כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. אז מה הטריגר שלכם? 19/01/2007 17:56 לתגובה הבאה
  jilber לא מחובר jilber  משתמש מתחיל
אני בטוח ומשוכנע שלכל אחד ואחת כאן שעשו את הטיול לדרום-אמריקה או בהכנות לקראתו היה איזה טריגר להחלטה הזו של לקחת מוצ`ילה ולטוס דווקא ליבשת המופלאה הזו. לי הטריגר הזה הגיע כשקראתי את הספר ``בחזרה מטואיצ`י`` עוד בצבא לפני שנתיים, אני זוכר איך לפתע הספירה לאחור נעשתה קשה מנשוא, איך פיעפעה הקינאה בעורקים כשראיתי חברים ומכרים אורזים את החפצים וטסים... ואתם? מה היה הטריגר שלכם?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. אתה ביקשת תגובה ל - 1 19/01/2007 18:33 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
ולכן, אצלי הטריגר היה פשוט מגיפת הסארס שתקפה את סין ואיימה על כלל ``המזרח הרחוק``. וכך נאלצתי לשנות את תוכניותיי ולחפש יעדים אקזוטיים אחרים לכיבוש. מה שנתן את ההחלטה הסופית היו כנראה איי הגאלאפגוס, עליהם שמעתי ותמיד נראו לי מסוג המקומות שאני רק אחלום עליהם ולא באמת אגיע אליהם. וכך מצאתי את עצמי בדרא``מ. לא מצטערת לרגע על ההחלטה, אבל סין עדיין מחכה לי.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. אתה ביקשת :) תגובה ל - 2 19/01/2007 18:41 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  nofarit לא מחובר nofarit  משתמש מתחיל
אני מדריכת סלסה וסמבה כבר 5 שנים ולכן המוסיקה והריקודים זורמים בעורקיי. הקרנבל זה מן חלום שכל ``סצנת הסמבה`` מנסה להגשים.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. לפני 5 שנים .. תגובה ל - 1 19/01/2007 19:02 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  zaks1234 לא מחובר zaks1234  משתמש בינוני 70 הודעות עד כה
לפני 5 שנים בכיתה י``א הייתה לנו הרצאה בבית ספר על מישהו שגר כמה שנים בג`ונגלים באקוודור ובאמזונס וזה נורא ריתק אותי ומאז אני חולם על היבשת המדימה הזאת .. שניראת קרובה אך רחוקה ..
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. דבר אחד בלבד תגובה ל - 4 19/01/2007 19:21 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
שיטחי ככל שיהיה. ריבר נגד בוקה- חלום שהגשמתי. כל הנופים, האנשים, המקומות, החוויות, החיות, המאכלים, הנסיעות, המאורעות, היו רק תוספת, מדהימה יש לומר, אבל עדיין תוספת, לשעתיים בלבד מתוך חצי שנה שלמה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. דבר אחד בלבד:Re תגובה ל - 5 19/01/2007 23:04 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
הטריגר שלי הוא החבר שלי שקוראים לו זיו טריגר ההורים שלו קיבלו ירושה וחזרו לבואנוס. אז אני הלכתי לטריגר שלי ואני חיה כאן כבר שנה. בואו לבקר בחנות הבגדים טריגר בקניון אבאסטו.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. 7 שנים של עבודה תגובה ל - 1 20/01/2007 01:13 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
מעצבנת ומשעממת. איך לא עשיתי את זה קודם? (-:
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. כה לחי! תגובה ל - 1 20/01/2007 01:42 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
וזו באמת שאלה מקורית, מעניינת ומאתגרת. יישר כוח! אם אני לא טועה, הטריגר שלי היה איזו תוכנית טלוויזיה מקרית, בה נתקלתי באחד מאותם בקרים עצלים של שבת, כשהייתי בצבא [או שמא עוד בתיכון? לא נראה לי, אני כמעט בטוח שזה התרחש כשהייתי רכוש המדינה]. הערוץ היה 33. המדינה הייתה פרו. הראו שם כל מיני נופים ג`ונגליים מושכים. זה גם התחבר לי למשחק המחשב האלמותי Lost Secret of the Rainforest של חברת Sierra בו נהגתי לשחק בנעורי. ובפעם הבאה שיצאתי לסרט עם החברים, ציינתי ככה, אגב אורחא, `אז מה, אחרי שמשתחררים נוסעים לדרום אמריקה?`. התגובות היו חיוביות, ומאותו רגע זה התגלגל בכזו טבעיות, שאני באמת לא מצליח לשחזר באיזו נקודה זה הפך מפנטסיה ערטילאית לדבר מוחשי אליו מתכוננים ולמענו עובדים קשה וחוסכים פרוטה לפרוטה. אז לגבי הטריגר אני בטוח, אבל מה שקרה מאז ועד ההתייצבות בנתב``ג - חור שחור לגמרי.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. אז מה הטריגר שלכם?:Re תגובה ל - 1 20/01/2007 10:25 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
1 ביוני 1987 - חלוץ בשם רומאריו שם לנבחרת שלנו צמד, וברזיל מנצחת ברמת גן 4-0 את ישראל. אני זוכר את המשחק אותו ראיתי רוב הזמן על הכתפיים של אבי, כי כולם קמו כל הזמן כשברזיל התקרבה לשער. אפשר לומר שמאז התאהבתי בדרום אמריקה והשאר היסטוריה. זה היה חלום שהתגשם, וביליתי שם שנה מופלאה. אני זוכר כל מקום כמעט, ריחות, צבעים, קולות - הטריגר לכל זה היה נבחרת ברזיל שחשפה אותי לעולם הלטיני המדהים. ועד היום אני מאוהב. הטריגר לטיול השני לדרום אמריקה היה אישתי היפהפיה מקולומביה. אליה חזרתי כדי להתחתן.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
10. אז מה הטריגר שלכם?:Re תגובה ל - 1 20/01/2007 11:04 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  hilat321 לא מחובר hilat321
WELL? it`s a dream from childhood to be in the carnaval, and I`m a salsa & samba teacher... and i danced 4 years, and i am a frick with this music: salsa, samba, pagodgi,BOSA NOVA, fado, axe, foro... so it`s time to meet the people that makes it (exapte cubain salsa, thats later), and another reason is the portuguesse i just LOVE that language and i speek and anderstand a lot (from the brazilian novelas) so i want to make it better... and ofcourse the beutifull beaches and sites.... that i hope to see in live :-)))) hila
סמן להדפסה   הוספת תגובה
11. סוף סוף שאלה חדשנית :-) תגובה ל - 1 20/01/2007 13:50 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
תומר מ. תומר מ. לא מחובר תומר מ.  משתמש פעיל 250 הודעות עד כה
אני בכללל רציתי להגיע לסין ויפן בשל אהבתי לאומנויות לחימה, אבל לא משנה כמה התאמנתי חברתי דאז החליטה שאנחנו רוצים לדרום אמריקה ואני זרמתי עם העניין... בדיעבד היא די סבלה מהטרקים ואני מצאתי לי אהבה חדשה - טרקים מדהימים. הטריגר לטיול השני היה חוויה מתקנת וגעגועים לנופים האנושיים והגאוגרפיים. חח.. זה היה ממש מצחיק לראות את הפנים של נהג המונית שלקח אותי משדה התעופה בקוסקו לאכסניה, היה לי כזה חיוך של דביל... ועכשיו בלי טריגר - אני פשוט מת לחזור לשם... אולי בגלל המצב בארץ? שם אף פעם לא ממש מחוברים לשטויות שמעסיקות אותנו פה בחיי היום יום... שבת שלום לכולם, תומר.
forum_getfile/id-1222/private-0
סמן להדפסה   הוספת תגובה
12. הטריגר שלי..הוא: תגובה ל - 1 20/01/2007 14:19 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  dorr9 לא מחובר dorr9  משתמש מתחיל
לפני מס` שנים נכנס לארץ טרנד הסמבה .. היום הוא קצת נעלם . אז כבר ידעתי לרקוד כל שיר ואת כל המילים . והחלום שלי להיות בברזיל היה ברור . אבל באופן מפתיע קיבלתי חופשה מהעבודה לתקופה של שלושה חודשים ובגלל שהתקופה הייתה תקופה קרה בד.אמריקה וזה לא יצא בתקופת הקרנבל , בחרתי יעד לטייל באפריקה כמובן שהיה מדהים . אבל הג`וק הזה להיות בברזיל לא נעלם וכל הזמן חלמתי להיות שם ובקרנבל ... ושוב באופן מפתיע קיבלתי חופש מהעבודה לחודשיים ושוב לא הסתדר לי להיות בד.אמריקה ... כי כמו שכולכם יודעים דרום אמריקה לטייל צריך חודשים ואפילו שנה . אז טסתי למזרח וכמובן שכל כך נהנתי אבל הייתי צריך לחזור לעבודה ולחיים בישראל . עליתי למטוס כשאני בוכה שאני צריך לחזור .וכמובן שזה לחזור למציאות בישראל .. וכולכם מכירים אותה . ונשבעתי שבפעם הבאה שאני טס לחו``ל זה יהיה כשאני לא מחוייב לכלום ולאף אחד ושאני טס לטייל בעולם עד שאני ממצא כל רגע . עברו מס` שנים וסוף כל סוף אזרתי אומץ והחלטתי שביוני יולי יש לי כרטיס לדרום אמריקה פתוח לשנה ואחרי דרום אמריקה אני טס לארה``ב . אז בקרוב אני עוזב את העבודה , מוכר את האוטו , עוזב את הדירה שלי ... וטססססססססססססססססססססססססססססס לדרום אמריקה .
סמן להדפסה   הוספת תגובה
13. תומר איפה התמונה מצולמת? תגובה ל - 11 20/01/2007 14:21 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
14. וונצואלה תגובה ל - 13 20/01/2007 14:55 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
תומר מ. תומר מ. לא מחובר תומר מ.  משתמש פעיל 250 הודעות עד כה
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
15. בוונצואלה שם לא אהיה לצערי תגובה ל - 14 20/01/2007 14:58 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
בגלל המצב שם לא נראה לי שאגיע לשם.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
16. תומר הוא הטריגר תגובה ל - 1 20/01/2007 16:04 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  michol לא מחובר michol  משתמש פעיל 189 הודעות עד כה
הטרגיר שלי היה לפני שנתיים נראה לי. עיינתי במגזין מסע אחר והיתה שם כתבה על המאצ`ו פיצ`ו, עם תמונות. אז אחרי ילדות שהתבססה על תוכניות כמו ``אלף ואחת אמריקות``, כשגיליתי שקיימית שרידים של המאיה, הייתי חייב ליסוע לשם (האמת רציתי ליסוע עם אבא שלי רק לטרק של מאצ`ו פיצו - כמה פעור מצידי) בכל מקרה - טריגר חדש - התמונה של תומר (תודה לך) שעכשיו מוסיפה נעץ על המפה של דרום אמריקה, בונצואלה. ועל זה ניתן לראות הודעה חדשה ששמתי בראש הדף תודה!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
17. small correction תגובה ל - 16 20/01/2007 20:25 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  tsahik69 לא מחובר tsahik69  משתמש מתחיל
if u wanna see maya ruins u should come to mexico... if u go to machu pichu u will se inca ruins. not that it is a big diferent for u but... just for your knowledge. tsahik
סמן להדפסה   הוספת תגובה
18. המניע שלי תגובה ל - 1 21/01/2007 09:16 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אלקנה אלקנה לא מחובר אלקנה - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 2597 הודעות עד כה
כשהייתי בתיכון קאתי כתבה במסע אחר על פארק הטורס דל פיינה. הנופים הדהימו אותי והודעתי לאמא שלי: את רואה, שם אני אטייל אחרי הצבא! זה כמובן הכניס את אמא שלי לחרדות, אבל היא הצליחה לשרוד. כשמישהו אמר לי שדווקא נראה לו שנורא מתאים לי לטייל דווקא בהודו אז אמרתי- נכון, גם בהודו מתאים לי לטייל, אבל דרום אמריקה זה חלום ישן. מאז שחזרתי אני משתדל לשכנע את ההורים שלי לטייל שם...:-) אלקנה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
19. הטריגר שלי תלוי באצבע תגובה ל - 1 21/01/2007 14:22 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
ובאטלס... החברה רצתה הודו. אני רציתי ניו זילנד. התפשרנו על אטלס ועל האצבע שלי. פתחנו את מפת העולם, עצמתי עיניים והנחתי. יצא ברזיל. אז נסענו לדרא``מ. מצחיק שבברזיל בכלל לא היינו. אבל צ`ילה, ארגנטינה, פרו, בוליביה, אקוודור והגלפגוס לקינוח גרמו לי להבין שיש לי אצבע קסמים. ומאז ככה אני טס לחו``ל... בפעם האחרונה היא הובילה אותי לטנזניה...
סמן להדפסה   הוספת תגובה
20. אז מה הטריגר שלכם?:Re תגובה ל - 1 21/01/2007 20:59 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  costiza לא מחובר costiza  משתמש פעיל 187 הודעות עד כה
חזרתי משנה באוסטרליה והייתי חייבת להמשיך לטייל..
סמן להדפסה   הוספת תגובה
21. דבר אחד בלבד:Re תגובה ל - 6 22/01/2007 00:22 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
דוב פנדה דוב פנדה לא מחובר דוב פנדה  משתמש פעיל 1173 הודעות עד כה
בקרוב נהיה. מה שם החנות? איזה בגדים?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
22. נשר הזהב בני המאיה תגובה ל - 9 16/04/2007 15:21 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
מיקי מיקי לא מחובר מיקי  משתמש פעיל 512 הודעות עד כה
אתם לא זוכרים אבל פעם הייתה בטלבזיה בשנות ה-80 סדרת טלבזיה לילדים נשר הזהב או בני המאיה אני לא זוכר את השם המדויק אבל זה היה סדרת הרפתקאות על ילד אחד שהולך לחפש את האוצר של בני המאיה . כל הסדרה המצויירת הזאת השאירה בתת המודע שלי התרשמות עמוקה לגבי בני המאיה. בצבא בלי לדעת היה לי ברור שלא מזרח ולא ארצות הברית אלא דרום אמריקה ובני המאיה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
23. אומנם עברו כמה חודשים תגובה ל - 1 10/06/2007 00:41 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
אבל עדיין כיף לענות :)

לפני שנה וחצי השתחררתי מהצבא.
עשיתי פסיכומטרי בידיעה ברורה שאני מתחילה את הלימודים
בשנה הקרובה. מסביבי בקורס כולם דיברו על דרום אמריקה
ודרום אמריקה...לא הבנתי בכלל מה כולם רוצים,
ומה יש להם מהדרום אמריקה הזה.

אז אמרתי אוקיי, ניכנס לראות. אז נכנסתי לאתר והתחלתי
לחקור. התלבהתי מאוד ממה שראיתי, אבל זה היה בגדר
``אם אני אסע פעם, זה המסלול שאני אעשה``.
נרשמתי כבר לאוניברסיטה, ודרא`מ נשארה בגדר מחשבה נחמדה.

ואז קרתה לי טרגדיה אישית....ששינתה את כל הפרספקטיבה
על החיים. אמרתי `סטופ`. ללמוד אני תמיד אוכל,
אבל את הטיול הזה? כמה פעמים תהיה לי הזדמנות?
וזה התחיל מפה לשם סתם בדיבורים עם אמא שלי, על איך
כולם בקורס מדברים על הטיול וזה ממש מעניין לנסוע.
ומפה לשם בלי ששמתי לב זה כבר הפך ל``עוד _____ חודשים
אני נוסעת``

אחת ההחלטות הכיטובות שלי בחיים :)
סמן להדפסה   הוספת תגובה
24. הטריג שלי תגובה ל - 20 06/10/2007 17:22 לתגובה קודמת
  obiw לא מחובר obiw
האמת שאף פעם לא חשבתי שאני אהיה מהטיפוסים שמטיילים , זה לא משך אותי בכלל , תמיד היה נראה לי כ``כ רחוק ממני , עד שלפני שנתיים כמעט הכרתי בחור ארגנטינאי במועדון , יצאנו שבועיים בערך ואז היה נתק , חשבתי שפה זה נגמר .
כעבור יומיים חברה שלי שרצתה לטוס למרכז אמריקה שאלה אותי אם אני רוצה להירשם איתה לקורס של ספרדית .
באותה תקופה הייתי אחרי צבא , לא עבדתי , ההכרות עם אותו הבחור גרמה לי לאהוב את השפה והחלטתי ללכת על זה , בלי סיבה מיוחדת .
אני והבחור המשכנו אח``כ לצאת עוד שנה , אבל הקורס בעיקר גרם לי להתאהב ברעיון של הטיול - השפה , התרבות..
אהבתי במיוחד בסוף השיעור שהיינו שומעים שיר ומתרגמים אותו , יכולתי כמעט לעצום עיניים ולפנטז איך זה להיות שם .
אחת התקופות הטובות ביותר בחיי .
ואוטוטו זה מתגשם , ה-27.11 :)
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:שאלה
להודעה הבאה:חיזוק אחרון לגבי טיול עם מזוודה

שאלות נפוצות

דיברנו על זה בפורום

כתבי למטייל כרגע בדרום אמריקה

חיפוש מהיר

מידע נוסף