כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. מה באמת כ``כ כיף בזה? 29/01/2005 22:21 לתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
טיול אחרי צבא בכלל וסתם אפילו בדרא``מ לא עיניין אותי אף פעם. לאחרונה קרה משהו שגרם לי לחשוב על כל עניין הטיול שוב. חבר שלי הציע לי להצטרף אליו לטיול לפני האוניברסיטה. הכל טוב ויפה אבל אני עדיין לא מבינה מה באמת יש לעשות שם 4 או אפילו 6 חודשים? מה? כל ה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. שאלת המאה תגובה ל - 1 29/01/2005 22:55 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
בתור התחלה טיול אחרי הצבא זה לא חובה, יש הרבה אנשים שלא יוצאים לטיול כזה וחיים בסדר גמור. אבל אם כבר שאלת: יש הרבה סיבות לצאת לטיול גדול קודם כל זה לא רק לטייל ולעשות אטרקציות, נחשפים לתרבויות חדשות ושנונות לחלוטין ממה שמוכר לנו אנשים חדשים, גם מקומיים ו
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. מה באמת כ``כ כיף בזה?:Re תגובה ל - 1 29/01/2005 23:30 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  0462412 לא מחובר 0462412  משתמש מתחיל
עד שלא תנסי לא תדעי.... ואולי לך זה לא יהיה כזה כיף...אז פשוט תחזרי הביתה אני חזרתי הביתה שהפסיק להיות לי כיף, לא מתים מזה.... שהשתחררתי חשבתי בערך כמוך, והתחלתי ללמוד בערך שבועיים אחרי השחרור, שנה שלמה באוניברסיטה הספיקה לי כדי להבין שעשיתי את הצע
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. מה באמת כ``כ כיף בזה?:Re תגובה ל - 1 29/01/2005 23:31 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  yaelgro לא מחובר yaelgro  משתמש מתחיל
גם אותי לא עניין מעולם טיול של אחרי צבא. כשנה וחצי לאחר שהשתחררתי, קרובת משפחה שלי עברה לצ`ילה, ומזה התחיל הרצון אצלי לדעת ספרדית. לאחר שהתחלתי ללמוד, ובנוסף ללימודי השפה למדנו גם על התרבות(בינתתים קרובת משפחה שלי חזרה לביתה בארה''ב), נכנסתי ממש לכל העסק,
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. שום דבר שאני אגיד לא ישכנע תגובה ל - 1 29/01/2005 23:45 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  fogelina לא מחובר fogelina  משתמש מתחיל
לצאת מהמדינה ולראות עולם אחר לגלות שיש כל כך הרבה דברים שלא הכרנו ושלא קיימים במדינת ישראל אבל לגלות גם שכל-כך הרבה דברים שיש רק פה אין באף מקום אחר בעולם (ואני לא מתכוון לאוטובוסים מתפוצצים) לראות נפלאות טבע שהמוח לא מצליח לקלוט גם אם בוהים בהם ש
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. גם את זה יקפיצו למעלה? תגובה ל - 5 30/01/2005 00:30 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. רק רציתי להגיד ש... תגובה ל - 6 30/01/2005 08:01 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
את צודקת בת`כלס! כאילו מה כבר יש לראות בעולם שאין בארץ? ואולי כדאי שקודם נכיר את הארץ שלנו לפני שאנחנו יוצאים לגלות עולם אחר, ועוד המון תירוצים שאני זרקתי לאויר העולם לפני שטסתי... אני, בדיוק כמוך, טסתי אחרי האהבה. גם אני ממש לא ראיתי עניין בלטוס לדרום
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. ובנוסף תגובה ל - 1 30/01/2005 09:59 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
לכל הדברים הכל כך נכונים שכבר נכתבו כאן, אני חושב שאחת התחושות החזקות ביותר שהטיול נותן (לאו דווקא לדרום אמריקה כמובן), היא אותה תחושה של חופש מוחלט, שלא חוזרת יותר בהזדמנויות אחרות בחיים. החירות הזו שבאה לידי ביטוי בכל כך הרבה מובנים היא תחושה שמתגעגעים
סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. תראי מה עשית.... תגובה ל - 1 30/01/2005 10:21 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  0462412 לא מחובר 0462412  משתמש מתחיל
גרמת למקום הזה להראות יותר כמו קבוצת תמיכה ממה שהוא באמת... כל הכבוד כן ירבו כמוך :)
סמן להדפסה   הוספת תגובה
10. תראי מה עשית....:Re תגובה ל - 9 30/01/2005 11:11 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
yardy yardy לא מחובר yardy  משתמש פעיל 923 הודעות עד כה
לא עשית כלום סה''כ שאלת וזה לגיטימי. לא חייבים מיד אחרי הצבא. גם לי תמיד היו כל מיני מחשבות ודעות מה מחפשים שם אזרתי אומץ בלי היסוסים ועשיתי את זה שלושים שנה אחרי הצבא ורוצה לחזור שוב זה משהו שהמילים לא נגמרות...........אז החליפי סוויצ`.........,.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
11. הו! בדיוק מה שבאתי להגיד תגובה ל - 8 30/01/2005 11:32 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  tsahik69 לא מחובר tsahik69  משתמש מתחיל
שבנוסף לכל מה שנאמר כבר גבי אמר משהו אשני חושב שהוא הכי חסר לי מהכל- ויש אותו בעיקר בטיול- והוא החופש המוחלט- הצרה הכי גדולה שלך היא : ''האם ליסוע לונצואלה עכשיו או קודם לבולוביה ואז לעלות צפונה?'' או כל מיני צרות מטופשות אחרות שבדיעבד כל כך כיף להיזכר
סמן להדפסה   הוספת תגובה
12. ובנוסף:Re תגובה ל - 8 30/01/2005 17:56 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
אני החברה מהתשובה ההיא של אור-טל ורק רציתי לומר שאמרו כבר כמעט את הכל והתשובה שתכננתי כבר מפוזרת פה בין כל התשובות. ומה יש לעשות שם? בכל מקום ולא משנה לאן, בשבילי, לומר את האמת זה היה גם סוג של תרפיה בהלם נקרא לזה. להתמודד עם חלק מהפחדים הסמויים והלא סמ
סמן להדפסה   הוספת תגובה
13. בהחלט לא חייבים אבל אפשר תגובה ל - 10 30/01/2005 18:21 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
קודם כל זה לא נכון לדבר במושגים שך חייבים או לא חייבים וזה מהשכל כך מיוחד בטיול הזה - שלא חייבים כלום ולאף אחד . יש כאלה שעבדו קשה בצבא ומה שמתאים להם זה להשתחרר מהלחץ ולשכוח מהכל. ויש כאלה שאין להם ממה לנוח אז למה להם לטוס בשביל זה אלפי קילומטרים - אפשר
סמן להדפסה   הוספת תגובה
14. מארק - אתה גדול! - ענק! תגובה ל - 5 30/01/2005 18:46 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
15. אם לא בא לך, אל תסעי, אבל תגובה ל - 13 30/01/2005 19:14 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  thundercat לא מחובר thundercat  משתמש פעיל 216 הודעות עד כה
הייתי ממליצה לך כן לנסוע לחודש, לא טיול ארוך ומאיים. אם תרצי, תוכלי להמשיך לכמה זמן שתרצי, אבל לוותר לגמרי על טיול זה ממש חבל. זה בהחלט לא חובה רק בגלל ש''כולם'' עושים את זה, אבל מומלץ לפחות להתנסות כמה שבועות בחוויה. אני מצטערת שכתבתי כל כך מעט, כולם
סמן להדפסה   הוספת תגובה
16. אלקנה, נטע - מגיע לזה להיות תגובה ל - 15 30/01/2005 20:25 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
בצד שמאל!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
17. הוסף תגובה ל - 16 31/01/2005 10:07 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
תחת השם ''למה כדאי לי לנסוע?'', תודה!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
18. מה באמת כ``כ כיף בזה?:Re תגובה ל - 1 22/03/2005 17:58 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  izoo2 לא מחובר izoo2  משתמש מתחיל
תיראי גם אני לא הייתי בעניין של טיול, אבל בחודש האחרון קרה לי משהו,שקנראה קורה להרבה אנשים. גיליתי שהחיים עוד לפניי ומה שאני צריך לעשות זה להנות כמה שיותר, ואם כבר אז ביבשת הכי קסומה. ללמוד תמיד אפשר, כיום אני בן 22 ואני מפסיק את הלימודים שלי בשביל הטיו
סמן להדפסה   הוספת תגובה
19. מה באמת כ``כ כיף בזה?:Re תגובה ל - 18 24/03/2005 20:48 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
כל הכבוד לך!! יש לך הרבה אומץ!! גם אני עזבתי את הלימודים באמצע בשביל לטייל, והטיול הזה מאוד שינה אותי והיום חזרתי ללימודים הרבה יותר מוכנה להם....
סמן להדפסה   הוספת תגובה
20. מה באמת כ``כ כיף בזה?:Re תגובה ל - 19 24/03/2005 23:37 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
תודה על התמיכה,סתם להתעניינות רציתי לדעת איפה טיילת.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
21. מה באמת כ``כ כיף בזה?:Re תגובה ל - 20 25/03/2005 09:59 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
טיילתי בדרום אמריקה. איפה אתה לומד?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
22. מה באמת כ``כ כיף בזה?:Re תגובה ל - 21 25/03/2005 19:28 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אני לומד במכללת רמת גן. אשמח לקבל טיפים לטיול.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
23. מה באמת כ``כ כיף בזה?:Re תגובה ל - 22 26/03/2005 12:04 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
מה אתה רוצה לדעת, רק תשאל.... אתה יכול גם לכתוב לי למייל או למסנג`ר...לפי הכתובת למעלה בהצלחה.... חג שמח
סמן להדפסה   הוספת תגובה
24. תחשבי ש... תגובה ל - 1 12/07/2005 00:32 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  masrati3 לא מחובר masrati3  משתמש פעיל 230 הודעות עד כה
כל היום את עושה רק אבל רק- מה שאת אוהבת ורוצה! בא לך לעשות טרק? סבבה.. בא לך לישון או להשתזף על חופי ברזיל עם אגוז קוקוס שרק נקטף? מצויין... בא לך ..כל היום לאכול שוקולד מעלף? ברילוצה... בא לך להשתחרר מכולם להכיר אנשים מיוחדים שונים ממך ומשאר עולמך?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
25. שירשור חזק ביותר:Re תגובה ל - 18 18/09/2005 21:46 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  eyal8 לא מחובר eyal8  משתמש מתחיל
במיוחד איציק שיחקת אותה עם הקטע של העוד 40 שנה...זה נכון
סמן להדפסה   הוספת תגובה
26. תחשבי ש...:Re תגובה ל - 24 11/11/2006 00:26 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  amir.ashton לא מחובר amir.ashton  משתמש פעיל 251 הודעות עד כה
פשוט מדהים!!!
איזה אנשים.אוהב אתכם למרות שלא מכיר אתכם...
סמן להדפסה   הוספת תגובה
27. מה באמת כ``כ כיף בזה?:Re תגובה ל - 1 02/10/2007 12:51 לתגובה קודמת
Anonymous  משתמש לא מוכר
חחחחחחחחחחחח
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:Boca River- 7/10
להודעה הבאה:מדריך טיולים - מישהו ממליץ?

שאלות נפוצות

דיברנו על זה בפורום

חיפוש מהיר

מידע נוסף