כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. התנדבוווווווווות 17/03/2007 21:29 לתגובה הבאה
  tlichtig לא מחובר tlichtig  משתמש מתחיל
אהלן אני בת 27. יש לי תואר ראשון במדעי בעלי החיים, מלא ניסיון בהדרכה, הוראה, עם ילדים, כל מיני. אני מחפשת איזו משלחת התנדבות, בכל מקום בעולם, לזמן של חודש עד לא מוגבל, עם בעלי חיים או עם אנשים. אני מחפשת כבר כמה ימים ולא יאומן, זה הכול נראה כאילו עולה יותר להתנדב מאשר לנסוע לטייל. אין לי כסף להוציא או לתרום, רק זמן והמון רצון וכוונות. רעיונות? אתרים? אנשים שאתם מכירים ועשו משהו כזה? אשמח לקבל כיוונים מעניינים. תודה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. היי תמר תגובה ל - 1 17/03/2007 22:08 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
תקראי את ההודעה שלי קצת למטה, נשמע שזה יכול להתאים למה שאת מחפשת :).
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. התנדבוווווווווות:Re תגובה ל - 2 18/03/2007 21:20 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
גיל גיל לא מחובר גיל - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 4978 הודעות עד כה
היי! אז סקוטש צודקת - האירגון שלה באמת נשמע מתאים, אבל אם ננסה למצוא עוד, אנחנו יכולים לחשוב על זה ככה: קודם כל, קטגורית, התנדבות עם בעלי חיים יקרה משמעותית מהתנדבות עם אנשים. בתחום האנשים תמצאי המון המון אירגונים שלא דורשים תשלום כלל - ומאחר ואת שומרת על אפשרויות פתוחות לא יהיה לך קשה למצוא. מצד שני בגלל האפשרויות הפתוחות קשה לי להמליץ לך על מקום ספציפי. במקום זה אני מפנה אותך לשני מקומות - אינדקס אתרי ההתנדבות שלנו, ובעיקר ארכיון הדרושים. שימי לב שרוב האירגונים החינמיים מסומנים שם ככאלה. שני המסמכים מופיעים כאן משמאל ----> אם את צריכה עזרה בסינון - תגידי :)
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. התנדבוווווווווות:Re תגובה ל - 3 28/03/2007 11:22 לתגובה קודמת
Anonymous  משתמש לא מוכר
דרושים תמידית מתנדבים ללימוד אנגלית בסיסית, עם אפשרויות לעבודה חקלאית קלה, בכפר בצפון יפן, באי הוקיידו. ויזה תייר 3 חודשים, תנאים בסיסיים (חדר לבד) נוף מקסים, אווירה נינוחה. במקום בין 5 - 6 צעירים מכל העולם, ההתנדבות היא בתמורה ללינה וכלכלה מלאה (אוכל ולפעמים רכב) מתאים לעצמאיים, שיודעים להעסיק את עצמם, ולהנות מזמן פנוי רב, לפרטים נוספים, נא לשלוח מייל באנגלית אל reuvena2002@hotmail.com (בעלת המייל נמצאת בחו``ל במקומות שבהן לא ניתן לקרא עברית בהוטמייל) נ.ב - בעלת האי-מייל היתה אורחת ומתנדבת בחווה ובכפר למשך תקופה של שנה (מצטבר) משנת 2000 עד 2006, בעל החווה הוא יפני שהיה בשנות השישים מתנדב בקיבוצים בארץ, ועל סמך החוויות שהוא צבר, הוא הקים חווה שיתופית ביפן. מן הסתם החווה רשומה בארגון הwwoof שזה ארגון ההתנדבות העולמי. רוב העבודה היא בלימוד אנגלית בסיסית את תושבי האזור הסמוך.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:איספו ``אבנים לבלונדי``
להודעה הבאה:ערוץ 2 מלווה אתכם למטוס