היבשת הגדולה בעולם פותחת בפניכם את שעריה - אסיה
מזמן הפכה להיות המקום לטיולים. מסין
, הודו
ותאילנד
ועד גאורגיה
ואוזבקיסטן
- בעזרת הפורום הזה המזרח הרחוק
מעולם לא היה קרוב יותר!
גולשים יקרים,
עקב עבודות, שמטרתן שיפור חוויית הגלישה באתר למטייל, לא ניתן יהיה לגלוש באתר למשך מספר שעות, החל מהשעה 01:00 בלילה שבין יום שבת לראשון. עמכם הסליחה, צוות למטייל ברשת.
עוד לא ראיתי את השרשור הקבוע של סופ''ש (זה בדר''כ בשעה כזו, לא?), אז החלטתי ליזום אחד.
התמונה הראשונה שראיתי הייתה שלי עם בחור ממדינת גוג`רט (נחשו מי זה מי...) יושבים על צ`אי במקלוד גאנג`.
שבת שלום לכולם.
עם זקן באחד המיעוטים בדרום סין.
עשינו טרק באיזור שישואנגבאנה, ונשארנו לישון אצל האיש הזה.
יום אחרי זה הוא לקח אותנו למפל לא רחוק מהבית שלו!
אגב - את האש הם מבעירים בקומה השניה בבית עץ שלהם, על הרצפה (מעץ כמובן!)
שביט - אחלה שירשור סופשבוע.
התמונה שלי היא עם שתי נשים ממשפחה מקסימה בקודאיקנאל - דרום הודו. הסבא והסבתא, ילדיהם עם נשותיהם, הנכדים שלהם, וכמובן - הכלב והפרה - כולם גרים בבית הקטן ביחד.
מה שמשך אותי להכנס פנימה היה מגן דוד המצוייר על קיר הבית. לא
מוכר במשמרת לילה מאוחרת ב- 7 ELEVEN, צ`יאנג מאי...
אני משוכנע שבילינו איתו (חבר שלי ואני) שעתיים תמימות בשעת לילה מאוחרת בסיפור בדיחות ומשחקי ''סנייק'' בסלולרי...(:
אדון מכובד זה, שמו קרישנה. קרישנה הוא בחור הודי שלומד רפואה בנפאל זו השנה ה- 5 . במקביל ללימודים, עבודתו היא בבית החולים הפרטי בעיר פוקרה. בבית חולים זה שהינו טל ואני במשך שבוע ימים עם מחלה מבאסת.
מהרגע הראשון שקרישנה קיבל אותנו ועד לסיום הטיפול היינו נת
כשסיפרנו לנהג שלנו אנגראק שאנחנו רוצים לקנות כבש הוא נהיה הבן אדם הכי מאושר ביקום. הוא התחיל לתזז ולאסוף עצים כמו שלא עשה עד כה.
אפשר להאשים אותו? מונגולים זקוקים למנת הכבש היומית שלהם ואחרי 5 ימים שהאכלנו אותו אורז ואיטריות היה לו חסך רציני.
בדיוק עברנו את הגבול ממונגוליה חזרה לסין. רצינו באותו היום להמשיך לביג`ינג והחלטנו להתארגן על רכב. מצאנו נהג שהסכים במחיר שרצינו אבל כעבור כמה שעות בהם נחנו ואכלנו הוא הופיע והצהיר שהוא דוחס אותנו עם עוד הרבה אנשים. ויתרנו עליו ואז התחיל מבצע מטורף. בסוף