כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. נסיעות מהגהנום!!! 17/04/2005 13:09 לתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
מכיוון שיש כאן כמה חבר`ה די קבועים חשבתי שיהיה נחמד אם כ''א ירשום וישתף מה היתה הנסיעה הכי נוראית באפריקה שהיתה לו ולא יחזור עליה גם אם ישלמו לו... (או שלא)... יאללה שרשרו - נשמע קטעים...
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. נסיעות מהגהנום!!!:Re תגובה ל - 1 17/04/2005 14:24 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
עידו עידו לא מחובר עידו - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 4075 הודעות עד כה
זכורה לטובה נסיעה עם ג`יפ פתוח בסרנגטי תחת מתקפת זבובי צ`ה צ`ה, כאשר את הגג אי אפשר לסגור תוך כדי נסיעה (נקשר עם גומיות וכאלו), והזבובים הזוועתיים האלו רודפים אחרנו באיזה מאה קמ''ש... לקח לנו כשעה להפטר מהם, ננשכנו לא מעט, וחצינו איזו חצי שמורה...
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. נסיעות מהגהנום!!!:Re תגובה ל - 1 17/04/2005 14:40 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
נסיעה סיוטית במיוחד במטאטו מהכפר צ`וגוריה (הר קניה) לניירובי, שלקחה פי שתיים זמן מהצפוי, עקב תאוותנות יתר של הנהג שעצר כל שני מטר והעלה אנשים, ועוד אנשים, ועוד אנשים, והשיא היה כשמישהי נדחפה בכוח למטאטו העמוס אבל הראש שלה נשאר בחוץ כי לא היה מקום, אז הסדר
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. נסיעה מגן העדן!!! תגובה ל - 1 17/04/2005 17:02 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  Shilo_sh3 לא מחובר Shilo_sh3  משתמש מתחיל
מניירובי למויאלה, מי שלא נוסע בעונה המתאימה עתיד לפגוש דרך מצופה בצק שעשתה מישהי שלא יודעת ללוש. דמיינו את דרכי הלס בשטחי האש ברפובליקת הנגב אחרי גשם טוב (החלקרח ללא קרח) והוסיפו קרקעות סחף פוריות (בולעני בוץ. מישהו ראה את הג`יפ שעקף אותנו הרגע?). כך נר
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. הדרך לגנעדן רצופה קרני פרות תגובה ל - 4 17/04/2005 17:17 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. יש לי יש לי יש לי... תגובה ל - 4 17/04/2005 17:20 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
עוד אחת שמפעילה לי את האוזניים כגובלי חיוך- במקומות רבים באתיופיה נוהגים נהגי אוטובוס להשמיע קלטת עם מוזיקה אמהרית צווחנית ברמקול חיצוני המופנה קדימה!!! חכמי האוטובוס ידעו לספר כי המלודיות המסורתיות מזוהות ע''י עדרי הצאן החוצים את הדרכים ואלו מפנים אות
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. בטח מהסיבה הזאת... תגובה ל - 6 17/04/2005 17:31 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. חשוב שאתה גבר??? תגובה ל - 7 17/04/2005 17:42 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
גם אני רוצה סוכרייה על מקל... וואוו!!! (או להיות...)
סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. מאוד חשוב שהוא גבר תגובה ל - 8 17/04/2005 18:29 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
רק גבר אמיתי יכול להתייחס ככה לאוכל..
סמן להדפסה   הוספת תגובה
10. טוב, שלי לא כל כך אקזוטית.. תגובה ל - 1 18/04/2005 12:24 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
אבל אולי יעזור למשהו שמתכנן טיול. נסעתי מנירובי לג`ינג`ה שבאוגנדה נסיעת לילה (12 שעות) עם חברת אוטובוסים ''אקמבה'' והיה פשוט נורא. אוטובוס ישן ומסריח ,מלא עד אפס מקום באנשים ותרנגולים ... בקיצור סיוט. תסלחו למפונקת כמוני, אבל מאז נסעתי אך ורק עם סקנדינווי
סמן להדפסה   הוספת תגובה
11. שוב פעם אנשים ותרנגולים? (: תגובה ל - 10 18/04/2005 13:45 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
12. מה רע באקמבה? תגובה ל - 10 18/04/2005 14:32 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
אני לא יודע מתי הייתי במסלול הזה - קמפלה-ניירובי אבל נכון להיום ''אקמבה'' זו חברה לא רעה בכלל! אני באופן אישי הייתי בשוק שלראשונה אחרי הרבה זמן האוטובוס היה כמו בארץ עם 2 מושבים-מסדרון-2 מושבים ולא 3 מושבים-מסדרון-3 מושבים כמו המון אוטובוסים אחרים באפרי
סמן להדפסה   הוספת תגובה
13. הסיוט שלי: תגובה ל - 1 18/04/2005 14:39 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
הנסיעה מהעיר טט בצפון מוזמביק לוילנקולו במרכזה. הכל התחיל כבר לפני הנסיעה - המחיר לכרטיס היה 30$ ולראשונה מאז שהתחלתי לטייל כשלתי בהתמקחיות (עד אז תמיד הצלחתי להוריד) - מוכר הכרטיסים לא זז מהמחיר ההתחלתי והרגשתי ממש מושפל ומובס! הנסיעה עצמה ערכה 1
סמן להדפסה   הוספת תגובה
14. תודה.. אפשר להפסיק להתאמץ? תגובה ל - 13 18/04/2005 15:29 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
הבנתי שעשיתם עסק עם אבא שלי, חבריי, מכריי, משפחתי וכלל אוהבי לשכנע אותי לא לסוע..... אתם מוכנים להפסיק להתאמץ????? כחוט השערה ביני לבין ביטול!!!!!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
15. סעי! תגובה ל - 14 18/04/2005 15:35 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
חוויה מדהימה. בכל טיול (בוודאי בארוכים), יהיו נסיעות זוועתיות, אבל נסיעה זה משהו שמתחיל ונגמר אחרי כמה שעות. אך המקום החדש אליו תגיעי, האנשים החדשים אותם תפגשי, והחוויות שתחווי במקום זה, יהיו שוות כל נסיעה. ובינינו - חלק גדול מהנסיעות שם סבירות בהחלט
סמן להדפסה   הוספת תגובה
16. עידו, קח אחריות תגובה ל - 15 18/04/2005 16:13 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
תגיד - נחיתה לקראת סוף מאי בטנזניה. התכנון - שנה קודם מזרחיות או קודם דרומיות?? (בלי דרא''פ) למרות שאני מתחילה להבין שעדיף להתחיל מהמזרחיות בגלל הגשם... חזרה מתוכננת מאדיס המדינות הרצויות: נמיביה, זמביה, מוזמביק, מלאווי, מדגסקר, טנזניה, קניה, אוגנ
סמן להדפסה   הוספת תגובה
17. אחריות לשנה תגובה ל - 16 18/04/2005 19:17 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
קודם כל - למה הקיבעון - למה נחיתה בטנזניה ולמה חזרה מתוכננת מאדיס?? אכן הייתי ממליץ לך להתחיל מהמזרח - להעביר את תחילת הטיול באתיופיה/אוגנדה, להמשיך לקניה ולטנזניה לקראת הנדידה הגדולה, להתחיל להדרים לכיוון מאלאווי, זמביה, (פה יש קצת קטע בעייתי, למה מוז
סמן להדפסה   הוספת תגובה
18. קיבעון = עדות אשכנז תגובה ל - 17 19/04/2005 08:12 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
בוקר ותודה... את עניין זימבבואה פשוט שכחתי ברשימה... ראיתי שנעלמה לי מדינה.... האמת? אין הסבר הגיוני לקיבעון פרט לשאלה של סוכנת הנסיעות שלי.... למעשה, הכל עוד פתוח... (:
סמן להדפסה   הוספת תגובה
19. מה פתאום לדכא??? תגובה ל - 14 19/04/2005 10:32 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
אנחנו כבר מתים לשמוע את הסיפורים שלך כשתחזרי!!! :-)
סמן להדפסה   הוספת תגובה
20. תראה מה אתה עושה לגולשים (: תגובה ל - 19 19/04/2005 14:55 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
21. ניסיתי את קלטת הגלגלצ שלי תגובה ל - 6 26/12/2006 03:03 לתגובה קודמת
Anonymous  משתמש לא מוכר

כל כך נכון!!!
אני הנחתי שקלטת הגלגל``צ שלי תנעם לאוזניהם של הנוסעים ותאפשר לי כמה שעות שינה כדי להיעלם מריחות המנוע והזיעה, כי חס ושלום שיאשרו פתיחת חלון ( מפחד הרוחות הרעות..)!
אחרי דקה, ראיתי את סבלם של האתיופים. נראה שהם חשבו שהמוסיקה העדינה שלנו היא צווחנית ונוראית.
געלתי אותם מייסורם ונשארת בשלי..
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:זכרונות ממרוקו .
להודעה הבאה:כמה ביר יש בדולר?

שאלות נפוצות - כללי

שאלות נפוצות: אפריקה - מזרח

שאלות נפוצות: אפריקה - צפון

מידע נוסף

שאלות נפוצות: אפריקה - דרום

דיברנו על זה בפורום

שאלות נפוצות: איי סיישל ומדגסקר

חיפוש מהיר