כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. מצלמה - התלבטות קשה 23/02/2005 10:50 לתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
שלום.... אני מתכננת לסוע למזרח אפריקה לתקופה של כשנה ומתלבטת - דיגיטלית או פילם? יש איפה להטעין בוללות ולפרוק כרטיסי זכרון? אנא עזרתכם....
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. מצלמה תגובה ל - 1 23/02/2005 11:10 לתגובה קודמת
עידו עידו לא מחובר עידו - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 4002 הודעות עד כה
אז ככה - מצלמת ריפלקס טובה תיתן לך תמונות טובות יותר (לדעתי), אלא אם כן יש לך ריפלקס דיגיטלית טובה, אם כי זה יעלה לך יותר כסף. (פילמים, פיתוח...) להטעין סוללות ניתן בכל מקום שיש בו חשמל, מן הסתם, בכל הערים וברוב המקומות האחרים מלבד חלק משמורות הטבע (
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. מצלמה:Re תגובה ל - 2 23/02/2005 13:10 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
תודה על התגובה המהירה. את כל זה אני כבר יודעת אבל היות ואין לי מצלמה מלחתחילה האם בכלל ראלילהסתובב עם דיגיטלית כשיש תכנון לשלב ערים גדולות עם המון שמורות ושבטים מרוחקים??? תודה..
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. מצלמה:Re תגובה ל - 3 23/02/2005 13:41 לתגובה קודמת
חשבון פשוט - עם כרטיס זיכרון גדול של ג`יגה, אפשר לשמור באיכות גבוהה ובלי וידאו כ- 700 תמונות (1.5 מגה לתמונה), שהם מקבילים לעשרים פילמים מלאים (וזה עוד בלי תמונות לא מוצלחות שאפשר למחוק). אז כן - כדאי, קחו סוללות נוספות, ואל תשכחו את הכבל למחשב... מ
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. מצלמה:Re תגובה ל - 4 25/02/2005 01:22 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
עודד עודד לא מחובר עודד  משתמש פעיל 7467 הודעות עד כה
ידעתי שקיימים זיכרונות עד 512k אז האם אכן קיים זיכרון של ג`יגה ואם כן אז כמה הוא עולה בערך בימינו? לדעתי צלם חובב יכול להסתפק בדחיסה כך שכל תמונה היא כמה מאות קילו וזה מספיק טוב וכך מספר התמונות גדל פי שניים.

לטיול יש התחלה וסוף אבל החוויות נשארות לנצח
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. מצלמה:Re תגובה ל - 3 25/02/2005 01:30 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
שיקול משמעותי לטובת הדיגיטלית הוא נושא האפשרות למחוק תמונות לא רצויות. מנסיוני בשמורות טנזניה היות והאירועים הקורים לפנייך הם בני חלוף אז קודם כל מצלמים מה שיש ואחר כך מנסים לשפר אם עוד אפשר וכך נוצר מצב שיש לא מעט תמונות שיש כאלה שכמעט אותו דבר אבל יותר

סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. מצלמה:Re תגובה ל - 6 27/02/2005 07:55 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
ושוב תודה על התשובות.. את יתרונות המצלמה הדיגיטלית הפנמתי. נותרות, אם כן - 2 שאלות - האם יש טעינה לסוללות, באם נכון שדיגיטלית אוכלת סוללות בקצב מהיר להפליא מפילם והאם, כפי שנדמה י, דיגיטלית אכן עמידה פחת ופגיעה יותר מפילם אוטומטית (לענייני העדשה הטלסקופ
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. מצלמה:Re תגובה ל - 7 27/02/2005 09:23 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
איפה שיש חשמל יש גם טעינה ככה שרק אם תהיי בכפר מסאי או שבט אחר סביר שלא תהיה לך טעינה. אפשר לפתור את הבעיה ע''י החזקה של מספר סוללות רגילות למקרי משבר כאלה. מצלמה דיגיטלית אכן אוכלת סוללות הרבה יותר ממצלמה רגילה בעיקר עקב השימוש במסך הוידאו. אפשר להאריך

סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. מצלמה:Re תגובה ל - 8 27/02/2005 14:30 לתגובה קודמת
דרכים נוספות לחסוך בסוללות: להגדיר מחדש מצב sleep, הקובע לאחר כמה זמן המצלמה כבה זמנית. במצב זה העדשה לא מתקפלת, והסוללה לא מתבזבזת. בנוסף, לבדוק מצב להשיג מטען סוללות שמתחבר למצת של הרכב, כאלו יש (כמעט) בכל רכב, כולל רכב ספארי.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
10. מצלמה - התלבטות קשה:Re תגובה ל - 1 27/02/2005 16:44 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  amitco10 לא מחובר amitco10  משתמש מתחיל
מרב, לגבי הבחירה בין מצלמת פילמים למצלמה דיגיטלית, לדעתי אין בכלל שאלה. צילום בפילמים אמנם יותר איכותי, אך מרבית החובבים בעולם לא יבחינו בהבדל (אני מניחה שאת לא מתכוונת להגדיל את הצילומים לגדלים ענקיים ולהציגם בתערוכות). עולם הצילום בפילמים הוא עולם הו
סמן להדפסה   הוספת תגובה
11. מצלמה - התלבטות קשה:Re תגובה ל - 10 27/02/2005 16:54 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
בנוגע לכרטיסי הזכרון - התכוונתי כמובן לכרטיסים של 256MB, 512MB (מגה בייט) וכן הלאה, ולא 256K...
סמן להדפסה   הוספת תגובה
12. פרטים טכניים מצויינים אבל.. תגובה ל - 10 27/02/2005 23:14 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
עמית כל המידע הטכני שנתת נכון ומעולה אבל בכל הקשור ליבשת אפריקה אכן ניכר שלא היית שם ולכן יש לי הערות והן : איך אפשר להסיק מזה שביבשות אחרות אין שום בעיה עם מקומות פיתוח לגבי אפריקה ולא כל שכן מזרח אפריקה? רוב אפריקה זה לא אירופה ולא אמריקה ואפילו לא

סמן להדפסה   הוספת תגובה
13. פרטים טכניים מצויינים אבל..:Re תגובה ל - 12 28/02/2005 08:20 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
תודה שניכם על התשובות, אין לי ספק שפילים פסו מן העולם ושמצלמה דיגיטלית אמורה לספק את רצונותיי החובבניים... ברור לי גם שאין לי כל כוונה להדפיס תמונות שם ואני מדברת על כמה בעיות עיקריות: טעינה ופריקה. לא בטוחה שלהסתובב עם סוללות ספייר נטענות ולא נטענות, כ
סמן להדפסה   הוספת תגובה
14. אל חשש תגובה ל - 13 28/02/2005 10:02 לתגובה קודמת
איתי איתי לא מחובר איתי  משתמש פעיל 569 הודעות עד כה
אחרי שני טיולים באפריקה ואחד במרכז אסיה עים מצלמת פילים, נישארתי בחיים ואפילו עים תמונות לא רעות.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
15. פרטים טכניים מצויינים אבל..:Re תגובה ל - 13 28/02/2005 11:14 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
לדעתי (וזו כמובן רק דעתי שלי), עדיף להסתובב עם כמה בטריות בכיס ולא עם המון פילמים. גם כמה CDs, מטען וכבל עדיין משאירים אותנו במצב פשוט יותר מהמון פילמים בתרמיל. ו''שתי בטריות'' זו רק דוגמה. כמובן שאפשר לקנות שלוש או ארבע (ושוב - ההמלצה שלי לבטריה נוספת אח
סמן להדפסה   הוספת תגובה
16. פרטים טכניים מצויינים אבל..:Re תגובה ל - 13 07/03/2005 18:23 לתגובה קודמת
גיל גיל לא מחובר גיל - צוות למטייל ברשת  משתמש פעיל 4567 הודעות עד כה
hey merav! i thought u might like to know this: i have been living in east africa (tanzania) for 5 months now and i`m using a digital camera. since u havn`t bought one yet i would say go for it! i bought the canon a75 and i am ve

מי האיש החפץ חיים, אוהב ימים לראות טוב?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:בריאות ונמיביה
להודעה הבאה:למכירה ערכת תרופות וספר

שאלות נפוצות - כללי

שאלות נפוצות: אפריקה - מזרח

שאלות נפוצות: אפריקה - צפון

שאלות נפוצות: אפריקה - דרום

מידע נוסף

דיברנו על זה בפורום

שאלות נפוצות: איי סיישל ומדגסקר

חיפוש מהיר