כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. בע''ח באפריקה 18/04/2005 18:08
  Shilo_sh3 לא מחובר Shilo_sh3  משתמש מתחיל
לקבועים וללא- אחרי השרשור של בן חשבתי שיהיה נחמד להציע שרשור נוסף, הפעם של מפגשים חוויתיים עם בעלי חיים (אני כמובן מעדיף לטובה). אין הרי מי שטייל ''באמת'' באפריקה ולא ''נתקל'' בחבר`ה המקומיים- בתוך השמורות או מחוצה להן. ולכל הבנות, שלא הבנתי אם חוש
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. בע``ח באפריקה:Re תגובה ל - 1 18/04/2005 18:38 לתגובה קודמת
עוזי עוזי לא מחובר עוזי  משתמש פעיל 1640 הודעות עד כה
1988 (לא לצקצק בשפתיים, זכרו את המצווה והדרת פני זקן) בקיצור 1988, פעם ראשונה באפריקה, 20 מטר משפת אגם בארינגו, אוהל סיירים, אני ובת זוגי עסוקים באוהל וככה בדיוק באמצע, נשמעת איוושה, פתאום נופל אחד המוטות, חצי אוהל קורס. אני מוציא ראש, 30 סנטימטרים ממולי

"פעם חלמתי והנה אני באפריקה, עורך ציד על פילים פראים, אריות, קרנפים, תוכיים. הקיצותי ולבי דפק בחוזקה: הלא יכול אני לנסוע לשם ממש! מדוע לא אסע לשם באמת? מאז לא הרפתה ממני המחשבה ותשוקתי להיות באפריקה גברה מיום ליום". - נחום גוטמן, לובנגולו מלך זולו
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. אני מבינה שאתה לא נתקלת ?!? תגובה ל - 1 18/04/2005 18:54 לתגובה קודמת
ili ili לא מחובר ili  משתמש פעיל 3358 הודעות עד כה
חוויה מרגשת שהיתה לי - הייתה עם החברים של עוזי (נשמע רע)-:) , הידוע כיום בכינויו ''עוזילה''(: (דרך אגב אני מהמרת עלייך מחר מקום ראשון) : בקיצר לקחנו מידיבוס מ VF דרך רצועת קפריבי , הנהג ''המטורף'' - נסע במהירות מופרזת לא כל כך הסתכל על הדרך כי היה עסוק
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. מפגש תגובה ל - 1 18/04/2005 19:23 לתגובה קודמת
עידו עידו לא מחובר עידו - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 4002 הודעות עד כה
קצת נדוש, בהתחשב בעובדה שכבר שורשר בעבר, אבל באמת אחד מהמפגשים המדהימים שהיו לי עם בעלי-חיים...
אני וידידה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. תיאור משירשור עבר דומה תגובה ל - 1 18/04/2005 23:08 לתגובה קודמת
עודד עודד לא מחובר עודד  משתמש פעיל 7467 הודעות עד כה
בהיותי בספארי בשמורת סרנגטי בטנזניה לפני שנתיים וחצי נסענו 3 ג`יפים לראות תנינים והפופוטמים בנהר. בדרך כלל לא יוצאים מהאוטו בשמורה אבל שמה אין גישה לנהר אז הריינג`רים הטנזנים בדקו את הסביבה והודיעו שאין חיות טרף. ירדנו כמה עשרות מטרים ברגל לראות היפופוטמי

לטיול יש התחלה וסוף אבל החוויות נשארות לנצח
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. תנין ממבה פיתון בבון ופיל תגובה ל - 1 18/04/2005 23:11 לתגובה קודמת
  Shilo_sh3 לא מחובר Shilo_sh3  משתמש מתחיל
את עיקר החוויות האפריקאיות שלי חוויתי מנסתם עם ידידיי הטובים ביותר. כמה סיפורונים- תנין- לאחר שהגעתי ל4minch (אתיופיה), חרשתי את אזור המעיינות שבו ושוטטתי מס` ימים בעיירה/כפר, החלטתי לעשות מעשה, לצוות אלי את תרמילי ולצלוח את הג`ונגל היורד לאביה. כמוב
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. טאיטו הסר דאגה מליבך תגובה ל - 1 19/04/2005 08:07 לתגובה קודמת
Anonymous  משתמש לא מוכר
כפי שציינת, לציניות אין גבול. לחלוטין לא היתה טיפת רצינות בתגובתי. נהפוך הוא.... סביר להניח שבציניות, אם לא בענייני אתיופיה, אני משאירה אותך בענן אבק.... הו!!!! הודעה עם המילה אתיופיה...
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. בע``ח באפריקה:Re תגובה ל - 1 19/04/2005 09:14 לתגובה קודמת
Anonymous  משתמש לא מוכר
אני יושב לי בכיף בנייזנה (דרא''פ), נהנה מנופי הלגונה ומהאוויר הנהדר, כשלפתע נחיל דבורים שחור ועצום סובב אותי כאילו הייתי כיכר המדינה. כמובן שעשיתי את מה שאסור לעשות (שזה לרוץ כמו משוגע ולנופף בידיים), אבל למרבה המזל לא היו עקיצות.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. שירשור ימים עברו תגובה ל - 1 19/04/2005 09:22 לתגובה קודמת
לפני כחצי שנה שירשרנו זיכרונות בעלי חיים מאפריקה, והנה הם...
ספרו פרטים 6: בעלי חיים
סמן להדפסה   הוספת תגובה
10. בע``ח באפריקה:Re תגובה ל - 1 19/04/2005 13:59 לתגובה קודמת
  adi_david1 לא מחובר adi_david1  משתמש מתחיל
לילה אחד בסרנגטי שבטנזניה כמנהגי בכל לילה יצאתי מהאוהל לשירותים. ומה השתנה הלילה הזה מכל הלילות? שבלילה הזה הייתה לידינו להקה של אריות. כן כן, בעודי מקשיבה לשקט של הלילה ומביטה בכוכבים אני פתאום שומעת נהמות ושאגות חזקות של אריות. מיותר לציין שחזרתי במהר
סמן להדפסה   הוספת תגובה
11. עושה רושם שכל השהות שלך תגובה ל - 6 19/04/2005 17:37 לתגובה קודמת
באפריקה היתה על גגות של רכבים שונים בחברת זוחלים שונים...
סמן להדפסה   הוספת תגובה
12. אני חולה על השירשורים האלה! תגובה ל - 1 19/04/2005 20:21 לתגובה קודמת
  benmeltser לא מחובר benmeltser  משתמש מתחיל
הסיפורים שלי: אוקיי, מלבד הדברים הסטנדרטיים של ליטוף גורי פילים בבית היתומים לפילים בנייובי, נשיקה צרפתית לוהטת עם גירפה (מזכיר לכם שיש לה לשון של 45 ס''מ) בג`ירף סנטר ורכיבה על יענים בדרא''פ אז הנה הפיקנטיים שלי: צ`יטות: הייתי בנימביה בחוות הצ`יטות (
סמן להדפסה   הוספת תגובה
13. אני חולה על השירשורים האלה!:Re תגובה ל - 12 19/04/2005 21:20 לתגובה קודמת
עודד עודד לא מחובר עודד  משתמש פעיל 7467 הודעות עד כה
תשים תמונה אחת לפחות פה.

לטיול יש התחלה וסוף אבל החוויות נשארות לנצח
סמן להדפסה   הוספת תגובה
14. מה לא עושים בשביל תמונה של תגובה ל - 12 20/04/2005 09:52 לתגובה קודמת
Anonymous  משתמש לא מוכר
בן מנשק ג`ירפה.. התמונות סרוקות (או מצלמה דיגטלית, עוד יותר טוף)? יופי טופי. עכשיו, בעמוד של הוספת תגובה, שורה שלישית מתחת לבוקסה של ההודעה שאתה כותב (ומתחת ל''הוסף לינק''), כתוב: ''צרף תמונה..'' לוחצים על browse, ומפשפשים בתיקיות של המחשב, עד שמוצאים את
סמן להדפסה   הוספת תגובה
15. אפשר לא מאפריקה - תגובה ל - 1 20/04/2005 15:17 לתגובה קודמת
Anonymous  משתמש לא מוכר
(כי לא הייתי) מפגש נהדר עם דוב גריזלי בקנדה שרצה לאכול לנו את התובשילים (לימים- דובשילים), זה נחשב?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
16. אנחנו על טייס אוטמטי - תגובה ל - 15 20/04/2005 17:30 לתגובה קודמת
ili ili לא מחובר ili  משתמש פעיל 3358 הודעות עד כה
ששששש..... - אז אפשר(-;
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:תודה לעיוש עמר
להודעה הבאה:היכן כדאי להשכיר רכב?

שאלות נפוצות - כללי

שאלות נפוצות: אפריקה - מזרח

שאלות נפוצות: אפריקה - צפון

שאלות נפוצות: אפריקה - דרום

מידע נוסף