כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. שאלה גדולה, תשובות לא פחות! 23/01/2005 13:37
Anonymous  משתמש לא מוכר
במסגרת פינת התרבות של הפורום (assaf, שלא תגיד שאין) - מדי פעם, הצצה אל השכנים, אי שם באסיה, עם שאלה בוערת. אחרי שתגמרו לחייך, נוכל לפתוח שרשור מקביל.. רק צריך למצוא תם שיודע לשאול, שיעתיק את נוסח השאלה לכאן, ישנה את השמות, ויאללה, לעבודה.
מאיפה יש לכם את הסבלנות???
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. לא לרוחי כל העניין! תגובה ל - 1 23/01/2005 21:02 לתגובה קודמת
  assaf לא מחובר assaf  משתמש פעיל 3273 הודעות עד כה
בראש ובראשונה תרשי לי להתרעם על עצם הקישור שאת עושה בין תרבות לבין בני-דודינו מהפורום השכן. אנחנו מספר אחד כפורום וכיבשת ולא נהיה(ושוב אקח את האחריות לדבר כנציג) מוכנים לשמש ככינור שני. מעתה ועד עולם אני מציע שנושאים יועתקו מהכיוון שלנו והחוצה בלבד ! ו
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. צודק:-) תגובה ל - 2 24/01/2005 10:40 לתגובה קודמת
Anonymous  משתמש לא מוכר
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. תתבייש! תגובה ל - 2 24/01/2005 15:25 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  אסף אוזן לא מחובר אסף אוזן  משתמש פעיל 1157 הודעות עד כה
התגובה שלך בוטה ומזלזלת, (כן, זו המשמעות של ציניות). איך זה שכוכב אחד מעז?! לבי, לבי עם יושבי ומתיישבי הגוש המזרחי. הכיצד תוכל לטעון שהם כותבים פחות מוכשרים, משעשעים וציניים? לו הייתי יושב בפורום השכן הייתי נעלב מעצם קריאתך ''בני-דודינו''! כן, כן, אסו
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. האנטרופיה כמשל... תגובה ל - 4 24/01/2005 18:51 לתגובה קודמת
אלקנה אלקנה לא מחובר אלקנה - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 2639 הודעות עד כה
אחרי שלמדתי מה המשמעות של אנטרופיה מיד התחלתי ביישום נמרץ של הנושא ומיד הפסקתי לסדר את החדר שלי ולשטוף כלים, היות וזה מאמץ עקר- סך האנטרופיה במערכת סגורה (החדר שלי או הכיור) לא יכול לרדת.....:-) ולעניינו- אני מסכים איתך במובן מסוים ששביבים מפורומים שכנים
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. ופרצת ופרצת תגובה ל - 4 24/01/2005 19:14 לתגובה קודמת
Anonymous  משתמש לא מוכר
אסף ממי, במהלך הקריאה של הדברים שהבאת לפנינו, תהיתי אם אתה ממש ממש חולה, או שהכל פיקציה. בכל אופן, כל הכבוד. ותבריא מהר. אגב, צחקנו מאוד. סחטיין.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. תתבייש!:Re תגובה ל - 4 24/01/2005 19:41 לתגובה קודמת
  assaf לא מחובר assaf  משתמש פעיל 3273 הודעות עד כה
קויתי שההערה על הכותבים המוערכים שנעלמו תעירו מישהו אך לזה לא ציפיתי... אינני מתחרט על דבר(העיקר שהערתי דובים ממרבצם) ובאשר לתגובות נקודתיות,אז לפרקים בתשובתך אכן האמנתי שהגעת לנקודת היתוך ולראיה הליהוג הלא ברור בנושא הכנורות <-: נקודה נוספת היא הש
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:ברזיל-לינה במפלי ה Iguaçu
להודעה הבאה:גולת הכותרת

שאלות נפוצות

דיברנו על זה בפורום

חיפוש מהיר

מידע נוסף