כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. איך מתכננים לטיול 05/05/2007 22:07 לתגובה הבאה
  eliranrozen לא מחובר eliranrozen  משתמש מתחיל
עוג שלושה חודשים אני משתחרר מהצבא ואני רוצה לטוס לאוסטרליה וניו זילנד בחודש אוקטובר מה שאני רוצה לדעת זה איך מתכננים טיול כזה ואם יש משהוא שרוצה להצתרף.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. קודם כל קוראים! תגובה ל - 1 05/05/2007 22:35 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  sana לא מחובר sana  משתמש פעיל 2305 הודעות עד כה
יש כאן באתר ה-מ-ו-ן חומר על שתי המדינות. כנס לדף הבית של אתר ``למטייל``. מצד ימין תמצא לינק ל``עולם התרמילאים``. תבחר את האזור (דרום פסיפיק) את המדינות שאתה מעוניין בהן - ותתחיל לקרוא. אח,כ עבור ללינק ``סיפורי גולשים`` - גם כאן - מצא את הסיפורים הרלבנטיים - ותקרא. במדור ``כתבי שטח`` תמצא גם כן שלל כתבות מאוסטרליה ונ``ז. אחרי שתקרא את כל זה - תנסה לחשוב מה מזה מתאים לך. איזה סגנון טיול אתה רוצה לעשות, ומכאן - תמשיך הלאה. עצה נוספת - לך להרצאה באחד מסניפי למטייל (לינק לרשימת ההרצאות בכל סניף תוכל למצוא בדף הבית מצד שמאל למטה...) - אבל רק אחרי שתקרא קצת ותבין מי נגד מי, באיזה עונה כדאי להיות איפה וכו`. דברים שצריך לארגן מראש - * כרטיסי טיסה כדאי להתחיל לארגן 3 חודשים מראש. * ויזה - חודש מראש. * כרטיס אשראי בינ``ל (אם עדיין אין לך) * חיסונים - אחרי שתחליט לאן בדיוק אתה נוסע, לך למרפאת מטיילים ותברר מה אתה צריך. כל שאר ה``ארגון`` - יכול לחכות... קודם תדע טוב יותר לאן אתה נוסע ואיזה טיול אתה מתכנן, ורק אח``כ תלך לקנות ציוד, למשל. בהצלחה, אנה. נ.ב. הפורום כאן מלא בתשובות לשאלות שונות שחוזרות על עצמן אצל מי שמתחיל לתכנן טיול ולא ממש מוצא את עצמו... תחסוך לך את התגובות הלא נעימות מראש, ותנסה להריץ חיפוש על הנושא שעליו יהיו לך שאלות, לפני שאתה מעלה הודעה חדשה בפורום. סביר מאוד להניח שתמצא את התשובה, ואם לא - אנחנו כאן בשביל לעזור... תעשה שימוש ב``קוביות`` מצד שמאל - שבהן יש לינקים להודעות לפי נושאים, לסיכומים שונים, לאתרים חשובים, להמלצות וכו`.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. כל הכבוד אנה! תגובה ל - 2 06/05/2007 01:22 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
tally tally לא מחובר tally  משתמש פעיל 1912 הודעות עד כה
אולי כדאי לשמור את זה בשאלות נפוצות תחת ``איך מתחילים לתכנן טיול?`` רק רציתי להוסיף, לגבי הרצאה - לדעתי עדיף ללכת קודם להרצאה זה עושה המון סדר בראש לגבי מה לקרוא ולחפש

No worries!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. איך מתכננים לטיול:Re תגובה ל - 1 06/05/2007 04:01 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
בלי לפגוע בך....איך האנגלית שלך? ראשית חוכמה הייתי משפרת אותה אם היא לא סבירה ותוך כדי מתכננת את הנסיעה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. למה תגובה כ``כ כעוסה? תגובה ל - 2 06/05/2007 08:17 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
הבחור בסה``כ רצה להעתיק את שיעורי הבית שלך. אל תגידי לי שאת מאלו שהיו מסתירים את החומר עם המרפק?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. בבי``ס שלי... תגובה ל - 5 06/05/2007 10:47 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
לחצופים לא הספיק שאני לא מסתירה עם המרפק - הם ביקשו שאני אטה את הבחינה לכיוון שלהם, כי אחרת הם לא מבינים. וגם שאני אגדיל את הכתב. ושאני ארים את הבחינה ב-90 מעלות כשאני בודקת אותה, שיהיה נוח גם למי שיושב כמה שורות מאחורי... אחח... היו ימים... ((-:
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. בבית התמחוי שלי תגובה ל - 6 06/05/2007 11:02 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
היו מבקשים שאני אלעס את החומר, ואז אגיש אותו מסודר ומתויק... ( והשורה הזאת נכתבה כי לא ידעתי אם בכלל הפורום החדשים המילה אקיא עוברת...)
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. (-: תגובה ל - 7 06/05/2007 11:19 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. ואו מה אפשר להוסיף תגובה ל - 2 06/05/2007 13:35 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
עמית עמית לא מחובר עמית - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 8959 הודעות עד כה
מסוכם נפלא...

עמית - מנהל הפורום
סמן להדפסה   הוספת תגובה
10. קודם כל קוראים!:Re תגובה ל - 2 07/05/2007 10:51 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
הוספתי את השרשור לריבועים משמאל תחת ``דיברנו על זה בפורום`` איך מתחילים לתכנן טיול? על מנת שתוכלו להפנות ישר לשם. מעבר לעצה שהוצעה כאן, אני הייתי ממליצה להתחיל את התכנון בקריאת עמודי יעד, לפני עמודי עולם התרמילאים.
אוסטרליה וניו זילנד באתר למטייל
סמן להדפסה   הוספת תגובה
11. איך מתכננים לטיול:Re תגובה ל - 4 08/05/2007 16:07 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  yaff23 לא מחובר yaff23  משתמש מתחיל 43 הודעות עד כה
בכל מקרה רוב הסיכויים שהתכנון ישתנה אלף פעם תוך כדי נסיעה ואפילו לפניה, אנשים שתפגוש, מקומות שפתאום תחליט לנסוע אליהם, תכנן את הבסיסי - מקום נחיתה, אכסניות לשבוע - שבועיים הראשונים, ציוד ואחר כך, הכל פתוח, במקרה שלי כמעט שום דבר שתכננתי לא יצא אותו הדבר ונהנתי פי 1000!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
12. איך מתכננים לטיול:Re תגובה ל - 1 30/09/2007 01:10 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
   לא מחובר 
שלום גם אני רוצה לטוס לאוסטרליה ואני מחפשת מישהו לטוס איתו או להצטרף לכמה חברה....
אני חיילת משוחררת...
אם אתה רוצה ליצור קשר אני אשמח מאוד :)
דבר איתי....זהבית
סמן להדפסה   הוספת תגובה
13. איך מתכננים לטיול:Re תגובה ל - 12 01/10/2007 07:37 לתגובה קודמת
  eliranrozen לא מחובר eliranrozen  משתמש מתחיל
what is youer mail
i am i new zealand now
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:2 שאלות
להודעה הבאה:ראיתי ב-BBH ששושי ודורי מוכרים תאכסנייה.

שאלות נפוצות

מידע נוסף

דיברנו על זה בפורום

חיפוש מהיר

כתבי למטייל כרגע בדרום הפסיפיק

מחממים סורקים