כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
41. ניצחת תגובה ל - 40 21/08/2004 14:02 לתגובה קודמת
Anonymous  משתמש לא מוכר
אני כבר לא מסתבך עם בעלים.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
42. אתגר מחממים סורקים - זוזו !:Re תגובה ל - 1 21/08/2004 14:16 לתגובה קודמת
Anonymous  משתמש לא מוכר
יש !! סוף סוף גם אנחנו יכולים להשתתף !!!! אז אנחנו בחרנו תמונה מקקדו ,הטווין פולס במלוא אדרו שאחרי שייט הקרוקודלים המפורסם הגענו אליו. כמובן שאסור להתרחץ כי יש קרוקודיל בכל פינה:) ראו הוזהרתם. בכל אופן המקום מדהים
סמן להדפסה   הוספת תגובה
43. אתגר מחממים סורקים - זוזו !:Re תגובה ל - 1 21/08/2004 15:44 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
שקיעה במדבר באוסטרליה יותר מזה אין מה להוסיף!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
44. אתגר מחממים סורקים - זוזו !:Re תגובה ל - 22 21/08/2004 17:30 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  ori_h לא מחובר ori_h  משתמש פעיל 333 הודעות עד כה
שאלה קשה, תלוי מה את מחפשת. אם את מתכננת להקדיש לא יותר משבוע לנושא פיג`י, אז אולי זה באמת קצת מיותר. אם את באמת רוצה לטייל בין שבועיים לחודש, לספוג את התרבות והאווירה של פיג`י, יכול להיות שזה דווקא יהיה לך טוב.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
45. שאלה לאורי בנושא פיג`י:Re תגובה ל - 25 21/08/2004 17:34 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
היי נוני ! אז ככה, אני לא טיילתי בפיג`י כל כך הרבה זמן, בסך הכל 12 יום עם קיזוזים של הטיסות. בהחלט הרגשתי שיכולתי לטייל לפחות עוד שבועיים שם, אבל בהתחשב שזה כבר גם ככה היה סוף הטיול שלי, יכול להיות שעדיף היה להפסיק בשיא. אפשר גם בשבוע לחוות שם המון. יוקר
סמן להדפסה   הוספת תגובה
46. אם כבר בשקיעות עסקינן תגובה ל - 43 21/08/2004 17:38 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
בקאיקורה (נ''ז, האי הדרומי) מה לראות, ולא רק לוויתנים.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
47. עבדה עליך תגובה ל - 41 21/08/2004 18:32 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
עמית עמית לא מחובר עמית - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 9013 הודעות עד כה
לא רק שהוא מסרב בתוקף לגלוש בפורום הוא גם לא יבוא למפגשים כאלה...וזה מפי רננה עצמה...אז אתה יודע לא מאיימים על יונה ביין...גם אם היא מחיפה...

עמית - מנהל הפורום
סמן להדפסה   הוספת תגובה
48. אתגר מחממים סורקים - זוזו !:Re תגובה ל - 13 16/04/2005 02:37 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
הכריסטל קסקיידס ליד קיירנס. מדהים אני אישית ביקרתי שם כבר ארבע פעמים. אפשר לקפוץ למים מהצוקים ויער הגשם עצמו מדהים ביופיו. אם אתם בקיירנס תקפצו לשם זה רק 24 קילומטרים- 20 דקות נסיעה. אחרי שדה התעופה תפנו שמאלה ברמזורים, ומשם תמשיכו 20 דקות ואתם בגן עד
סמן להדפסה   הוספת תגובה
49. G.O.R -Great ocean road תגובה ל - 1 24/09/2005 09:43 לתגובה קודמת
  chubi לא מחובר chubi  משתמש מתחיל
תסתכלו על התמונה המדהימה הזו שאומרת הכל.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:הצעה מפתה
להודעה הבאה:חברו הטוב של האדם

שאלות נפוצות

דיברנו על זה בפורום

מידע נוסף

מחממים סורקים

כתבי למטייל כרגע בדרום הפסיפיק

חיפוש מהיר