כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. רק לא סנדלי שורש 18/06/2006 13:37 לתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
לפני כחצי שנה קניתי סנדלי שורש בחנות ממרכז הארץ
ויש לציין שאני כמעט ולא הולך איתן אלא לפעמים בסופי שבוע בפארק וכדומה לא יותר מזה
סולית הסנדל התפקעה לשניים לאחר תקופה קצרה מאד
בשרות שורש הם מתימרים לתת אחריות לסנדל למשך שנה אך הם החליטו להעניק לי כ חמישים אחוז הנחה לקינייה הבאה -(כיום אני ממש לא רוצה לקנות יותר שורש )
סוכן בשם יגאל התקשר אליי ואמר שאם הסנדל היה בן 3 חודשים היה מחליף לי אך מפני שעברה חצי שנה הוא לא נווכן (להזכירכם הם מפרסמים שהם נותנים אחריות של שנה עבור הנעליים )

בקיצור לא הסכמתי לקבל את ה''הזדמנות'' שהציע לי

קניתי סנדלים אחרות במקומם של חברת TIMBERLAND ונראה לי שאהיה מרוצה יותר
גם המחיר היה טוב יותר
אז בקיצור רק לא סנדלי שורש

אני אוסיף בקרוב תמונה של הנזק שנוצר כדי שתבינו שזה סנדל על הפנים
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. אני חייב לתת ביקורת שונה תגובה ל - 1 18/06/2006 18:04 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
אישית, אני רק עם שורש.

היו לי פעם סנדלי שורש, הלכתי איתם במשך שנתיים, עד שהם נשחקו כלכך והתחילו להתפרק (אני לא טורח לציין שבמשך השנתיים קרעתי להם את הצורה והם עמדו בזה יפה).

אז לקראת טיול של חצי שנה בעולם קניתי זוג סנדלי שורש חדשים. טירקתי איתם במזרח, באוסטרליה והרבה מאוד בנ''ז. הנקודה הירוקה שאמורה להעיד על השימוש שעשיתי בהן נשחקה לגמרי - ועדיין הסנדלים במצב מושלם.

יותר מכך - באחד מהטרקים בהרים, אחרי שהנעליים של כולנו היו ספוגות מים - החלטתי שאני הולך עם השורש. אמרו לי שזה מסוכן, ושהן לא אוחזות בקרקע טוב - אך שני זוגות גרביים וסנדלי שורש היו יותר טובות, והחליקו הרבה פחות מנעלי טרקים ''מקצועיות'' שהיו לאנשים אחרים.

ואני בכלל לא מתחיל לדבר על איך הן שורדות מסעות רפטינג בזמן שכל סנדל אחר נקרע \ נהרס מהמים.

יש לשורש הרבה דגמים, זולים ויקרים. אני קניתי סנדלים במחיר 280 ש''ח, והם שווים כל אגורה (לדוגמה, הם לא יכולים להתפרק כי הסוליה מורכבת מחלק אחד בלבד), אולי הדגמים הפשוטים שלהם באמת לא משהו, אבל מנסיוני הסנדלים הטובים ביותר שלהם, הם הטובים ביותר בעולם.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. אני חייב לתת ביקורת שונה:Re תגובה ל - 2 18/06/2006 23:20 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
javascript:GetMsgText(16857899,1)
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. אני חייב לתת ביקורת שונה:Re תגובה ל - 2 19/06/2006 09:35 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
לסנדלי הנוחות שלהם אין נקודה ירוקה בסוליה
אמנם הסוליה עשויה מיציקה אחת אך כנראה שמשהוא דפוק בחומר כי היא התבקעה מהר מאד בשתי הזוגות
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. יכול להיות תגובה ל - 4 19/06/2006 18:30 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
שכמו הרבה חברות לאחרונה, הם התחילו לרדת באיכות רק בזמן האחרון, כי אני נועל עדיין את אותם סנדלי שורש כבר בערך 6 שנים ואני מרוצה מאוד.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. רק לא סנדלי שורש:Re תגובה ל - 1 19/06/2006 20:24 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
האמת שהמליצו לי עליהן אך גם אני מאוכזב מאד
לא ממש נוחחות וגם לי נקרעה הסוליה מהר מאד
אבל לא ידעת שיש אחריות לסנדל וזרקתי אותן
קניתי סנדלים אחרות מחברת טיבה והן הרבה יותר טובות
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. מחכים לתמונה תגובה ל - 1 21/06/2006 12:37 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  roip24 לא מחובר roip24  משתמש בינוני 105 הודעות עד כה
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. גם שלי התפרקו תגובה ל - 6 24/06/2006 16:48 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  יאיר לא מחובר יאיר  משתמש פעיל 444 הודעות עד כה
אחרי שמונה חודשים בערך, התפרקו לי שתי הסוליות מהשורש דגם STREAM והמשכתי את הטיול כשכל פרק זמן אני מדביק אותן מחדש עם דבק מגע. לא כיף שזה קורה באמצע טרק.
אני לא מתכוון לקנות יותר שורש וכרגע אני מחפש סנדל טוב מידה 48 ולא מוצא, אם מישהו יודע איפה אפשר למצוא אשמח לשמוע.

התמונות שלי: http://www.flickr.com/photos/11642508@N05
סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. רק לא סנדלי שורש:Re תגובה ל - 1 21/09/2007 09:15 לתגובה קודמת
  gotlivm לא מחובר gotlivm  משתמש מתחיל
קניתי את הכי יקרות שהיו בחנות ולאחר שנה בטיול קליל בעין טינה הרצועה הקדמית באחת הסנדלים ניתקה מהסוליה.
דיכאון אמיתי לנסות ללכת בצורה הזו.
אין גבול לחוצפה, לבקש כזה מחיר יקר (קרוב ל 300 ש``ח) תוך הצהרות שזה הסנדל הנכון !
ובסוף בפעם הראשונה שהלכתי איתם במים הם נקרעו.
זה האופי הישראלי.
ממליץ לא לקנות סנדלים כאלה.
דרך אגב גם אחריות לא משנה, כי הם לא יכולים לעזור באמצע הטרק/טיול
לכו על סנדל אחר, רק לא שורש
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:אני מחפשת נעלי Trezeta
להודעה הבאה:ויזה לארה"ב - שאלה דחופה