| 1. בע''ח באפריקה |
18/04/2005 18:08 |
| |
Shilo_sh3 |
 |
|
|
|
לקבועים וללא-
אחרי השרשור של בן חשבתי שיהיה נחמד להציע שרשור נוסף, הפעם של מפגשים חוויתיים עם בעלי חיים (אני כמובן מעדיף לטובה). אין הרי מי שטייל ''באמת'' באפריקה ולא ''נתקל'' בחבר`ה המקומיים- בתוך השמורות או מחוצה להן.
ולכל הבנות, שלא הבנתי אם חוש
|
|
|
|
| 2. בע``ח באפריקה:Re תגובה ל - 1 |
18/04/2005 18:38  |
|
1988 (לא לצקצק בשפתיים, זכרו את המצווה והדרת פני זקן)
בקיצור 1988, פעם ראשונה באפריקה, 20 מטר משפת אגם בארינגו, אוהל סיירים, אני ובת זוגי עסוקים באוהל וככה בדיוק באמצע, נשמעת איוושה, פתאום נופל אחד המוטות, חצי אוהל קורס. אני מוציא ראש, 30 סנטימטרים ממולי
"פעם חלמתי והנה אני באפריקה, עורך ציד על פילים פראים, אריות, קרנפים, תוכיים. הקיצותי ולבי דפק בחוזקה: הלא יכול אני לנסוע לשם ממש! מדוע לא אסע לשם באמת? מאז לא הרפתה ממני המחשבה ותשוקתי להיות באפריקה גברה מיום ליום". - נחום גוטמן, לובנגולו מלך זולו
|
|
|
|
| 3. אני מבינה שאתה לא נתקלת ?!? תגובה ל - 1 |
18/04/2005 18:54  |
|
|
חוויה מרגשת שהיתה לי - הייתה עם החברים של עוזי (נשמע רע)-:) , הידוע כיום בכינויו ''עוזילה''(: (דרך אגב אני מהמרת עלייך מחר מקום ראשון) : בקיצר לקחנו מידיבוס מ VF דרך רצועת קפריבי , הנהג ''המטורף'' - נסע במהירות מופרזת לא כל כך הסתכל על הדרך כי היה עסוק
|
|
|
|
| 4. מפגש תגובה ל - 1 |
18/04/2005 19:23  |
 |
עידו - הנהלת הפורום |
4072 הודעות עד כה |
|
|
קצת נדוש, בהתחשב בעובדה שכבר שורשר בעבר, אבל באמת אחד מהמפגשים המדהימים שהיו לי עם בעלי-חיים... אני וידידה
|
|
|
|
| 5. תיאור משירשור עבר דומה תגובה ל - 1 |
18/04/2005 23:08  |
|
בהיותי בספארי בשמורת סרנגטי בטנזניה לפני שנתיים וחצי נסענו 3 ג`יפים לראות תנינים והפופוטמים בנהר. בדרך כלל לא יוצאים מהאוטו בשמורה אבל שמה אין גישה לנהר אז הריינג`רים הטנזנים בדקו את הסביבה והודיעו שאין חיות טרף. ירדנו כמה עשרות מטרים ברגל לראות היפופוטמי
לטיול יש התחלה וסוף אבל החוויות נשארות לנצח
|
|
|
|
|
| 7. טאיטו הסר דאגה מליבך תגובה ל - 1 |
19/04/2005 08:07  |
| Anonymous |
 |
|
|
|
כפי שציינת, לציניות אין גבול.
לחלוטין לא היתה טיפת רצינות בתגובתי.
נהפוך הוא....
סביר להניח שבציניות, אם לא בענייני אתיופיה, אני משאירה אותך בענן אבק....
הו!!!! הודעה עם המילה אתיופיה...
|
|
|
|
| 8. בע``ח באפריקה:Re תגובה ל - 1 |
19/04/2005 09:14  |
| Anonymous |
 |
|
|
|
אני יושב לי בכיף בנייזנה (דרא''פ), נהנה מנופי הלגונה ומהאוויר הנהדר, כשלפתע נחיל דבורים שחור ועצום סובב אותי כאילו הייתי כיכר המדינה. כמובן שעשיתי את מה שאסור לעשות (שזה לרוץ כמו משוגע ולנופף בידיים), אבל למרבה המזל לא היו עקיצות.
|
|
|
|
| 9. שירשור ימים עברו תגובה ל - 1 |
19/04/2005 09:22  |
 |
עידו - הנהלת הפורום |
4072 הודעות עד כה |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 12. אני חולה על השירשורים האלה! תגובה ל - 1 |
19/04/2005 20:21  |
| Anonymous |
 |
|
|
|
הסיפורים שלי:
אוקיי, מלבד הדברים הסטנדרטיים של ליטוף גורי פילים בבית היתומים לפילים בנייובי, נשיקה צרפתית לוהטת עם גירפה (מזכיר לכם שיש לה לשון של 45 ס''מ) בג`ירף סנטר ורכיבה על יענים בדרא''פ אז הנה הפיקנטיים שלי:
צ`יטות: הייתי בנימביה בחוות הצ`יטות (
|
|
|
|
| 13. אני חולה על השירשורים האלה!:Re תגובה ל - 12 |
19/04/2005 21:20  |
|
תשים תמונה אחת לפחות פה.
לטיול יש התחלה וסוף אבל החוויות נשארות לנצח
|
|
|
|
| 14. מה לא עושים בשביל תמונה של תגובה ל - 12 |
20/04/2005 09:52  |
| Anonymous |
 |
|
|
|
בן מנשק ג`ירפה..
התמונות סרוקות (או מצלמה דיגטלית, עוד יותר טוף)? יופי טופי. עכשיו, בעמוד של הוספת תגובה, שורה שלישית מתחת לבוקסה של ההודעה שאתה כותב (ומתחת ל''הוסף לינק''), כתוב: ''צרף תמונה..'' לוחצים על browse, ומפשפשים בתיקיות של המחשב, עד שמוצאים את
|
|
|
|
| 15. אפשר לא מאפריקה - תגובה ל - 1 |
20/04/2005 15:17  |
| Anonymous |
 |
|
|
|
(כי לא הייתי)
מפגש נהדר עם דוב גריזלי בקנדה שרצה לאכול לנו את התובשילים (לימים- דובשילים), זה נחשב?
|
|
|
|
| 16. אנחנו על טייס אוטמטי - תגובה ל - 15 |
20/04/2005 17:30  |
|
|
ששששש..... - אז אפשר(-;
|
|
|