כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. סוף שבוע על פי heretric: 25/08/2005 15:55
Anonymous  משתמש לא מוכר
לפי הצעה של ערן הועלה נושא לסוף שבוע: ``מה הוא טיול נכון לדעתך?``. יש פה מיליון דעות בנושא הזה ואף אחד לא צודק או טועה. יש אנשים שחושבים שצריך לזרום, יש אנשים שמתכננים כל צעד. יש אנשים שמ
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. זה חתיכת נושאheretric::Re תגובה ל - 1 25/08/2005 16:14 לתגובה קודמת
  avi לא מחובר avi  משתמש פעיל 14565 הודעות עד כה
צריך לפתוח פורום מיוחד רק לנושא הזה אבל קיבלתי את האתגר תיכף תתחיל ההפגזה ''כוננות ספיגה''
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. סוף שבוע על פי heretric::Re תגובה ל - 1 25/08/2005 17:26 לתגובה קודמת
  avi לא מחובר avi  משתמש פעיל 14565 הודעות עד כה
הטיול הנכון לדעתי ראשית, ואצלי לפחות, ההנאה היא בקריאה ולימוד על האיזור/מקום /מדינה /עיר שאני מתכונן לטייל בהן זה יראה חולני אבל זה מתחיל אצלי במטוס בדרך הביתה. אני מודע לכך שיש גם אנשים אחרים ,למרות שזה נראה לי מוזר, יש גם הבדל גדול בין אנשים כמוני
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. סוף שבוע על פי heretric::Re תגובה ל - 3 25/08/2005 18:03 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
אבי מייי מאןןןןן אתה עונה לי פה על שאלות כל הזמן ועל כך אני מוקיר לך.... אבל הפעם אחריי שקרתי פעמיים לא הבנתי איזה מסר אתה מנסה להעביר חחחחחחחח
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. מהו טיול נכון תגובה ל - 1 25/08/2005 18:31 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  shavithn לא מחובר shavithn  משתמש מתחיל
יש כאלה שנוסעים להתבודד יש כאלה שנוסעים לטרק יש כאלה שנוסעים לעשן יש כאלה שנוסעים לראות עולם יש כאלה שרוצים להתוודע לתרבויות יש כאלה שמחפשים רוחניות יש כאלה שרוצים לנוח יש כאלה שטועמים מאכלים חדשים יש כאלה שנוסעים לזיין יש כאלה שנוסעים כדי להכי
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. אני מטייל מהלבבבבב מהלבבבבב תגובה ל - 5 25/08/2005 18:51 לתגובה קודמת
  tungrongtao לא מחובר tungrongtao  משתמש מתחיל
מהלבבבב
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. אפשר לכתוב על זה ספר, לא? תגובה ל - 1 25/08/2005 19:15 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
אני בהחלט בעד לזרום. לא להיצמד לתוכנית נוקשה מדי. לא אוהבת לספור ימים ולא לסמן וי על מקומות. כמה מהחוויות היותר משמעותיות שלי היו במקומות שלא התכונתי להגיע אליהם. א-בל, לזרום לשיטתי לא אומר לרחף. אני אוהבת לדעת כמה שיותר על המקומות שאני מגיעה אליהם, לק
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. סוף שבוע על פי heretric::Re תגובה ל - 3 25/08/2005 19:38 לתגובה קודמת
  regi22 לא מחובר regi22  משתמש מתחיל
אבי איש יקר... אני יודעת שזו לא שאלה לפורום.. אבל אני חייבת לדעת- בן כמה אתה???
סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. חייה ותן לחיות תגובה ל - 1 26/08/2005 00:40 לתגובה קודמת
Anonymous  משתמש לא מוכר
זו שאלה גדולה שאין לי תשובה עליה, הכל עניין של מצב רוח, כל שבוע בטיול שלי הוא בסגנן אחר. אני מטייל לפי גחמות ומצבי רוח ובשל כך בתכנון דיי מועט (האמת היא שהיום, שהזמן לטיולים התקצר לחודש, ולא יותר- בשנה, אין לי בררה אלה לתכנן יותר), אבל עדיין, התכנון העיק
סמן להדפסה   הוספת תגובה
10. לעולם אל תפסיקו לחלום תגובה ל - 9 26/08/2005 15:02 לתגובה קודמת
  נדב הרגיל לא מחובר נדב הרגיל  משתמש פעיל 2344 הודעות עד כה
ללכת עם הלב, לא לפחד מהפחד, לשמור על ראש פתוח ולא להתקבע למוסכמות...זה הטיול שלי!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
11. dash from tukey תגובה ל - 1 26/08/2005 17:21 לתגובה קודמת
Anonymous  משתמש לא מוכר
ı have a lot to say on the subject but no time. just wanted to say hello to everybody. shai
סמן להדפסה   הוספת תגובה
12. סוף שבוע על פי heretric::Re תגובה ל - 1 26/08/2005 17:22 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  אלינור לא מחובר אלינור  משתמש פעיל 214 הודעות עד כה
בעיני הטיול הוא תמיד לעצמך. כל השאר הוא תפאורה, אשליה איך שתקראו לזה. ולכן זה מסע שבו בודקים יכולות, גבולות, אהבות. מתרחקים מהסביבה המוכרת, שבה יש לך את הדימוי שלך ויוצאים רחוק רחוק כדי לבדוק מי אתה.המפגש עם תרבויות חדשות, עם אנשים שמעולם לא פגשת כאלה מפ
סמן להדפסה   הוספת תגובה
13. סוף שבוע על פי heretric::Re תגובה ל - 1 27/08/2005 00:20 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
heretric heretric לא מחובר heretric  משתמש פעיל 1060 הודעות עד כה
טוב, אם אני נתתי את האתגר אז הינה ה''אני מאמין'' שלי: 1. אני מתכנן טיולים כפיתי. אני מודה, אני אשם. לפני הטיול השני הוצאתי ספרים על הודו והשקעתי זמן ללמוד היסטוריה ודת. לדעתי, להיות במקדש הינדי בלי לדעת למה הם מתפללים, למי ואיך זו חצי חוויה. להבין את ה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
14. לרחל :Re תגובה ל - 7 27/08/2005 01:40 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
alisoko alisoko לא מחובר alisoko  משתמש פעיל 2539 הודעות עד כה
לקחת לי כמעט את כל המילים, וזה לא דבר שקורה לי כל יום. ממש כך : להתכונן, לקרוא, לשקוע בתוך מפות (התענוג הגדול ביותר שלי), לדעת לאן אתה הולך ומהי התרבות שאותה תפגוש - ואז, כשמגיעים, לתת לדברים לזרום ולחלחל אליך בקצב הטבעי שלהם. אני מטיילת כבר 40 שנה, ו
סמן להדפסה   הוספת תגובה
15. to yogev...:Re תגובה ל - 9 27/08/2005 09:41 לתגובה קודמת
  ronen לא מחובר ronen  משתמש פעיל 247 הודעות עד כה
like wise... you are the man !!!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
16. ככה אנחנו נראים מהצד תגובה ל - 1 17/03/2006 18:46 לתגובה קודמת
  rotem1976 לא מחובר rotem1976  משתמש מתחיל
היי במקרה נפלתי על הכתבה הזו שפרסם מטייל אחר. תשקיעו את הזמן ותקראו אותה. רק תזכרו שלא כל האנשים טורחים לנסות ולהבין את המטייל הישראלי כמו הבחור הזה. רובם מסתפקים בלראות ולברוח, כמו שהוא מתאר בהתחלה. חומר למחשבה... רתם
כך אנחנו נראים מהצד
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:להגיע בדלהי מהמטוס לרכבת
להודעה הבאה:שתי שאלות לא קשורות :)

שאלות נפוצות - סין

שאלות נפוצות - תאילנד

שאלות נפוצות - הודו

שאלות נפוצות - נפאל

שאלות נפוצות - כללי

כתבי למטייל כרגע באסיה

דיברנו על זה בפורום

חיפוש מהיר