כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. למנוסים-איך נלחמים ביתושים? 13/05/2005 15:53 לתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
אני מקווה שתשובתכם תהייה לעזר לגולשים נוספים. מה יש לעשות כדי להרחיק את היתושים? האם יש שיטות נוספות חוץ מספריי דוחה יתושים????? האם הכילה אכן יעילה? תודה בן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. למנוסים-איך נלחמים ביתושים?:Re תגובה ל - 1 13/05/2005 17:14 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  shirag לא מחובר shirag  משתמש מתחיל
אינני יודעת אם אתה בא מהארץ אם לאו. אבל אני מצאתי שהדבר הטוב ביותר לדחות יתושים - זה התכשיר הצבאי נגד יתושים. אינני זוכרת את שמו אך אחוז החומר דוחה היתושים גבוה בהרבה מבכל תכשיר אחר. כיל זה סיוט עולמי. חום אימים... חולצות ארוכות, ולבנות, זה הפתרון הנוסף
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. שיטת הכה וחסל... תגובה ל - 1 13/05/2005 17:52 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  george לא מחובר george  משתמש מתחיל
והרי לך.jpg
והרי לך.jpg(גודל:4.368KB)
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. ותודה לגורג על הצילום המלבב תגובה ל - 3 13/05/2005 18:39 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  assaf לא מחובר assaf  משתמש פעיל 3243 הודעות עד כה
מעבר לויכוח האינסופי על איזה תכשיר טוב יותר, אוטן(עדיף למזרח) או OFF (עדיף לדרא''מ) אז שיטה מהיעילות שמוכרות היא אכילת שום: לאחר כמה שעות הוא מתחיל להיות מופרש מהגוף ומרחיק לחלוטין יתושים ! הבעיה מתחילה בזה שהוא יעיל לא רק נגד יתושים...
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. אסף.... תגובה ל - 4 13/05/2005 20:17 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אם זה ברצינות לגבי השום, אז זה חדש בשבילי, אבל תגיד, איך הוא מופרש ? עם הזיעה או מספיק הבל הפה או הפרחת נפיחות בריח לא ניחוח , גם לא ליתושים ? תודה על המידע....
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. במידה ואתה רציני... תגובה ל - 5 13/05/2005 21:03 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אז ודאי - הקטע עם השום הוא מאוד ידוע, ויעיל בטירוף אפילו באזורים מוכיי מעופפים. באשר לדרך: השום נספג דרך הקיבה לדם, ונפלט מהדם דרך כל נקבי העור (לא רק דרך פתח אחד...). ברמת העקרון שאומרים/מרגישים שאדם מסריח משום זה רק מהפה לאחר שהוא אכל, ולא עפ''י התי
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. דוחי יתושים תגובה ל - 6 13/05/2005 22:19 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
לינק על דוחי יתושים תודה לאסף על השיעורשום
http://www.hamivhan.co.il/sano-mosquitoes.html
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. IF YOU CANT BEAT THEM תגובה ל - 7 13/05/2005 22:31 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  yoav_doron לא מחובר yoav_doron  משתמש מתחיל
לא משנה באיזו דרך תנקוט , עדיין תעקץ. חשוב ללמוד לחיות עם זה בשלום , לא לגרד יותר מדי (קרח ומים קרים עוזרים להרגעת העור. מלבד זה , כילה היא הפתרון הטוב ביותר , שום יתוש לא יכול לחדור דרכה. פשוט צריך לחבר אותה טוב (אם יהיו פתחים , היתושים כבר ימצאו אותם
סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. IF YOU CANT BEAT THEM:Re תגובה ל - 8 14/05/2005 00:22 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
הקטע של יתוש זה לא רק הזמזום בחור של האוזן ותוקע לך את המחט בדיוק בשפיץ של העצבע והגירוד המעצבן והפצעון איפה שייתה פחות חושב עליו..עם זה עוד אפשר להסתדר...הבעייה היא המחלות שהיתושים הקטנים האלה יכולים להעביר, כמו הדנגי שיכול להשבית אדם לפחות שבוע במיטה..
סמן להדפסה   הוספת תגובה
10. בנוגע לשום... תגובה ל - 9 14/05/2005 00:37 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
ניתן גם רק לבלוע שן שום והעבודה נעשית...ללא ריח מהפה. בנוגע לכדורי שום- הם לא עושים את אותה פעולה. באנדיות (שם בדרך כלל נמצאת הבעיה) צ`ולות רבות מקלפות בשווקים שיני שום ודוחסות לשקיות קטנות-מומלץ בחום (גם לבישולים בטרקים!) ובנוגע למה עושים לאחר מכן- קפ
סמן להדפסה   הוספת תגובה
11. דוחי יתושים:Re תגובה ל - 7 14/05/2005 03:53 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
כפי שאתה רואה OFF לא מופיע בסקר, וחבל כי הוא הכי טוב. נראה לי שאין אותו בארץ(טועה?) ולכן לא הופיע. באשר לזמזום, אז אני שמתי-לב שבשנים האחרונות התפתח בארץ זן שלא מזמזם, וזה הרבה יותר גרוע - בכלל אין הגנה... למרות שכך נמנעת ההערה המארב והרדיפה בעיניים
סמן להדפסה   הוספת תגובה
12. להעמיד דברים על דיוקם: תגובה ל - 6 14/05/2005 04:36 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  אסף אוזן לא מחובר אסף אוזן  משתמש פעיל 1155 הודעות עד כה
יתושות הן אמנם בעלות חוש ריח מפותח, אך אמצעי נוסף לגילוי המטרה הוא נשיפה של CO2, מוזר עד כמה שישמע, יתושים (ובעיקר יתושות, כי הזכרים ניזונים מצוף), יכולות לחוש בהבדלים בריכוזי CO2 באוויר עד שזה מתפזר. והנה גיבוי :) ------------------------------------
סמן להדפסה   הוספת תגובה
13. מעניין תגובה ל - 12 14/05/2005 12:54 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
למרות שנראה שלקחת את זה מבחינת הפסיכומטרי האחרונה(אנסין)
סמן להדפסה   הוספת תגובה
14. פסיכומטרי עשיתי לפני 4 שנים תגובה ל - 13 14/05/2005 13:29 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
ולא נראה לי שאעשה אחד שוב בזמן הקרוב :) את הכתוב בעברית הוצאתי לאחר נבירה בתהום הנשייה, אלו דברים שזכרתי, אבל חיפשתי גיבוי עכשווי, (הזכרון אינו כשהיה, מזדקנים), ואכן מצאתי גיבוי לזכרוני.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
15. ולהעמיד אותם עוד יותר... תגובה ל - 14 14/05/2005 17:21 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
זה לא מדוייק שעצים צורכים CO2 ופולטים חמצן, אומנם בתהליך הפוטוסינטזה זה מה שקורה, אבל רק חלק מהצמחים הירוקים לוקחים חלק בדבר(וחובה גם להיות גבוה ע''מ להגיע לשמש...). באופן כללי כל הצמחים נושמים בדיוק כמונו- מה שאומר שצורכים חמצן ופולטים CO2. וזה היה ש
סמן להדפסה   הוספת תגובה
16. מי אמר זקן? תגובה ל - 15 15/05/2005 01:37 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
17. מי אמר עקיצה ולא קיבל? תגובה ל - 15 15/05/2005 18:11 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אלקנה אלקנה לא מחובר אלקנה - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 2582 הודעות עד כה
כמו שאסף ציטט נכון יתושים יכולים להריח את הקרבן, לראות אותו ולחוש בחום שהוא מפיץ. יתושה מצליחה למצוא את הקרבן בחדר חשוך בעיקר לפי החום שהגוף שלו מפיץ. כמו מכשיר ראיית לילה תרמי (למי שיצא להכיר כזה) לגבי השום: מנסיוני במלחמות עקובות מדם, גם בבוליביה וג

"מה שחושב לא מפסיק לשאול." (אלברט איינשטיין).
סמן להדפסה   הוספת תגובה
18. ואחרי שהתעלמתי מההערות הנ''ל תגובה ל - 17 15/05/2005 20:22 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
השום עזר לי(לפחות במזרח שם הוא היה לי מאוד זמין באוכל) ואני יודע גם שלרבים אחרים (בכל מיני מקומות) הוא גם עזר. מה שכן על היתושים חסרי המצפון והפחד שנמצאים באתרי הקינון הכבדים ביבשת באמת מעט מאוד דברים משפיעים, יש להם גם יכולת מופלאה למצוא את החור בכילה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
19. איזה שירשור על יתוש בראש:) תגובה ל - 18 15/05/2005 20:38 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
כמה שאנחנו חסרי יכולת ומתוסכלים מול חרק כזה, כזה קטן עם פוטנציאל של מיג....
סמן להדפסה   הוספת תגובה
20. מה לא ברור? תגובה ל - 18 16/05/2005 18:48 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אלקנה אלקנה לא מחובר אלקנה - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 2582 הודעות עד כה
עוד לא נולדה היתושה (ובקצב האבולוציה הנוכחי- היא לא תוולד בקרוב:-) שיכולה לחדור שתי שכבות של מעיל פליז מלה- פאז (אולי אם הוא בכתום-ורוד אז כן:-)))))))))) חוץ מזה אני רוצה להזכיר שאני חוקר את בני-הדודים של היתושים האלו, אז אני מבקש לתת להם קצת כבוד:-) אל

"מה שחושב לא מפסיק לשאול." (אלברט איינשטיין).
סמן להדפסה   הוספת תגובה
21. מה לא ברור?:Re תגובה ל - 20 16/05/2005 20:54 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
''כילה על המיטה ופליס עבה מחוץ לה זה הדבר היחיד שעזר לי'' איך שהפליז מחוץ למיטה זה עוזר? ואתה בטח לא מתכוון ללבוב פליז באמצע הג`ונגל...
סמן להדפסה   הוספת תגובה
22. נו, תראה איזה תגובה ל - 21 16/05/2005 21:39 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
נו, תראה איזה כבוד מקבלים כאן היתושים או יותר נכון היתושה. אבל למרות שהכל ידוע וברור נשאר קשה להתגונן מעקיצה של יתושה שבמקרה הטוב יהיה גירוד קל ובמקרה היותר לא נעים זה , דנגי.... מה זה קשור למסוק ?! החלטתי שבזמן הטיול שלי הדבר הכי יעיל נגד היתושה שלנו זה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
23. רק ספריי בשם '' off '' עוזר תגובה ל - 1 06/08/2005 11:12 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  nobu לא מחובר nobu  משתמש מתחיל
היי שום ספריי מהארץ לא עוזר- אלו יתושים מסוג אחר (מסתבר..) אין טעם לקחת מהארץ- יש לקנות בפרו את הספריי המדובר בשם:'' OFF'' - ולקנות אותו בספריי(כמה יחידות) ע''מ לשים גם על הבגדים בלי קמצנות (לא רק על הגוף החשוף) כשהולכים להתפנות: לא לשכוח לשים על התו
סמן להדפסה   הוספת תגובה
24. רק ספריי בשם '' off '' עוזר תגובה ל - 1 06/08/2005 11:13 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  nobu לא מחובר nobu  משתמש מתחיל
היי שום ספריי מהארץ לא עוזר- אלו יתושים מסוג אחר (מסתבר..) אין טעם לקחת מהארץ- יש לקנות בפרו את הספריי המדובר בשם:'' OFF'' - ולקנות אותו בספריי(כמה יחידות) ע''מ לשים גם על הבגדים בלי קמצנות (לא רק על הגוף החשוף) כשהולכים להתפנות: לא לשכוח לשים על התו
סמן להדפסה   הוספת תגובה
25. למנוסים-איך נלחמים ביתושים?:Re תגובה ל - 1 27/07/2006 19:38 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  adi_b_c לא מחובר adi_b_c  משתמש מתחיל
יש לי בשורות מאוד מצערות בשבילך
לא משנה מה תשים
החל מקרמים דוחי יתושים לבגדים ארוכים ולבנים
כילות מלאות רשתות ואלוהים יודע מה עוד
הספק יתושים ספק נינג`ות עם כנפיים האלה יגיעו אליך
אני נעזרתי בכל מיני שיטות ועדיין לא נשארה לי חלק בגב בלי עקיצה או שתים
סמן להדפסה   הוספת תגובה
26. למנוסים-איך נלחמים ביתושים?:Re תגובה ל - 1 26/06/2007 08:14 לתגובה קודמת
  aatwins לא מחובר aatwins  משתמש מתחיל 30 הודעות עד כה
כדאי לקחת אבקת סודה לשתיה להוסיף לה טיפה מים שאפשר יהיה למרוח אותה על העקיצה .אין כמו זה להרגעת העקיצה והיא גם נעלמת מהר...
זה פטנט מצויין בארץ ואני מניחה שגם בדרום אמריקה.
ננסה את זה בעוד שבועיים...
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:עזרה דחופה טס עוד 3 ימים
להודעה הבאה:למי יש תוכנית טיול לשלוח לי לברזיל או ..

שאלות נפוצות

דיברנו על זה בפורום

כתבי למטייל כרגע בדרום אמריקה

חיפוש מהיר

מידע נוסף