כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. ``סוגרים``- יום בערי בירה 26/08/2004 19:27
  nililandau לא מחובר nililandau  משתמש פעיל 1697 הודעות עד כה
ונתחיל בסיפור: לפני שבוע צלצל הפלאפון שלי בשעה 05:15, בחלון התצוגה הופיע מספר ארוך המתחיל ב-00... מי מתקשר אלי מחו``ל בשעות כאלו של הבוקר? חשבתי לעצמי. מעברו השני של ``הקו`` נשמע קולו של חברי הטוב שי. שי הוא מנהל מכירו
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. דלהי תגובה ל - 1 26/08/2004 22:14 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
עמית עמית לא מחובר עמית  משתמש פעיל 9018 הודעות עד כה
בהנחה שמדובר בשעות הבוקר המוקדמות, אפשר לקחת סיור site seeing שיעלה כ-150 רופי (לפחות אם מזמינים את זה במיין בזאר) יוצא ב-10 בבוקר ומסתיים ב-18:00 וכולל את כל אתרי ה-must של הבירה. (המקדש הבאהאי, המבצר האדום, ניו דלהי, קוטאב מינאר ועוד). בסה''כ תמורה ל

עמית - מנהל הפורום
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. מצטרפת ל-Aussie תגובה ל - 2 27/08/2004 00:31 לתגובה קודמת
Anonymous  משתמש לא מוכר
מצטרפת ל-Aussie ומוסיפה שבסיר מבקרים גם בבית של גנדי,שער הודו וגם בחנויות של חברים של מארגני הסיור... מה לעשות? - זו הודו. אני ממליצה בחום לצאת להסתובב גם עצמאית בעיר המדהימה הזו(אבל בלי תיקים עליכם!) - בסימטאות הצרות,בשווקים במרכזים הגדולים - עיר מ
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. עמאן??? תגובה ל - 1 27/08/2004 01:39 לתגובה קודמת
Anonymous  משתמש לא מוכר
האמת שלי יש בעיה דומה עם עמאן, יש לי שם חניית ביניים ארוכה( 15 שעות) והיה מעניין להכיר קצת את העיר. למישהו יש רעיונות???
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. יום טיול ברנגון (יאנגון) תגובה ל - 1 27/08/2004 06:53 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
יום טיול ברנגון: פגודת שוודגון - האתר המרשמים ביותר ברנגון (ואולי) במזרח כולו. קומפלקס גדול עם מבנה בגובה 100 מ` וסביבו 68 פגדות נוספות, מקדשים ונזירים. ממליץ לטייל להקדיש למקום שלוש שעות לפחות. סולה פגודה (Sule) - פגודה בו ''שוכנת'' אחת משערותיו של ב
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. צריך ויזה תגובה ל - 4 27/08/2004 10:06 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
פנינה מרקו פנינה מרקו לא מחובר פנינה מרקו  משתמש פעיל 2831 הודעות עד כה
עד כמה שידוע לי צריך ויזה לירדן. אתה לא יכול סתם כך לצאת מהטרמינל ולהתחיל לטייל בעיר. הייתי בעמאן, זו עיר מקסימה ויש הרבה מה לראות בה. אנחנו לקחנו מונית וביקשנו שיקחו אותנו לאתרים. אז זה מה שהוא עשה, כולל שכונות בהם גרים עשירי ירדן, גבעה המשקיפה על כל העי

הפנייה לסיפור מסעותי בהודו: www.notes.co.il/pnina www.india-4us.com
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. בדקתי, אין צורך בויזה תגובה ל - 6 27/08/2004 10:13 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
פנינה מרקו פנינה מרקו לא מחובר פנינה מרקו  משתמש פעיל 2831 הודעות עד כה
כאן באתר בדקתי ב''ירדן'' וכתוב שאין צורך בויזה, אבל בכל זאת כדאי לברר בשגרירות בארץ, אם ניתן לצאת משדה התעופה לטיול בעמאן כשאתה בטרנזיט...

הפנייה לסיפור מסעותי בהודו: www.notes.co.il/pnina www.india-4us.com
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. מוזר מאד:Re תגובה ל - 7 27/08/2004 13:04 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  avi לא מחובר avi  משתמש פעיל 14813 הודעות עד כה
לדעתי לא רק שיש צורך בויזה אלא גם שלטונות שדה התעופה לא יתנו לכם לצאת מהשדה, אלא אם תצאו עם חולצה שכתוב עליה ''אני מתל אביב'' הייתי בעמאן לפני אי אילו שנים, הרבה לפני פרוץ האינתיפדה האחרונה (בינתיים) ולא הורשינו לרדת לעיר אלא רק סיור באתרים הארכיאולוגיי
סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. עמאן???:Re תגובה ל - 4 27/08/2004 13:08 לתגובה קודמת
  sadam לא מחובר sadam  משתמש בינוני 102 הודעות עד כה
הייתי העמאן מספר פעמים במסגרת העבודה. אם היית בראמללה בשירות מילואים או בזמן אחר אז ראית גם את עמאן . ויזה תעלה לך כ- 10 דינר שזה כ- 70 ש''ח וחוץ מזה לא כל כך נעים להסתובב שם
סמן להדפסה   הוספת תגובה
10. ``סוגרים``- יום בערי בירה:Re תגובה ל - 1 27/08/2004 14:30 לתגובה קודמת
  ela_sweet לא מחובר ela_sweet  משתמש מתחיל
MUST SEE red fort, old city, juma masjid, raj ghat, india gate, presidents house, parliament house, lotus temple, qutab minar, lodi gardens, old fort, laxmi narayan temple. take a city tour! חובה להדפיס ולשמור. לקחת ריקשה ולעבור בין המקומות. ניתן לארג
סמן להדפסה   הוספת תגובה
11. יום בהונג קונג תגובה ל - 1 27/08/2004 16:02 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
כן, הסיפור הזה מוכר... יום טיול בהונג קונג: אטרקציות מרכזיות: - Victoria peakגבעה המתנשאת מעל העיר, כדאי לעלות עם ה- Peak Tram. נוף על כל הטריטוריה ותצפית על המפרץ. מומלץ מאוד לעלות גם בלילה ולראות את המפרץ והאורות של קאולון מנגד. בצד של Kowloon נמצא
סמן להדפסה   הוספת תגובה
12. יום טיול בקטמנדו תגובה ל - 1 27/08/2004 18:35 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  תאי לא מחובר תאי - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 11225 הודעות עד כה
נאה דורש, נאה מקיים יום טיול בקטמנדו: נתחיל את הסיור במקדש סוואימבונאט. מקדש סוואימבונאט הוא שמו הארוך והמסובך של המקדש הידוע בפי המטיילים כ''מקדש הקופים'', על שום להקת הקופים הגדולה המתגוררת במקום. המקדש שוכן על גבעה המשקיפה על עמק קטמנדו, כשני קילומ
סמן להדפסה   הוספת תגובה
13. יום טיול בסינגפור תגובה ל - 1 27/08/2004 22:44 לתגובה קודמת
Anonymous  משתמש לא מוכר
יום טיול בסינגפור: צ`איינה טאון. ''הודו הקטנה'' פארק הציפורים של ג`ורונג (לפחות חצי יום +). הגנים הבוטנים ברחוב Napier. ולסיים כמובן ב- רחוב אורצ`רד - מרכזי קניות בסינגפור.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
14. ``סוגרים``- יום בערי בירה:Re תגובה ל - 1 28/08/2004 04:51 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  coocoola לא מחובר coocoola  משתמש מתחיל
אני מצטערת שאין לי יום טיול בערי הבירה במזרח אבל רק רציתי לומר לך תאי... רעיון אדיר- ענק- כל הכבוד.. אם מישהו מעוניין אני יכולה להמליץ על יום טיול באמסטרדם (מניסיון כואב.... לפני שלושה ימים...:))
סמן להדפסה   הוספת תגובה
15. יום סיור במאנילה- פיליפינים תגובה ל - 1 28/08/2004 08:40 לתגובה קודמת
Anonymous  משתמש לא מוכר
מאנילה זה לא מקום טוב להתקע בו (אם להתקע, עדיף להתקע בבנגקוק... לי זה קרה ועדפתי להשאר במלון הייאט רג`נסי - מלון אליו הועברו הנוסעים - שם לפחות נחתי ואכלתי טוב. יום סיור מומלץ במאנילה: אינטראמורוס הרובע העתיק שבין החומות היה בראשיתו ישוב סיני. הספרד
סמן להדפסה   הוספת תגובה
16. בדקתי, אין צורך בויזה:Re תגובה ל - 7 28/08/2004 20:23 לתגובה קודמת
Anonymous  משתמש לא מוכר
נמסטה פנינה, ראשית תודה על התגובה, לפי מה שאני יודע, אין צורך בויזה לחניית ביניים קצרה. כך שאנסה להשתמש בעצות שלך. דרך אגב, מאוד נהניתי מהכתבות שלך מהודו.... ארז
סמן להדפסה   הוספת תגובה
17. יום טיול בבנגקוק תגובה ל - 1 28/08/2004 22:00 לתגובה קודמת
Anonymous  משתמש לא מוכר
(אם להתקע יום נוסף, אז בנגקוק זה המקום ל''התקעות'') תכנית ליום טיול בבנגקוק: ארמון המלך בוואט פרה קאו שבתחומו (מקדש בודהה הברקת) - לפחות שעתיים-שלוש. וואט פו שבו נמצא בודהה השוכב (נמצא באותו אזור של ארמון המלך). וואט ארון - ''מקדש השחר'' שמעבר ל
סמן להדפסה   הוספת תגובה
18. צריך ויזה!!! תגובה ל - 16 28/08/2004 22:14 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
moshik1966 moshik1966 לא מחובר moshik1966  משתמש בינוני 75 הודעות עד כה
ככה לפחות טוענת סוכנת הנסיעות (השאקלית) שלי... אני חוזר בתחילת אוקטובר מהמזרח...12 שעות קונקשן... כנראה שאעשה ויזה לטיול קצר בעיר... מצב אתר מצויין על ירדן... שמצאתי בלונלי פלאנט
ירדן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
19. תודה ארז תגובה ל - 16 29/08/2004 13:28 לתגובה קודמת
Anonymous  משתמש לא מוכר
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
20. בית הכנסת בינגון תגובה ל - 5 29/08/2004 16:01 לתגובה קודמת
לינה לינה לא מחובר לינה  משתמש פעיל 795 הודעות עד כה
img_0002.jpg
img_0002.jpg(גודל:7.021KB)

התמונות שלי :http://picasaweb.google.com/blinab הבלוג שלי : http://linaberman.blogspot.com
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:הזמנת מלון באינטרנט
להודעה הבאה:צלילות בתאילנד

שאלות נפוצות - תאילנד

שאלות נפוצות - הודו

שאלות נפוצות - סין

שאלות נפוצות - נפאל

שאלות נפוצות - כללי

כתבי למטייל כרגע באסיה

דיברנו על זה בפורום

חיפוש מהיר

מידע נוסף