| 1. =-=שירות לציבור הטסים =-= |
04/10/2006 20:07  |
| |
idolo |
 |
|
|
|
אז ככה חבר`ה, מי שמתכנן לנחות בארגנטינה בדצמבר-ינואר ועוד לא הזמין כרטיס מוזמן לקרוא:
רק הבהרה קטנה: אין לי שום אינטרס כלכלי, אני אדם מהישוב שטס בתחילת ינואר, ואני עושה את מה שאני עושה כי אני מאמין בצרכנות נכונה וכדי לעזור לציבור הטסים!
נ.ב. כל המחירים שיצויינו בהמשך כוללים מיסים!
אחרי בירור ב-18 (!) סוכנויות נסיעות שונות, בכל רחבי הארץ, שבחלקן יש לי ''מקושרים'', להלן התוצאות:
מי שאין לו ויזה לארה''ב:
חברת איר-מדריד ---> חברה ששברה את השוק עם המחירים הזולים שלה, זולים בעד כ-400-500$ מהמתחרים!! פשוט מדהים... אין שום מקום עד סוף ינואר, גם לא ב-WAITING LIST!! תשכחו מזה, מי שעוד לא הזמין יכול לשכוח מהחברה הזו.
מי שלא אכפת לו לנחות בתחילת פברואר (או אולי ממש הסוף של ינואר אם יהיה לכם מזל) שירוץ **עכשיו** לקנות כרטיסים ולא יחכה עוד יום! ואז יתכן ותמצאו טיסה זולה מאוד (סדר גודל של 1000-1100$ אם יש מזל!)
אופיר טורס (חברה מעולה, ושוב, אין לי שום אינטרס) מציעים דילים של **אייר קנדה**. משיחה אתמול נשאר עוד מקום אחד לתאריך ה-12 בינואר ומקום אחד לתאריך ה-13 בינואר! כל הקודם זוכה. מדובר באיזור ה-1300$ ויש להם מבצע מצויין שמי שעושה דרכם גם ביטוח מקבל 100$ הנחה! חבר`ה מי שיזדרז יקבל טיסה ב-1200$! זה מחיר טוב יחסית למה שקורה היום!
חברת פלונה (PLUNA) --> כן כן כמעט אף אחד לא שמע עליהם, אבל בשביל זה אני פה. יש מעט מאוד משרדי נסיעות שעובדים איתם. המדובר בחברה אורוגוואית שמציעה טיסות ב-1100$ !! מה הקץ`? אתה ממריא ממדריד לריו, עוצר לעצירת תדלוק, ממריא שוב למונטיווידאיו (בירת אורוגוואי) ואז לוקח שוב טיסה (כלול במחיר) לבואנוס. מי שיש לו זין לזה, שימהר להזמין!
חברת איבריה - החברה הספרדית המהוללת. הטיסות שלה יקרות! איזור 1400-1500$. **לצערי הרב** מי שאין לו ויזה ורוצה לטוס ממש בסוף דצמבר תחילת ינואר, זו הברירה היחידה שלו! אבל זה המון כסף אז מה עושים? יש סוכנויות שנותנות הנחה של עד 180$ (תלוי לכמה זמן אתם טסים) אם עושים דרכם את הביטוח (וביטוח גם ככה תעשו). ככה שאחרי ההנחה של הביטוח יצא לכם רק 1300$ על כרטיס הטיסה. זה הרע במיעוטו, חבר`ה. יש מעין רשת של סוכנויות שנקראת ALPHA CLUB שנותנת את ההנחה הזו, אז שווה לברר.
זהו, דרך חברות אחרות אין מקום יותר. ביררתי הכל ואני אומר בודאות. אלה 4 האפשרויות היחידות שלכם.
מי שכן יש לו ויזה לארה''ב יכול למצוא דילים זולים בהרבה ושווה לברר. לי אין ויזה לכן לא ביררתי מספיק בנושא הזה.
ולא, מי שאין לו ויזה לא שווה לו להוציא, כי מדובר בכמה מאות שקלים, וזה מקזז את ההפרש שכביכול ''חסכתם''. מה גם שלא בטוח שתקבלו ויזה.
בהצלחה!
|
|
|
|
|
|
|
|
| 6. תוספת: תגובה ל - 1 |
05/10/2006 12:14   |
| |
idolo |
 |
|
|
|
אני דולה את הפרטים מהזכרון, אז אם תצוץ איזו טעות, אני מתנצל מראש.
כל הכרטיסים שדיברתי עליהם הם פתוחים לשנה. לא ביררתי על כרטיסים לפרק זמן מוגבל.
אייר מדריד - כל שינוי 100$. איבריה - שינוי ראשון חינם, שני והלאה 100$. אייר קנדה - כל שינוי 75$. פלונה - כל שינוי 50$.
אני מזכיר שוב שמדובר בטיסות לדצמבר-ינואר, בלבד. זהו פרק-זמן מאוד בעייתי, והטיסות עמוסות. מי שלא יזמין בטווח של ימים, ורוצה לנחות בדצמבר-ינואר, יטוס רק בינואר 2008.
מי שמוכן להתפשר ולנחות בפברואר יכול למצוא טיסות זולות מאוד של אייר-מדריד ובנוסף אפשר למצוא מציאות של (אך לא תמיד): British Airways, לופטאנזה, KLM, סוויס אייר. שווה לברר. בכל מקרה גם אם מעוניינים להזמין לפברואר (ואילך) מומלץ מאוד להזמין בימים הקרובים.
למי שיש ויזה לארה''ב, בדרך כלל הדבר משתלם ושווה לברר. מומלץ להתקשר ישירות למוקד הטיסות של אל-על (תבררו את המספר) - יש להם דילים לא רעים בכלל. לא שווה להוציא ויזה במיוחד. הסברתי קודם למה.
דבר נוסף שכדאי לשים לב הוא עניין החזרה ארצה. ישנם יעדים כמו לימה (פרו) שיותר זולים מבואנוס (ארגנטינה) או בוגוטה (קולומביה). לכן אם זה מסתדר לכם בתכנון המסלול, שימו לב שאתם בוחרים יעד חזרה ממקום זול יותר. זה יכול להוריד עוד כמה עשרות דולרים מכרטיס הטיסה!
לגבי יעדי חזרה: לאיבריה יש נקודות חזרה רבות ברחבי היבשת. כמעט מכל חור. פלונה חוזרים מצ`ילה, ארגנטינה, אורוגוואי, וברזיל בלבד. אייר מדריד ואייר קנדה חוזרות גם ממקומות רבים, אם כי פחות מאיבריה.
עכשיו, גם כשאומרים לכם ''ניתן לחזור מברזיל'' תבררו איפה מברזיל! ברזיל מדינה ענקית-ענקית, וכל חברה יש לה נקודת חזרה בעיר אחרת. חברה אחת חוזרת מסאו-פאולו, אחרת חוזרת מריו וכדומה... אז תבדקו שנקודת החזרה מסתדרת לכם עם המסלול.
זהו, אני חושב. אני מקווה שעזרתי.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 23. =-=שירות לציבור הטסים =-=:Re תגובה ל - 22 |
14/04/2007 16:12  |
| Anonymous |
 |
|
|
|
סליחה לגבי ההודעה הקודמת, האיגואסו לפני ריו - כמובן.
|
|
|
|