כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. אני רוצה להתנדב! 16/02/2007 14:21 לתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
אהלן, אני מעוניינת (כמו של שאר המשתתפים בפורום) להתנדב במשלחות ברחבי העולם (לא באמת קריטי איפה) ואני ממש אשמח לעוד פרטים והכוונה משום שאין לי שמץ של מושג איפה להתחיל להתעניין. כל תשובה תתקבל בברכה! תודה מראש!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. אני רוצה להתנדב!:Re תגובה ל - 1 18/02/2007 10:03 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
גיל גיל לא מחובר גיל - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 4898 הודעות עד כה
היי :) מצטער על התגובה המאוחרת... היה סופ``ש נטול אינטרנט במחוזותינו... טוב, השאלה שלך מעט... אה... כללית :) בואי נחשוב בכל זאת איך את ממקדת את החיפוש אחרת פשוט את עלולה לתבוע בהיצע האדיר שקיים. למשל תחום העיסוק - בטוח יש דברים שמעניינים אותך יותר מאחרים - ילדים? פילים? העצמת נשים? מה מגרה לך את הדמיון יותר? לדעתי הדרך הכי טובה להתחיל את החיפוש היא לקרוא על חוויות של אחרים. זה נותן הזדמנות לבחון למה את מתחברת. נסי לבדוק את מדור סיפורי המתנדבים שלנו (לינק משמאל--->). אני אשמח לעזור לך למצוא רעיונות כשתתמקדי, או לעזור במיקוד :)
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. אני רוצה להתנדב!:Re תגובה ל - 2 18/02/2007 10:37 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
שלום נטוש, את יכולה להיכנס לאתר GoEco, זהו ארגון השמת משתתפים בפרויקטים התנדבותיים (הומניטריים ואקולוגיים) בארץ ובעולם. כמו כן, ב- 20/2/07 יום ג` בשעה 17:30 אנחנו מקיימים מפגש בו נציג מגוון פרויקטים התנדבותיים. את מוזמנת להגיע. הכתובת היא: משרד GoEco, רוזאניס 13, שכ` תל ברוך החדשה, תל-אביב. לפרטים נוספים ניתן ליצור עימנו קשר. נשמח מאוד לראותך. צוות GoEco אתר: www.goeco.co.il דוא``ל: goeco@goeco.org טל`: 03-6499141 פקס: 03-6485655 נייד: 050-5762797
אתר GoEco

דוא``ל GoEco
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. אני רוצה להתנדב!:Re תגובה ל - 2 18/02/2007 17:27 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
אני יכולה להתמקד מיידית! ילדים זה מומחיות אחת ואומנות זה מומחיות שניה שאני מניחה שאפשר לשלב בינהם. עבודות שיפוץ/ חוגים כל מה שמצריך עבודת ידיים זה כיף אדיר בשבילי. אני רוצה שזה היה במקום שמדברים אנגלית שזו שפת אם בשבילי. חשוב לי להבין איך יודעים לזהות מקום שכביכול ``עושה עליך קופה`` ברגע שאתה מצטרף לקבוצה ומה ריאלי לבקש ממתנדב.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. אני רוצה להתנדב!:Re תגובה ל - 3 19/03/2007 21:34 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
אנחנו שתי חברות - גימלאיות צעירות וצעירות ברוחן. יש לנו רצון וזמן, מתענינות בהתנדבות הומניטרית באפריקה או אסיה מאוקטובר 2007. קראתי שיש מפגש ב- 27.3 לא אוכל להגיע. האם תהיה פגישה נוספת בעתיד? מודה לך מראש.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. רק למקרה שאורית לא תראה... תגובה ל - 5 20/03/2007 12:20 לתגובה קודמת
גיל גיל לא מחובר גיל - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 4898 הודעות עד כה
את השאלה, אני אענה: כן, לgo eco ש מפגשים לעיתים די תכופות. תוכלי להתעדכן כאן בפורום, או באתר שלהם :) הצעות נוספות להתנדבות באפריקה תוכלי למצוא כאן משמאל - בארכיון הדרושים ואינדקס אתרי ההתנדבות. בהצלחה!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:התנדבות באפריקה
להודעה הבאה:מפגש בנושא התנדבות בעולם