ!!! (שלא תגידו שאני לא משקיע! אבל בנושא יותר מטריד מי זה הבחור הזה מעליי ASSAF??? מוכר לי מאיפשהו....... אה.............. נזכרתי הוא כותב כאן יחסית קבוע אבל משום מה הוא מביע טיפת עניין במפגש ולא מצביע לגביי מתי הוא מעדיף שהוא יתקיים.... אתם חו
סמן להדפסה   הוספת תגובה
16. טיפים מהחוזרים ליוצאים:Re תגובה ל - 1 27/12/2004 23:49 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
קשה לי לומר שהייתי משנה או מוותרת על משהו בטיול, גם הטוב וגם הרע, כי תסלחו לי על הקיטש אבל כמו בכל דבר בחיים, זה מה שהופך את הטיול לחוויה המעניינת והמטורפת שהוא. אני שמחה שלקחתי את הסיכון והבאתי את המצלמה היקרה המסיבית והשבירה שלי, היה קצת פחות נוח
סמן להדפסה   הוספת תגובה
17. אוף איך אני תמיד שוכחת תגובה ל - 16 28/12/2004 00:05 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
איך שאני שולחת את ההודעה אני בדיוק נזכרת במשהו ממש חשוב שרציתי להגיד... אז הנה: אני שמחה שמצאתי את האומץ לעשות כל מיני דברים שלא עשיתי אף פעם כמו רפטינג וצניחה חופשית, אבל אני במיוחד שמחה שהייתי ערנית והפעלתי שיקול דעת (טוב, רוב הזמן לפחות). יש הרבה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
18. יפה מאד מאד! תגובה ל - 16 28/12/2004 00:36 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  moize לא מחובר moize  משתמש מתחיל
ב''הצאה לאור'' היו משלמים לך הרבה בשביל פיוט כזה!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
19. טיפים מהחוזרים ליוצאים:Re תגובה ל - 1 28/12/2004 01:02 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
טוב זאת שאלה די קשה בתור אחד שעדיין לא חוזר אבל כבר מטייל כמעט שנה אני יכול לתת את הטיפים האלה קודם כל ללמוד ספרדית הכי חשוב ככה אתה יכול לתקשר עם מקומיים והטיול שונה לגמרי אם אני הצלחתי להיות בקוסקו חודש וחצי בפעם השניה שלי ולא לדבר עברית אפילו פעם אחת
סמן להדפסה   הוספת תגובה
20. אני שמה חי שקלים, למזל תגובה ל - 12 28/12/2004 10:14 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
21. תודה:Re תגובה ל - 10 28/12/2004 10:21 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
סתם הבאתי דוגמא את קוסקין וד''א-צרפתי לינק הפסטיבל בתחילת פברואר. יצא לנו להיות גם באיזה פסטיבל תרבויות ואוכל (אמרו אוכל-לא נלך?!) באלטה גרסיה (אגב,שם נמצא הבית בו גדל צ`ה גווארה), היו שם ביתנים מכל העולם, (אפילו סוריה ולבנון) לא היתה נציגות ישראלית.. מה
קוסקין רוק
סמן להדפסה   הוספת תגובה
22. עבר לצד שמאל---> תגובה ל - 1 28/12/2004 10:27 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
23. עדיין לא החלטתי.. תגובה ל - 1 12/07/2005 00:40 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  masrati3 לא מחובר masrati3  משתמש פעיל 230 הודעות עד כה
מי אני שאשנה את גורלי? ואם יכולתי? אין לי מושג אם היתי משנה אותו.. סיפורי מתחיל כך.. טיול מדהים 5 חודשיים נפלאים חלומיים...עוד חודש וחצי לסוף..אבל מי חושב על זה? עד ש... טיול אופניים- ''דרך המוות'' בוליביה 3.58 שעות מדהימות! ב2ד` האחרונות אני עפה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
24. icon4.gif  תוכנית מגירה לפעם הבאה. תגובה ל - 1 24/12/2007 14:25 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
מיקי מיקי לא מחובר מיקי  משתמש פעיל 511 הודעות עד כה
איך אפשר לשנות משהו? כל רגע כל סיטואציה הפכה לחוייה.
אפילו הרגעים הקשים והיו כאלה!! הפכו לחוויה שלא מפסיקים לספר עליה.
איך אומרים " את זה נספר לילדים" זה בדיוק מה שאני עושה היום.
כל תמונה כל סטואציה מוזרה, הפכה לסיפור מרתק עבורם, ועבורנו.

הכי חשוב לזרום אם הטיול, אם הסיטואציות שקוראות ולהפוך אותם לחלק בלתי נפרד מהחוויה הגדולה.

מה אולי אני מתחרט עליו?
זה שעדיין לא נסעתי פעם שניה.
הדבר שממש מבעבע בי כהר געש, זה לחזור ולו רק לחודש, לטעום את טעם הנוסטלגיה, וגם לעשות את הטיול לדבר האחר לא לצפות לאותו טיול כי אחרת מתאכזבים, להתאהב מחדש.

הייתי ממליץ להכין תוכנית מגירה לטיול הבא.
יבוא היום לממש אותה.
מיקי

" אם ניתן לאחרים ממה שיש לנו ונפעל קדם כל למענם, נמצא את האושר."
סמן להדפסה   הוספת תגובה
25. חשבת הרבה לפני שניסחת את התשובה, אני רואה תגובה ל - 24 24/12/2007 18:42 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  אריק לא מחובר אריק  משתמש פעיל 3359 הודעות עד כה
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
26. icon12.gif  שבע שנים אני חושב. יצא לי בסדר ,לא?!!!! תגובה ל - 25 26/12/2007 13:47 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
מיקי מיקי לא מחובר מיקי  משתמש פעיל 511 הודעות עד כה
הודעה ללא תוכן

" אם ניתן לאחרים ממה שיש לנו ונפעל קדם כל למענם, נמצא את האושר."
סמן להדפסה   הוספת תגובה
27. כדאי גם לחשוב שבע שנים לפני החישוב האריתמטי הבא.. תגובה ל - 26 26/12/2007 14:18 לתגובה קודמת
  assaf לא מחובר assaf  משתמש פעיל 3243 הודעות עד כה
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:תחילת הטיול
להודעה הבאה:דרושים שותפיםלקרטרה אוסטרל

שאלות נפוצות

דיברנו על זה בפורום

כתבי למטייל כרגע בדרום אמריקה

חיפוש מהיר

מידע נוסף