כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. התנדבות בזול 20/03/2007 19:17 לתגובה הבאה
  estelle1 לא מחובר estelle1
היי הייתי רוצה לדעת איפה ניתן להתנדב ולטייל בזול ? הייתי רוצה להתנדב עם ילדים אולי יתומים... לא באירופה מחכה לעצות תודה רבה מראש!!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. התנדבות בזול:Re תגובה ל - 1 21/03/2007 09:52 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
גיל גיל לא מחובר גיל - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 4978 הודעות עד כה
היי :) ברוכים הבאים לפורום! אני מאד מזדהה עם הרצון פשוט לצאת ולהתנדב בעולם, אבל כדי להקל עליך, וכדי שלא תטבעי בהיצע האדיר של אירגונים שדורשים מתנדבים ברחבי העולם, הייתי מציע לך דווקא להתחיל מבחירת יעד בעולם - לפחות ברמת היבשת עם לא מדינה. אחרת פשוט יש יותר מדי אפשרויות מכדי שתוכלי לבחור. גם ככה הבחירה קשה :) אז איך בוחרים יעד? אני מציע ללכת לפי איזור שמעניין אותך לטיול, לפי שפה - מקום שתסתדרי בו עם השפות שאת מדברת או שבא לך ללמוד את המקומיות, מזג אוויר בתקופה בה את רוצה להתנדב, וכמובן - עלויות. משהו שכדאי לזכור הוא שאסיה ודרא``מ נוטות להיות זולות יותר מאפריקה. אחרי שתבחרי יעד תוכלי לגשת כאן משמאל לאינדקס אתרי האירגונים או ארכיון הדורשים ולראות מה ההצעות המוכורות לנו באיזור שלך. ואם את צריכה עזרה - בשמחה :)
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. התנדבות בזול:Re תגובה ל - 2 22/03/2007 16:10 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  estelle1 לא מחובר estelle1
חשבתי על הודו אבל קשה לי למצוא שם אופציות התנדבות לא יקרות... האם יכול להיות שדרום אמריקה זולה כמו הודו? כיוון ששם קל יותר לפי מה שראיתי למצוא מקומות התנדבות זולים
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. התנדבות בזול:Re תגובה ל - 3 23/03/2007 09:50 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
היי. בהחלט יכול להיות שדרא``מ זולה כמו הודו, אבל הטיסה קצת יותר יקרה. תסתכלי בלינק המצורף, יש שם המון בתי יתומים בהודו (ובעוד המון מדינות), ורובם די זולים :)
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. הרמ... והפעם עם הלינק :) תגובה ל - 4 23/03/2007 10:01 לתגובה קודמת
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:יש לכם סוד מעניין?
להודעה הבאה:Travel to teach -התנדבות