כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. טיול עם הבן 02/03/2007 15:08 לתגובה הבאה
  alysa לא מחובר alysa  משתמש מתחיל
אני מתכננת להפגש בסוף מרץ או תחילת אפריל למשך כשבוע עד עשרה ימים עם הבן שלי שמטייל בדרום אמריקה. כרגע ההתלבטות היא בין בואנוס איירס לברילוצ`ה. אני מעונינת בטיול נינוח עם הליכות קלות של שעה-שעתיים עם נופים כפריים ו/או עירוניים, כשאחת האפשרויות היא לשכור רכב לחלק מהימים.האם יש המלצות לגבי עדיפות לבואנוס או לברילוצ`ה, והאם מישהו יכול להמליץ על תכנית כלשהי לטיול כזה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. טיול עם הבן:Re תגובה ל - 1 02/03/2007 18:26 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  chenchen1234 לא מחובר chenchen1234  משתמש בינוני 69 הודעות עד כה
שלום! לא ברור לי מה העדפתך - נופי טבע או נופים עירוניים - כי זה בדיוק מה שאת צריכה להחליט, כי הרי בבואנוס איירס תמצאי רק טיול עירוני, ואילו לברילוצ`ה מגיעים כדי לראות הטבע המדהים... (האם מתאפשר לך לטייל עם הבן באזור ברילוצ`ה ואח``כ או לפני זה נשאר זמן לבד לבואנוס איירס?) אני אישית חושב שאם הגעת עד לדרום אמריקה לתקופה קצרה - כדאי לנסוע לברילוצ`ה, כיוון שנוף עירוני ותרבותיות כמו שיש בבואנוס איירס ניתן למצוא בערים אחרות ורבות בעולם המערבי. הצעה כללית לטיולים נוחים שניתן לעשות באזור ברילוצ`ה: 1. תצפיות מ-Cerro Campanario ו/או Cerro Otto - כמה שעות כל אחד 2. סיור מאורגן (ע``י חברה) לאזור פאמפה לינדה והר הטרונדור - יום שלם שכולל הליכות קצרות 3. טיול ביער ה``במבי`` ליד העיירה Villa La Angostura - יום. (הליכה רגלית של כ3-4 שעות) 4. שייט באגם הנוואל וואפי (האגם שליד ברילוצ`ה) - יום. 5. שכירת רכב וטיול באזור האגמים היפהפה - או יומיים באגמים הארגנטינאיים עם לינה בעיירה סן מרטין, או כ-5-6 ימים כולל אזור האגמים הצ`יליאנים. (כולל העיירה פוקון בצ`ילה). 6. עם רכב שכור כדאי מאוד לנסוע במסלול יפה הנקרא Circuito Chico (``המסלול הקטן``), כולל עצירות - כחצי יום, ניתן לשלב עם התצפיות מהסעיף הראשון. 7. ניתן לעשות טיול ג`יפים של יום שלם, מדריך דובר עברית, אך אם תרצו להתרחק מישראלים - זה לא המקום בשבילכם... 8. הסתובבויות בעיר, שהיא נחמדה מאוד בפני עצמה. 9. העיירה ההיפית אל בולסון רחוקה רק בשעתיים נסיעה מברילוצ`ה ומציעה גם מספר פעילויות וטיולים קצרים בסביבתה, כולל שוק אומנויות בחלק מימות השבוע. תהנו!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. טיול עם הבן:Re תגובה ל - 2 03/03/2007 14:46 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
לי לי לא מחובר לי  משתמש פעיל 1481 הודעות עד כה
בגדול הייתי מסכים עם ההמלצה הזו לברילוצ`ה אבל קחי בחשבון שהעונה בסוף אפריל ממש לא לטובתכם. הסיכוי שהבן שלך יהיה שם באותה תקופה נמוך, כך שהוא יצטרך להגיע במיוחד, ויש סבירות שהרבה מהאטרקציות שם לא יתקיימו, שוב בגלל מזג האויר. גם לא בטוח שתרצו לצאת יותר מדי מהחדר. לכן הייתי שוקל שוב את האפשרות וזה לא שחסר מה לעשות בבואנוס איירס. בגדול, הייתי ממליץ שהבן שלך יחשוב איפה הוא יהיה, ומה יש קרוב לשם שתוכלי לבוא ולבלות איתו שם, ככה שהוא לא צריך לחצות חצי יבשת, למקום שהוא כבר ראה, או למשהו שממש מחוץ למסלול שלו.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. טיול עם הבן:Re תגובה ל - 2 05/03/2007 01:08 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
חשבתי על משהו מצוין שיכול לעניין גם את הסבתא.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. טיול עם הבן:Re תגובה ל - 3 08/03/2007 15:35 לתגובה קודמת
  alysa לא מחובר alysa  משתמש מתחיל
תודה רבה על התשובה. עזרת לי מאד! אני נוסעת ל15 ימים וכנראה שניפגש בברילוצ`ה, נטייל שם על פי ההמלצות שלך, משם נטוס ליומיים באיגואסו ואחר כך אחזור לבואנוס למספר ימים.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:שאלה... שאלתית...
להודעה הבאה:פסח עם חב``ד בבונוס איירס

שאלות נפוצות

דיברנו על זה בפורום

חיפוש מהיר

מידע נוסף

כתבי למטייל כרגע בדרום אמריקה