כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. איפה לטייל?? אשמח לקבל עזרה 15/05/2005 22:48
Anonymous  משתמש לא מוכר
שלום לכולם, אני טסה לדרום אמריקה בנובמבר הקרוב. אני בשלב של תכנון הטיול ואשמח לשמוע מכם לאילו ארצות כדאי להגיע, באיזו תקופה וכמה זמן לשהות בכל מדינה. אין לי שום מידע על דרום אמריקה, אז אם יש לכם טיפים... אל תהססו לכתוב... המון תודה על הרצון הטוב :)
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. איפה לטייל?? אשמח לקבל עזרה:Re תגובה ל - 1 15/05/2005 23:20 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
וזו תשובתי (מועתקת כפי שהיא מתשובה למישהו אחר, על שאלה דומה - את יכולה להתעלם מעניין סופ''ש כי כבר עברנו את החג) מכיוון שזה עושה לי טוב על הלב להיות המכשפה (אור-טל ממי, זה בשבילך), אני אומר זאת שוב ושוב ושוב ושוב (ולא איכפת לי שיצאתי מכשפה). בבקשה ממך
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. איפה לטייל?? תגובה ל - 1 15/05/2005 23:36 לתגובה קודמת
Anonymous  משתמש לא מוכר
היי! חודש נובמבר מתאים לטיול בצ`ילה-ארגנטינה, לאחר מכן בסביבות ינואר-פברואר את יכולה לעבור לברזיל, ולשהות שם בזמן הקרנבל ואחריו. לאחר ברזיל לעבור לבוליביה-פרו, ולאחר מכן הלאה צפונה לאקוודור. זהו המסלול הבסיסי. לגבי זמנים זה אינדיבידואלי, אך לרוב צ`
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. נו באמת מורן תגובה ל - 2 15/05/2005 23:40 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  assaf לא מחובר assaf  משתמש פעיל 3243 הודעות עד כה
שוב אני חייב לציין שהקשר בינך(או לפחות למה שרשמת) ולמכשפות רחוק מאוד. רוע לא מסתדר יחד עם להפציר במישהו קשות תוך שימוש במילים כמו ''בבקשה'' ו-''אנא''... לטעמי את מאוד רוצה להיות מכשפה אבל כולנו יודעים כמה טובה את <-:
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. איפה לטייל??:Re תגובה ל - 3 16/05/2005 01:49 לתגובה קודמת
Anonymous  משתמש לא מוכר
תודה רבה :)
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. אססף אתה מתבלבל קצת.... תגובה ל - 4 16/05/2005 09:13 לתגובה קודמת
אלקנה אלקנה מחובר אלקנה - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 2578 הודעות עד כה
המכשפות זה מלון בלימה (הם ענו לשאלה הזו ממש מתחתי), מורן זו חברת הגרעין הקשה שעונה תשובות בפורום. המרחק בינהם הוא בסביבות 13 אלף ק''מ, כך שלא כל-כך ברור לי איך אתה יכול להתבלבל...P-: אלקנה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. מורן, כמה מדהים תגובה ל - 2 16/05/2005 16:03 לתגובה קודמת
Anonymous  משתמש לא מוכר
מכשפה או לא מכשפה , מי את בכלל שתשלחי אנשים , או תחליטי מתי ישאלו שאלות בפורום ויחזרו אליך. מי אמר בכלל ששואלים אותך ישנם אנשים שתמיד כן ירצו לענות אם זה באריכות ואם זה בקצרה ומי שלא רוצה אז שלא יענה וכך את צריכה לעשות . אני לא יודע אם את מורן מכשפה או ל
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. מורן, כמה מדהים:Re תגובה ל - 7 16/05/2005 17:42 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
איי. זה כאב. טוב בעצם לא ממש. אותך ל-assaf ושיהיה שבוע טוב לכולנו.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. אריאל היקר תגובה ל - 7 16/05/2005 17:42 לתגובה קודמת
אני לא יודע למה קפץ לך הפיוז, אבל אני לא חושב שהתשובה שלך ראויה, ואולי כדאי שתתנצל על מה שכתבת. אם תקרא את את מה שכתבתי פה, מורן היא חברת הגרעין הקשה, כלומר היא עונה מספיק זמן ומספיק תשובות בפורום כדי שנכיר אותה ונדע מי היא. חלק חשוב מהפורום אלו האנשים
סמן להדפסה   הוספת תגובה
10. טול קורה מבין עיניך תגובה ל - 7 16/05/2005 17:48 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  אריק לא מחובר אריק  משתמש פעיל 3359 הודעות עד כה
אריאל, אם הכרזת על הפורום כמקום נחמד להעברת חוויות, אז תוותר על ירידות סרות טעם. אם דרשת שאנשים לא יתחילו להודיע לאנשים אחרים מה לעשות, אל תחלק הנחיות למורן שתיפרד מהפורום. אם אתה רוצה יחס נאות, אל תתחיל להכריז על אנשים כמיותרים. בעיקר ירידה זו
סמן להדפסה   הוספת תגובה
11. מורן כולנו נחלצים להגנתך:-) תגובה ל - 8 16/05/2005 17:53 לתגובה קודמת
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
12. אריאל צודק תגובה ל - 11 16/05/2005 20:45 לתגובה קודמת
Anonymous  משתמש לא מוכר
אולי בגלל שמורן היא גרעין קשה(איך שמנהל הפורום אומר) אז יש עייפות החומר ונמר הסוס אז כדי שלא תענה ותשאיר את זה לאחרים ,כמו שאני רואה יש משהו בשם אסף שגם הוא גרעין קשה ועונה די בסבלנות ובטח יש עוד הרבה אחרים עם נסיון יותר ''טרי'' שיענו ברצון .
סמן להדפסה   הוספת תגובה
13. מורן, כמה מדהים:Re תגובה ל - 7 16/05/2005 21:20 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
ומצד שני מי אתה שתקבע מי מיותר ומי לא?! ולאחר שנזרוק את מורן ולא נאשר לה לכתוב יותר מי ירשום? אתה? ולחשוב שכל חטאה היה לציין לבחור איפה נמצאות מאות תשובות לשאלתו- חוצפנית.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
14. אפשר גם ללמוד עברית תגובה ל - 12 16/05/2005 21:25 לתגובה קודמת
  אסף אוזן לא מחובר אסף אוזן  משתמש פעיל 1155 הודעות עד כה
ולערוך הגהה להודעות... לענייננו, אני אסף סבלני (יחסית), בתקופות הסבלניות יותר שלי כתבתי הודעות מפורטות, המלאות בפרטים לרוב, רובם המוחלט עדיין עדכניים, (זה לא שהייתי בדרא''מ לפני עשור או שניים), השתתפתי במספיק ''אתגרים'' מצד הנהלת האתר כדי שיהיה חומר לה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
15. אסף יקר תגובה ל - 14 16/05/2005 22:00 לתגובה קודמת
  george לא מחובר george  משתמש מתחיל
רציתי להמנע מלהכנס להתכתבות הזאת אך לאחר שקראתי את תשובתך המנומקת אז אני יכול להבין שכבר לא צריך את הפורום אפשר לפתוח את האתר ולהכנס ישר ללינקים , הכל כתוב, הכל ידוע ויש גם גוגל ועוד. אני חושב שזה די נחמד ששואלים את אותם שאלות, אפשר כמובן להפנות ללינקי
סמן להדפסה   הוספת תגובה
16. כיוון שכבר נכנסת... תגובה ל - 15 16/05/2005 22:17 לתגובה קודמת
ברוב השאלות הנשאלות הפורום אכן מיותר, האמרה הזאת לא תפתיע אף אחד, ואני אופתע אם כן. הפורום נועד כדי לסייע בשאלות דחופות ובשאלות שהתשובה להן אינה ברורה ובהירה, התשובה לשאלה: ''איפה אפשר לטייל באוקטובר?'' תהיה זהה כמענה לכל גולש שהוא ולכן אין טעם לשאול א
סמן להדפסה   הוספת תגובה
17. אהבתי תגובה ל - 16 16/05/2005 22:42 לתגובה קודמת
  george לא מחובר george  משתמש מתחיל
אהבתי את התשובה המנומקת וזה בגלל שיש לך גם סבלנות אני לא מתיתם בעבר באמת התרגזתי ואולי גם בעתיד ,אבל עכשיו זה אפילו די משעשע אותי, על כל שאלה שחוזרת על עצמה ו 100 תשובות עם תוספות של כל עונה שנראה לו אישית חשוב או מעניין. פלפל, מלח פרטוזיליה שמן זית והכ
סמן להדפסה   הוספת תגובה
18. כולכם צודקים (גם אריאל) תגובה ל - 2 16/05/2005 22:46 לתגובה קודמת
  orly3 לא מחובר orly3  משתמש פעיל 1401 הודעות עד כה
קודם כל נא להרגע :) תראו, אני את הטיול שלי אחל (אינשאללה) בסתיו הקרוב. עד אז ומזה כחודשיים אני מרפרף בפורום לעתים קרובות, קורא שאלות של אחרים ותשובות ולעתים מוסיף גם שאלה משלי (רק אחרי שחיפשתי!..) ובסה''כ מפיק הרבה תועלת מכם (זה הזמן גם להודות לכל העוס
סמן להדפסה   הוספת תגובה
19. עוד הבהרה והצעה תגובה ל - 18 16/05/2005 22:54 לתגובה קודמת
  orly3 לא מחובר orly3  משתמש פעיל 1401 הודעות עד כה
בכל מקרה שיהיה ברור - שגם ההודעה של אריאל בסגנונה לא היה הולם במיוחד. אני התכוונתי לרעיון שמאחוריה. הסגנון של לקבוע לאנשים מי יכתוב ומי לא, וכל היתר כפי שהובע בהודעה של אריאל גם בעיניי לא הולם!! ועוד הצעה קטנה בהמשך להודעה הקודמת (בנושא הקישורים): אולי
סמן להדפסה   הוספת תגובה
20. ענבר- קבלי ח''ח... תגובה ל - 5 17/05/2005 12:57 לתגובה קודמת
Anonymous  משתמש לא מוכר
הצלחת להרים סוף סוף איזה שרשור שעורר את הפורום הקטטוני (בין אם מרצון ובין אם לא) ולעניין מורן- היא מכשפה שמכניסה את ה''מכשפות מלימה'' לכיס הקטנטן...תאמינו לי למדתי ועודני לומדת זאת על בשרי :-) כחברת הגרעין הקשה (אם לא הודחתי כתוצאה מהפעילות הפוליטית שלי
סמן להדפסה   הוספת תגובה
21. א. תודה תגובה ל - 15 18/05/2005 04:21 לתגובה קודמת
ב. המחשב שלך אחלה, אבל נדמה לי שאתה צריך מצלמה חדשה, איכות התמונה שהעלית זוועתית.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
22. כמה דברים לסיום תגובה ל - 1 19/05/2005 14:10 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
א- נחמד לדעת מי הם חברי. ב- לאריאל וכל מי שבטעות פגעתי בו, האמינו לי שלא זו היתה מטרתי. אלא כפי שצויין כאן רבות רק בדיון זה, וכפי שכתוב בראש העמוד הפותח של הפורום, לא לחינם קיימים הקישורים משמאל, ולא לחינם נשמרים באתר דפים מתאריכים קדומים. כיוון שהשאלות
סמן להדפסה   הוספת תגובה
23. סכין בגב האומה-אותך לאור-טל תגובה ל - 22 19/05/2005 20:32 לתגובה קודמת
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:help from puno, peru
להודעה הבאה:כרטיס טיסה

שאלות נפוצות

דיברנו על זה בפורום

כתבי למטייל כרגע בדרום אמריקה

חיפוש מהיר

מידע נוסף