| 1. רק לא סנדלי שורש |
18/06/2006 13:37  |
| Anonymous |
 |
|
|
|
לפני כחצי שנה קניתי סנדלי שורש בחנות ממרכז הארץ ויש לציין שאני כמעט ולא הולך איתן אלא לפעמים בסופי שבוע בפארק וכדומה לא יותר מזה סולית הסנדל התפקעה לשניים לאחר תקופה קצרה מאד בשרות שורש הם מתימרים לתת אחריות לסנדל למשך שנה אך הם החליטו להעניק לי כ חמישים אחוז הנחה לקינייה הבאה -(כיום אני ממש לא רוצה לקנות יותר שורש ) סוכן בשם יגאל התקשר אליי ואמר שאם הסנדל היה בן 3 חודשים היה מחליף לי אך מפני שעברה חצי שנה הוא לא נווכן (להזכירכם הם מפרסמים שהם נותנים אחריות של שנה עבור הנעליים )
בקיצור לא הסכמתי לקבל את ה''הזדמנות'' שהציע לי קניתי סנדלים אחרות במקומם של חברת TIMBERLAND ונראה לי שאהיה מרוצה יותר גם המחיר היה טוב יותר אז בקיצור רק לא סנדלי שורש
אני אוסיף בקרוב תמונה של הנזק שנוצר כדי שתבינו שזה סנדל על הפנים
|
|
|
|
| 2. אני חייב לתת ביקורת שונה תגובה ל - 1 |
18/06/2006 18:04   |
| Anonymous |
 |
|
|
|
אישית, אני רק עם שורש.
היו לי פעם סנדלי שורש, הלכתי איתם במשך שנתיים, עד שהם נשחקו כלכך והתחילו להתפרק (אני לא טורח לציין שבמשך השנתיים קרעתי להם את הצורה והם עמדו בזה יפה).
אז לקראת טיול של חצי שנה בעולם קניתי זוג סנדלי שורש חדשים. טירקתי איתם במזרח, באוסטרליה והרבה מאוד בנ''ז. הנקודה הירוקה שאמורה להעיד על השימוש שעשיתי בהן נשחקה לגמרי - ועדיין הסנדלים במצב מושלם.
יותר מכך - באחד מהטרקים בהרים, אחרי שהנעליים של כולנו היו ספוגות מים - החלטתי שאני הולך עם השורש. אמרו לי שזה מסוכן, ושהן לא אוחזות בקרקע טוב - אך שני זוגות גרביים וסנדלי שורש היו יותר טובות, והחליקו הרבה פחות מנעלי טרקים ''מקצועיות'' שהיו לאנשים אחרים.
ואני בכלל לא מתחיל לדבר על איך הן שורדות מסעות רפטינג בזמן שכל סנדל אחר נקרע \ נהרס מהמים.
יש לשורש הרבה דגמים, זולים ויקרים. אני קניתי סנדלים במחיר 280 ש''ח, והם שווים כל אגורה (לדוגמה, הם לא יכולים להתפרק כי הסוליה מורכבת מחלק אחד בלבד), אולי הדגמים הפשוטים שלהם באמת לא משהו, אבל מנסיוני הסנדלים הטובים ביותר שלהם, הם הטובים ביותר בעולם.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|