כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. אינקה טרייל 21/01/2007 21:46 לתגובה הבאה
  sagitcc לא מחובר sagitcc  משתמש מתחיל
אני טסה עם חבר לפרו בחודש מרץ (לחודש וחצי) ומעוניינת לעשות את האינקה טרייל באיזור עשירי לאפריל. שאלותיי: 1. כמה זמן מראש, אם בכלל, צריך להזמין את הטרק הזה? האם כדאי להזמין כבר מהארץ? כי אני די מוגבלת בזמן ולא יהיה לי זמן לחכות שם עד שיהיה 2 מקומות. או שאין בעיה וניתן להזמין בקוסקו מהיום למחר? או שאפשר להזמין ממקום אחר בפרו? כמו לימה? 2. האם מישהו מכיר סוכנות הגונה (שלא מנצלת את העובדים שלהם) שמוציאה טרק זה? ומה טווח המחירים? אנחנו מעוניינים בטרק ל 4 ימים שכולל הכל: מדריך, סבל, ציוד שינה ומזון וכו` (אבל במחיר סביר). תודה רבה. שגית ולי
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. אינקה טרייל:Re תגובה ל - 1 21/01/2007 22:44 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
לי לי לא מחובר לי  משתמש פעיל 1481 הודעות עד כה
רצוי ביותר להזמין את הטרק הרבה זמן מראש. כמה שיותר. נסו ליצור קשר מהארץ עם אחת מהסוכנויות הישראליות שם (חביתוש\פיסטוק) הם בסדר. אם לא תשיגו מקום ישאר רק אחד מהתחליפים זה צריך לעלות נדמה לי כ 200-250 דולר לאחד כולל הכל.

שאלות? yacobi_l@yahoo.com
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. אינקה טרייל:Re תגובה ל - 2 22/01/2007 06:45 לתגובה קודמת
  shado לא מחובר shado  משתמש פעיל 722 הודעות עד כה
עוד כמה תוספות- כרטיס סטודנט חוסך כמה עשרות דולרים. לא לשכוח להסתגל לגובה טרם הטרק. כלומר לקחת כמה ימים ולטייל באיזי בקוסקו לפני היציאה לטרק. מבחינת זמינות יציאה- זה עניין של מזל. אפריל היא עונה די מתויירת. זהו לסיום- תלעסו עלי קוקה. זה אחד הדברים הכי מועילים שיצא לי לעשות בטרק ועוזר פלאים. המון בהצלחה דורון
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:גבירותי ורבותי - התקנון!
להודעה הבאה:דחוף שותפים לקרטרה אוסטראל

שאלות נפוצות

דיברנו על זה בפורום

חיפוש מהיר

מידע נוסף