כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. איספו ``אבנים לבלונדי`` 28/03/2007 15:12
איתמר איתמר לא מחובר איתמר - צוות למטייל ברשת  משתמש פעיל 1246 הודעות עד כה
שלום לכולם!
אתר למטייל נרתם לפרוייקט הנצחה מיוחד במינו ומזמין אתכם הגולשים ליטול בו חלק:
לפני כארבע שנים נסע אסף צור, כמעט בן 17, באוטובוס קו 37 בחיפה. מחבל מתאבד פוצץ עצמו באוטובוס ורצח 17 בני אדם, בהם אסף שנהרג במקום.

ב-27 באפריל, ימלאו לאסף (או ''בלונדי'', כפי שכונה על ידי חבריו) 21 שנים. הוא היה אמור להשתחרר מהצבא ולטייל בעולם. חלומו היה לגלוש באתרי הגלישה הגדולים והמפורסמים בהוואי ובאוסטרליה. את החוויות הללו כבר לא יוכל לחוות. לכן, החליט אביו של אסף, יוסי צור, להביא את העולם עד אליו.

''מכל מקום בו אני מטייל בארץ ובחו''ל, אני בוחר אבן, שם אותה בתיקי ומטייל עימה. בשובי הביתה אני מניח את האבן על קברו של אסף. זו הדרך בה אני מאמין כי הוא חווה את הטיול יחד איתי. לקראת יום הולדתו ה- 21 של אסף, ביקשתי מכל מי שנמצא ומטייל בעולם הגדול לשלוח אליי אבן, אותה אניח על קברו. תקוותי היא לקבל כמה שיותר אבנים ממקומות שונים וכך להביא את העולם כולו אל אסף''.

אתר למטייל מזמין אתכם, הגולשים, להשתתף בהנצחתו של בלונדי ולסייע לאביו יוסי להביא אליו את העולם, שלא הספיק לראות ולחוות בחייו. גולשים מוזמנים לשלוח ליוסי אבנים שאספו ממקומות שונים בעולם בצירוף תיאור קצר אודות האבן ומקום איסופה. האבנים יונחו על קיברו של בלונדי וכמה מהן יוצגו גם באתר ''אבנים לבלונדי'' שהקמנו.

לפרטים נוספים אנא היכנסו לאתר ''אבנים לבלונדי'' בלמטייל, בכתובת www.lametayel.com/blondi .

תודה!

אבנים לבלונדי
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:שינויים בפורומים של למטייל
להודעה הבאה:התנדבוווווווווות