כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. סוגרים שבוע עם ``תחושת בית`` 19/08/2004 18:05 לתגובה הבאה
  nililandau לא מחובר nililandau  משתמש פעיל 1697 הודעות עד כה
איך שהזמן רץ לו ושוב ``סוגרים שבוע`` והפעם: תחושת בית... טיולי תרמילאים מתאפיינים בטיולים לפרקי זמן ארוכים, ניתוק מהבית, מההורים, בני משפחה וחברים... יש מטיילים שהרגשת ``החופש`` מיטי
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. נרות שבת וקפה שחור תגובה ל - 1 19/08/2004 18:08 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  nililandau לא מחובר nililandau  משתמש פעיל 1697 הודעות עד כה
נרות שבת: אני לוקח איתי לטיולים נרות שבת (שבין היתר מועילים למקומות ללא חשמל). לא, אני לא חובש כיפה, לא מסורתי לא מתפלל ולא מקיים תרייג מצוות. אבל דווקא כשאני נמצא בצד השני של הגלובוס אני נוהג לעשות ''קבלת שבת'', מדליק נרות ושר שירי שבת ושירי מולדת...
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. מוזיקה ישראלית - והרבה תגובה ל - 1 19/08/2004 18:18 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  Muga לא מחובר Muga  משתמש מתחיל
אחד הדברים שהכי מפריעים לי בחו''ל - זה מחסור במוזיקה ישראלית. ולכן, לקראת כל טיול - קצר או ארוך - אני מצטיידת במיני-דיסקים/cd-ים של הרבה מוזיקה ישראלית טובה ומשובחת...
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. גלגלגל''צ................... תגובה ל - 1 19/08/2004 18:20 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  avi_rinat לא מחובר avi_rinat  משתמש מתחיל
יום אחד על גג הגסט האוס באודאיפור/ראג`אסטן/הודו, בעוד אני וחברתי צופים בשקיעה המדהימה, הכנסתי קלטת שהקלטתי מזמן מזמן בגלגל''צ (אני אפילו לא יודע למה...) ולפתע: ''נהגים נכבדים שימו לב, בכניסה לירושלים ישנו פקק שמתחיל בסיבוב מוצא..............'' תחושה של
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. סוגרים שבוע עם ``תחושת בית``:Re תגובה ל - 1 19/08/2004 19:16 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
פלאפון... סתם!!! אני אישיתי לקחתי את אחותי התאומה, יותר בית מזה בחו''ל, אין. מומלץ לקחת מעט תמונות של אנשים קרובים ודברים קצרים שכותבים לכם, כך שתמיד כיף להוציא מידי פעם ולהיזכר. והכי מומלץ- ספר שממש אהוב עליכם בעברית.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. תמונה של החותנת -:) תגובה ל - 5 19/08/2004 20:31 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  avi לא מחובר avi  משתמש פעיל 14790 הודעות עד כה
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. אני לא חשבתי על זה בטיולים תגובה ל - 1 19/08/2004 23:23 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
לא סבלתי מגעגועים לבית הייתי כל כולי בהרפתקאה מה שכן לקחתי איתי לכל הטיולים זה כפכפי גומי מהבית חובה!, אולר שאני סוחבת איתי שנים וקשורה אליו מאוד לא טיילתי בלעדיו מגיל 16 אני חושבת ואני כבר יותר מכפול הגיל הזה ותמיד מחברת לצייר ועפרונות צבעוניים תמ
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. תמונות, מוזיקה וספר טוב תגובה ל - 7 20/08/2004 13:04 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
אני לקחתי איתי תמונות של הקרובים לי ודיסקים עם שירים אהובים.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. קפה של עלית ובמבה תגובה ל - 8 20/08/2004 15:56 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
10. מוזיקה... תגובה ל - 8 20/08/2004 15:59 לתגובה קודמת
Anonymous  משתמש לא מוכר
גם אני לא ''סובל'' מגעגועים הביתה אבל האוזן צריכה צלילים מוכרים. אין כמו להניח את הווקמן על השולחן באיזה גסט-האוס באמצע הטרק בנפאל, לחבר זוג רמקולים קטנים ולשים מוזיקה ישראלית טובה.....אח....הנחת.....
סמן להדפסה   הוספת תגובה
11. אל תשכחו את הפוך!!! תגובה ל - 1 20/08/2004 16:29 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
וכן, הרבה מוסיקה ישראלית, ומיני דיסק להקליט שירים נוספים. העולם הוא הבית שלכם...
סמן להדפסה   הוספת תגובה
12. נס קפה וחומוס בשימורים תגובה ל - 1 20/08/2004 17:56 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
חולה על חומוס. קופסאות שימורים קטנות של חומוס. רק חסר לי שמן זית טוב בשביל לטבול בו את הצ`אפטי.. וכמובן קופסה של נס קפה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
13. עוגיות של ''עבאדי'' תגובה ל - 12 20/08/2004 18:02 לתגובה קודמת
Anonymous  משתמש לא מוכר
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
14. חלילית תגובה ל - 1 20/08/2004 20:10 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
אין כמו חלילית להפיג בדידות. מוציאים את החלילית מהתרמיל ומתחילים לנגן, שירים ישראלים ושירי עמים אחרים. המוזיקה והמנגינה מגשרת בין עמים. באחת הפעמים הגעתי לכפר בשם סאגאדה, בצפון הפילפינים, על קיר הגסט האוס, על פלקט הוקדש השיר ''עוד חוזר הניגון שזנת לשווא
סמן להדפסה   הוספת תגובה
15. jחבר למסע תגובה ל - 1 21/08/2004 09:04 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
אני מחפשת חבר או חברה למסע בתייאלנד. מכיוון שאינני בת 30 אלא פי שניים מזה, ברצוני חבר שיהיה מגיל 60 אבל ברוח צעירה עם הומור וסקרנות. תודה תמר
סמן להדפסה   הוספת תגובה
16. לתמר תגובה ל - 15 21/08/2004 13:45 לתגובה קודמת
Anonymous  משתמש לא מוכר
אני מציעה לך להוסיף מודעה ללוח ''מחפשים שותפים'' באתר זה. כמו כן,שווה לתלות מודעה בחנויות למטילים.בהצלחה!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
17. סוגרים שבוע עם ``תחושת בית``:Re תגובה ל - 1 21/08/2004 18:54 לתגובה קודמת
  ela_sweet לא מחובר ela_sweet  משתמש מתחיל
אני לקחתי בושם קטן וקרם גוף וזה באמת עשה לי הרגשה טובה של כיף של בית
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:תיאלנד - הודו
להודעה הבאה:תמונות מהבית

שאלות נפוצות - תאילנד

שאלות נפוצות - הודו

שאלות נפוצות - סין

שאלות נפוצות - נפאל

שאלות נפוצות - כללי