כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. פרוייקט!!!: חודש ב.... 04/05/2005 09:40 לתגובה הבאה
אלקנה אלקנה לא מחובר אלקנה - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 2578 הודעות עד כה
בעקבות ריבוי השאלות של חודש ב... (ותשובותיו המצוינות של אסף:-) החלטתי להציב אתגר: מה אפשר לראות בחודש בדרום אמריקה. הרעיון הכללי הוא לחלק את המדינות לפי מז''א ועונות השנה, ואז לבנות מסלול כללי לחודש. אלקנה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. פשוט ענק תגובה ל - 1 04/05/2005 14:39 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
הרעיון שלך אדיר יתרום הרבה ויקל המון על הטיול של כל אחד מאיתנו וככה גם נוכל למקד את עצמנו יותר
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. להרים את הכפפה תגובה ל - 1 04/05/2005 17:46 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
לפני הכל חשוב להדגיש שבחודש אי אפשר להספיק הכל, ךשן אני אנסה להתמקד במדינה או שתיים כל פעם, לא שווה לרוץ ממדינה למדינה כדי לסמן שהיית בכל ה`היי-לייטים` ככה אין אפשרות למצות באמת את הטיול ולהנות ממנו. דבר נוסף- אלקנה הניח פה כפפה כבדה מאוד, יש עשרות מסלול
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. חודש באקוודור תגובה ל - 1 05/05/2005 16:01 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  fogelina לא מחובר fogelina  משתמש מתחיל
מממ... רעיון יפה אלקנה. טוב, אקוודור לא מדינה גדולה וזה יתרון כי לא צריך להעביר הרבה זמן בנסיעות. עיר הבירה קיטו ממוקמת די במרכז ולכן זה יכולה להיות נק` עוגן לכל דבר שתעשו. מכיוון שחודש זה לא ממש הרבה זמן נאלץ לוותר על הרבה דברים ואני אתמקד במה של
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. תודה מארק תגובה ל - 4 05/05/2005 16:19 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  popoi78 לא מחובר popoi78  משתמש מתחיל
שבוע הבא אני נוחת בקיטו, תמצטת לי את אקוואדור בצורה יעילה. תודה גם לאלקנה שיזם את הפרוייקט.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. תרשה לי להדרים עוד קצת... תגובה ל - 4 05/05/2005 21:35 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  אסף אוזן לא מחובר אסף אוזן  משתמש פעיל 1155 הודעות עד כה
דרומה לבניוס: * העיר קוונקה (Cuenca), תצפית יפה על העיר. קרוב לשם, מרחק שעה נסיעה, עתיקות אינקה מהמוקדמות הקיימות והיחידות באקוודור, אם איני טועה, המקום נקרא אינגפירקה (Ingapirca). בנוסף, פארק לאומי קאחס, (Cajas), לא הייתי, אבל תיירים אחרים שטרקו במקום
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. רשאי... אבל תגובה ל - 6 05/05/2005 22:41 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
הייתי בחלק מהמקומות שרשמת. לא הייית מכניס אותם לרשימת ''המקומות שאסור להפסיד בחודש טיול''... כי בכל זאת מדובר בחודש בלבד
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. יודע מה, צודק :) תגובה ל - 7 06/05/2005 04:35 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  אסף אוזן לא מחובר אסף אוזן  משתמש פעיל 1155 הודעות עד כה
אבל כמו ש-pop_up כתב לי, גם בהודעה שלי על ''חודש בפרו'' יש מסלול של שלושה חודשים בערך, פשוט ציינתי מקומות שעוברים דרכם בכל מקרה, או מקומות סמוכים למקומות המעבר. באקוודור זה באמת פרקטי לכתוב איפה ניתן לטייל בחודש אחד, בשאר המקומות זה כמעט בלתי אפשרי ומד
סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. רשאי... אבל:Re תגובה ל - 7 06/05/2005 13:55 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
הי, תודה על האינפורמציה. האם אתה יכול להמליץ גם על מקום לינה נחמד בקיטו?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
10. כמובן תגובה ל - 9 06/05/2005 22:49 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אם את עומדת ברחוב של ההוסטל של הישראלים (שברח לי השם שלו...) ומסתכלת עליו, מצד שמאל שלו יש הוסטל נחמד מאוד ונוח. זה הבית השני משמאל מקצה הרחוב. לא זוכר את השם...
סמן להדפסה   הוספת תגובה
11. מי כותב על חודש בבוליביה??? תגובה ל - 1 07/05/2005 15:56 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  meitalyarin לא מחובר meitalyarin  משתמש מתחיל
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
12. אני... תגובה ל - 11 07/05/2005 17:30 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
גם בבוליביה נצטרך לוותר על חלק מהדברים כי אי אפשר לראות הכל. בהנחה שנוחתים בלה פז וממריאים וחזרה משם, לה פז (כמו קיטו באקודור) תשמש כבסיס ליציאה לכל המקומות. נתחיל מהצפון - דרך המוות באופניים וטיולים בקורויקו - כ-4 ימים. קורויקו עיירה נפלאה עם מגו
סמן להדפסה   הוספת תגובה
13. חודש באקוודור:Re תגובה ל - 4 07/05/2005 20:36 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
הרשו לי להוסיף עוד על אקוודור: 1. עיירת גולשים משהימה לאלו הרוצים לנוח ולהנות באמת - ''מונטניטה'' זה המקום להיות. ''והארץ המובטחת'' זה המקום הכי סבבה להעביר את הזמן בו. 2. למקום שקודם דיברו עליו עם הספא וכ''ו נקרא ''ווילקבמבה''. חברה יש המון מה לראות
סמן להדפסה   הוספת תגובה
14. פרוייקט!!!: חודש ב....:Re תגובה ל - 1 08/05/2005 04:33 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
אני לא מכיר אף מדינה ביבשת שאפשר למצות בחודש. (אולי אורוגוואי או פרגוואי או גיאנה, לא יודע, לא הייתי.) לעומת זאת אני מכיר ערים שאפשר להיות בהן חודש. מה דעתכם על חודש בבואנוס? חודש בקוסקו? חודש בהווראז? :o)
סמן להדפסה   הוספת תגובה
15. חודש בבוליביה אהובתי... תגובה ל - 12 08/05/2005 22:12 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
הי mark, לדעתי טרק באזור היונגאס (יונגאס קרוז/צ`ורו...) הוא אחד מה mustים היותר גדולים ולכן ומאחר וניתן לעשות את טיול האופניים ולחזור באותו היום, הייתי ממליץ בחום על אחד מהטרקים הנ''ל (שלושה ימים וסיום בקורויקו). חוץ מזה הייתי ממליץ גם על ה ''וויאה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
16. חודש באקוודור:Re תגובה ל - 13 10/05/2005 08:59 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  micha17 לא מחובר micha17  משתמש פעיל 258 הודעות עד כה
היי קרן. בבקשה עוד מידע מפורט. אנו נוחתים בקיטו ב 17 ביולי. (''אנו'' = זוג זקנים) רוצים להיות שם חודש ואולי יותר כדי להנות מכל פינה במדינה הזו. נוסעים ברכב 4X4 מוכנה להוסיף עוד פרטים כיצד לבלות חודש יפה (לא כולל הטיסה לגלפאגוס אותה נעשה אחרי ה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
17. תרשה לי להדרים עוד קצת...:Re תגובה ל - 6 11/05/2005 00:23 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
וילקבמבה זה המקום. ויש איזו טענה שאומרת שהאנשים שם מגיעים לגילאים מופלגים. זה אולי אפשרי כי רגוע שם בהחלט, אבל איך לא מתים שם משיעמום?!!!?? אחרי כמה ימים שם, אתה ממש לא צריך עוד מנוחה, להיפך. וכן גם אני עברתי שם בשלב בטיול בו המנוחה ממני והלאה...
סמן להדפסה   הוספת תגובה
18. עוד תוספת צנועה תגובה ל - 4 16/05/2005 00:16 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  shado לא מחובר shado  משתמש פעיל 722 הודעות עד כה
אוטאבאלו שוכנת, כידוע, בצפון אקוואדור, וממוקמת על גבול הפרובינציה של imbabura שם, ישנה העיר ibara שמהווה מרכז לכל הנוגע לאטרקציות בצפון אקוואדור. מכילה בין היתר, את לגונת קויקוצ`ה, כפר למוצרי העור הנודע ביותר באקוואדור- קוטקאצ`י (ליד הר הגעש קוטקאצ`י), טר
סמן להדפסה   הוספת תגובה
19. month: BA, URUGUAY, BRAZIL תגובה ל - 1 16/05/2005 01:56 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
MY RECOMMENDATION: ONE WEEK in buenos aires, ferry to colonia de sacramento (uruguay), montevideo, punta del este, punta del diablo. brazil: puerto alegre, floriana´polis and the island of sant caterina, RIO, and isla grande! ha
סמן להדפסה   הוספת תגובה
20. חודש בפטגוניה... תגובה ל - 1 16/05/2005 23:45 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אכן אפשרי... לחוץ רצח אבל בואו ננסה: 2 אפשרויות - לנחות בסנטיאגו, לטייל דרומה ולקחת טיסה לבואנוס איירס והביתה או לנחות בבואנוס איירס, לקחת טיסה דרומה לאושוויה/אל קלפטה ולטייל צפונה (אם נוחתים באל קלפטה צריך לקפוץ לפורטו נטלס ולחזור.) אני כתבתי דרומ
סמן להדפסה   הוספת תגובה
21. הפרויקט הזה הוא תגובה ל - 20 17/05/2005 14:01 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
פ-ש-ע-! אני לא מאמינה שיש כאן בפורום עידוד לפעילות כה מזעזעת כזו.... זו התעללות בנו ובגוזלים, זה מנציח את אג`נדת הגל ואת מדיניות הכפייה של המוצ`לרים הישראלים... בקיצור אני מתנדבת לכתוב מה אפשר לעשות חודש בצפון פרו אם אסף אוזן עוזר לי- אסף אתה מוכן???
סמן להדפסה   הוספת תגובה
22. משמים תבורכי תגובה ל - 21 17/05/2005 18:16 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אלקנה אלקנה לא מחובר אלקנה - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 2578 הודעות עד כה
מבחינתי את יכולה לכתוב על חודש בסלנדין בלבד:-) החודש הוא בכל מקום, ללא הגבלה. הרעיון הוא לרכז למי שרוצה לטייל תקופה קצרה, ויודע שלא יוכל להספיק הכל. ואם תעליבי אותי שוב אני לא אכתוב יותר בפורום!!! אלקנה:-))))
סמן להדפסה   הוספת תגובה
23. ואולי חודש בצפון ארגנטינה? תגובה ל - 22 18/05/2005 00:11 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
או בצפון ברזיל? יש מישהו שמתנדב לתרום מהידע שלו? אני ובטח שעוד רבים אחרים מאוד נשמח... יום מקסים לכולם.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
24. חודש בפטגוניה...כביש 40 תגובה ל - 20 18/05/2005 13:09 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
כביש לא קל. אסור להיסחף בנהיגה ולחשוב מה עושים. אין דלק בדרך.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
25. אני מתנדבת, אבל תגובה ל - 23 18/05/2005 15:56 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  shermanyana לא מחובר shermanyana  משתמש פעיל 228 הודעות עד כה
רק אם את מתנדבת לעשות לי עבודות לאוניברסיטה!!!! בכל מקרה אני ממש אשתדל לארגן משהו על צפון ארגנטינה... בנתיים את יכולה לעשות חיפוש לפי השם שלי ולקרוא את מה שכבר כתבתי פה - ולא פעם! מקווה שזה יעזור! יאנה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
26. אני מתנדבת, אבל:Re תגובה ל - 25 19/05/2005 00:17 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
עשיתי כבר.. ההודעוןת שלך ושל מורן עזרו לי מאוד:) סתם חשבתי שזה יעזור לאחרים... והלוואי שהסמסטר הזה כבר יגמר ויהיה לכולנו קצת יותר זמן לעשות קצת דברים יותר מענינים...:) בהצלחה לך....
סמן להדפסה   הוספת תגובה
27. תודה לותיקי הפורום... תגובה ל - 1 19/05/2005 12:25 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  neomi770 לא מחובר neomi770  משתמש מתחיל
סחט`ן על הפרוייקט. אני קצת חדשה כאן וסליחה שאני ישגע לותיקים כאן ת`שכל, אבל אני בקטע של לטוס לפרו לחודש. זה לא הרבה זמן והייתי מתה לטייל בעוד מקומות באיזור אבל עבודה וכו`... כדאי? שווה את הכסף? מה גם שהטיול נופל בדיוק על החגים (ראש השנה וכו`) שקצת דופקים
סמן להדפסה   הוספת תגובה
28. אני מתנצל אבל תגובה ל - 21 19/05/2005 16:56 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
לא ממש הבנתי מה אור טל רוצה להגיד בדבריה. שמישהו יפרשן לי...
סמן להדפסה   הוספת תגובה
29. זה יהיה נחמד אם תוכלוRe תגובה ל - 1 19/05/2005 23:32 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  rinagir לא מחובר rinagir  משתמש בינוני 53 הודעות עד כה
אם תוכלו רק לפרט באיזה חודשים המקומות עליהם אתה מדברים וגם עלות ממוצעת לחודש זה יהיה ממש מעולה תודה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
30. זה יהיה נחמד אם תוכלוRe תגובה ל - 29 20/05/2005 00:26 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
בוליביה ופרו - יוני עד ספטמבר/אוקטובר פטגוניה - אוקטובר/נובמבר עד אפריל ואפילו מאי בחלקים הצפוניים צפון צ`ילה וארגנטינה - רוב ימות השנה אקוודור - דומה לבוליביה ופרו אבל ניתן להקדים אפילו בחודש חודשיים מחירים לחודש? זה כמובן תלוי באטרקציות וברמת הח
סמן להדפסה   הוספת תגובה
31. רכב ומלנות קצת יותר תגובה ל - 29 20/05/2005 09:25 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
בפרו שלמתי על רכב אוטומטי ממוזג 45$ ליום. עם רכב כזה אפשר להגיע לכל מקום אפילו את הקטע צאצפוייס סלנדין. בצילה שלמתי ע מכונית מאוד נוחה ואוטומטית 40 דולר ליום
סמן להדפסה   הוספת תגובה
32. תודה תגובה ל - 26 21/05/2005 18:32 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
33. תודה תגובה ל - 26 21/05/2005 18:35 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
34. מדינה בחודש - משמאל תגובה ל - 1 30/05/2005 09:02 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
הי, לינק לפרויקט הועבר אחר כבוד לצד שמאל.. וגם - טיפים רלבנטיים נגזרו ל-1001 טיפים - כך שאפשר לחפש על פי מדינה וקריטריונים נוספים. תודה לכל הכותבים המסורים!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
35. תבורכו על מעשי ידיכם!!! תגובה ל - 34 30/05/2005 18:48 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  shado לא מחובר shado  משתמש פעיל 722 הודעות עד כה
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
36. חודש בצ`ילה? תגובה ל - 1 19/11/2006 19:19 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  zipdrive1 לא מחובר zipdrive1  משתמש מתחיל
אז האם מישהו עושה ''חודש בצ`ילה'' ?
כי זה בדיוק הזמן שעומד לרשותי
סמן להדפסה   הוספת תגובה
37. פרוייקט!!!: חודש ב....:Re תגובה ל - 36 22/02/2007 21:06 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  meiravco23 לא מחובר meiravco23  משתמש מתחיל
היי אלקנה, במפתיע גם אני מתעניינת בחודש ב... אני רואה שאף אחד לא הגיב להודעה שלך. מה דעתך לכתוב כמה מילים בנושא ? תודה מירב
סמן להדפסה   הוספת תגובה
38. אה? מה? תגובה ל - 37 23/02/2007 23:56 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
מאיפה נפלה הבחורה? כמעט שנתיים לאחר ההודעה המקורית... הייתי צריך לעבור על כל השרשור להבין על מה דובר. כמובן שזה הדליק אותי והייתי חייב ללכת להרגע קצת באלבומים שלי מהטיול. איזו נוסטלגיה...
סמן להדפסה   הוספת תגובה
39. פסטיבל מדהים בסוקרה תגובה ל - 15 04/05/2007 14:12 לתגובה קודמת
Anonymous  משתמש לא מוכר
בהמשך להמלצות לחודש בבוליביה אנחנו היינו בעיר הבירה (האמיתית) של בוליביה - סוקרה - מתישהו בסוף ספטמבר תחילת אוקטובר ובזמן הזה יש בעיר פסטיבל אינדיאני מטורף שפשוט אסור להחמיץ. מרכז העיר נסגר ליומיים והתהלוכות נמשכות משעות הצהריים ועד הערב. תחפושות מדהימות, ריקודים מהממים כולל של ילדים שטרם למדו ללכת אבל זוכים בנולד לרקוד בקלות וכמובן דוכני רחוב עם אחלה אוכל ולא משנה מה יספרו לכם על האוכל בבוליביה (ביליתי שם מעל חודש ובלי אף קלקול קיבה). בקיצור כיף חיים.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:מישהו יודע כמה שעות טיסה מלימה לברזיל?
להודעה הבאה:שליחות בונצואלה

שאלות נפוצות

דיברנו על זה בפורום

כתבי למטייל כרגע בדרום אמריקה

חיפוש מהיר

מידע נוסף