|
|
|
|
| 5. דבר אחד בלבד תגובה ל - 4 |
19/01/2007 19:21   |
| Anonymous |
 |
|
|
|
שיטחי ככל שיהיה.
ריבר נגד בוקה- חלום שהגשמתי.
כל הנופים, האנשים, המקומות, החוויות, החיות, המאכלים, הנסיעות, המאורעות, היו רק תוספת, מדהימה יש לומר, אבל עדיין תוספת, לשעתיים בלבד מתוך חצי שנה שלמה.
|
|
|
|
|
|
| 8. כה לחי! תגובה ל - 1 |
20/01/2007 01:42   |
| Anonymous |
 |
|
|
|
וזו באמת שאלה מקורית, מעניינת ומאתגרת. יישר כוח!
אם אני לא טועה, הטריגר שלי היה איזו תוכנית טלוויזיה מקרית, בה נתקלתי באחד מאותם בקרים עצלים של שבת, כשהייתי בצבא [או שמא עוד בתיכון? לא נראה לי, אני כמעט בטוח שזה התרחש כשהייתי רכוש המדינה]. הערוץ היה 33. המדינה הייתה פרו. הראו שם כל מיני נופים ג`ונגליים מושכים. זה גם התחבר לי למשחק המחשב האלמותי Lost Secret of the Rainforest של חברת Sierra בו נהגתי לשחק בנעורי. ובפעם הבאה שיצאתי לסרט עם החברים, ציינתי ככה, אגב אורחא, `אז מה, אחרי שמשתחררים נוסעים לדרום אמריקה?`. התגובות היו חיוביות, ומאותו רגע זה התגלגל בכזו טבעיות, שאני באמת לא מצליח לשחזר באיזו נקודה זה הפך מפנטסיה ערטילאית לדבר מוחשי אליו מתכוננים ולמענו עובדים קשה וחוסכים פרוטה לפרוטה. אז לגבי הטריגר אני בטוח, אבל מה שקרה מאז ועד ההתייצבות בנתב``ג - חור שחור לגמרי.
|
|
|
|
|
| 10. אז מה הטריגר שלכם?:Re תגובה ל - 1 |
20/01/2007 11:04   |
| |
hilat321 |
|
|
|
WELL? it`s a dream from childhood to be in the carnaval, and I`m a salsa & samba teacher... and i danced 4 years, and i am a frick with this music: salsa, samba, pagodgi,BOSA NOVA, fado, axe, foro... so it`s time to meet the people that makes it (exapte cubain salsa, thats later), and another reason is the portuguesse i just LOVE that language and i speek and anderstand a lot (from the brazilian novelas) so i want to make it better... and ofcourse the beutifull beaches and sites.... that i hope to see in live :-)))) hila
|
|
|
|
| 11. סוף סוף שאלה חדשנית :-) תגובה ל - 1 |
20/01/2007 13:50   |
|
אני בכללל רציתי להגיע לסין ויפן בשל אהבתי לאומנויות לחימה, אבל לא משנה כמה התאמנתי חברתי דאז החליטה שאנחנו רוצים לדרום אמריקה ואני זרמתי עם העניין... בדיעבד היא די סבלה מהטרקים ואני מצאתי לי אהבה חדשה - טרקים מדהימים.
הטריגר לטיול השני היה חוויה מתקנת וגעגועים לנופים האנושיים והגאוגרפיים. חח.. זה היה ממש מצחיק לראות את הפנים של נהג המונית שלקח אותי משדה התעופה בקוסקו לאכסניה, היה לי כזה חיוך של דביל...
ועכשיו בלי טריגר - אני פשוט מת לחזור לשם...
אולי בגלל המצב בארץ? שם אף פעם לא ממש מחוברים לשטויות שמעסיקות אותנו פה בחיי היום יום...
שבת שלום לכולם,
תומר.

"The world is a book and those who do not travel, read only the first page"
|
|
|
|
|
|
| 14. וונצואלה תגובה ל - 13 |
20/01/2007 14:55   |
|
הודעה ללא תוכן
"The world is a book and those who do not travel, read only the first page"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 22. נשר הזהב בני המאיה תגובה ל - 9 |
16/04/2007 15:21   |
|
אתם לא זוכרים אבל פעם הייתה בטלבזיה בשנות ה-80
סדרת טלבזיה לילדים נשר הזהב או בני המאיה אני לא זוכר את השם המדויק אבל זה היה סדרת הרפתקאות על ילד אחד שהולך לחפש את האוצר של בני המאיה .
כל הסדרה המצויירת הזאת השאירה בתת המודע שלי התרשמות עמוקה לגבי בני המאיה.
בצבא בלי לדעת היה לי ברור שלא מזרח ולא ארצות הברית אלא דרום אמריקה ובני המאיה.
" אם ניתן לאחרים ממה שיש לנו ונפעל קדם כל למענם, נמצא את האושר."
|
|
|
|
|
| 24. הטריג שלי תגובה ל - 20 |
06/10/2007 18:22  |
| |
obiw |
|
|
|
|
האמת שאף פעם לא חשבתי שאני אהיה מהטיפוסים שמטיילים , זה לא משך אותי בכלל , תמיד היה נראה לי כ``כ רחוק ממני , עד שלפני שנתיים כמעט הכרתי בחור ארגנטינאי במועדון , יצאנו שבועיים בערך ואז היה נתק , חשבתי שפה זה נגמר .
כעבור יומיים חברה שלי שרצתה לטוס למרכז אמריקה שאלה אותי אם אני רוצה להירשם איתה לקורס של ספרדית .
באותה תקופה הייתי אחרי צבא , לא עבדתי , ההכרות עם אותו הבחור גרמה לי לאהוב את השפה והחלטתי ללכת על זה , בלי סיבה מיוחדת .
אני והבחור המשכנו אח``כ לצאת עוד שנה , אבל הקורס בעיקר גרם לי להתאהב ברעיון של הטיול - השפה , התרבות..
אהבתי במיוחד בסוף השיעור שהיינו שומעים שיר ומתרגמים אותו , יכולתי כמעט לעצום עיניים ולפנטז איך זה להיות שם .
אחת התקופות הטובות ביותר בחיי .
ואוטוטו זה מתגשם , ה-27.11 :)
|
|
|
|