כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. התנדבות באסיה. בחינם? 30/03/2007 14:04 לתגובה הבאה
  choopale לא מחובר choopale  משתמש בינוני 100 הודעות עד כה
הי לכולם, ובעיקר לגיל. קודם כל אני מחכה בכליון עיניים לרשימת ההתנדבויות של השבוע שמסרבת להגיע... מה קרה...? בכל מקרה - שוטטתי קצת באידיליסט, ללא הרבה הצלחה, ותהיתי אם לך יש אולי איזה שזה לינקים של התנדבויות באסיה, שהן ללא תשלום. יכול להיות לתקופה ארוכה. ארצות מועדפות - נפאל וקמבודיה. אפשרי גם אחרות. ילדים, חיות, נשים זה המעניינים יותר בשבילי, אבל אני לגמרי פתוחה להצעות. האינטרנט פה הוא אסון טבע, כך שאני מתנצלת מראש שאני בוחרת בדרך הקלה, במקום לעשות חיפוש כמו שצריך... בכל מקרה תודה רבה, אסיה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. התנדבות באסיה. בחינם?:Re תגובה ל - 1 31/03/2007 10:51 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
גיל גיל לא מחובר גיל - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 5133 הודעות עד כה
היי היי :) במיוחד בשבילך פירסמתי את הרשימה היום במקום מחר :)) מזדהה עם בעיית הנגישות לאינטרנט :) אני אצרף כמה לינקים שנראה לי שיכולים להתאים, ותגידי לי מה את חושבת.
http://www.idealist.org/en/volunteerOpportunities/138254-139/122632-193

www.holylandschool.bravehost.com
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. התנדבות באסיה. בחינם?:Re תגובה ל - 2 01/04/2007 13:13 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
גיל, תודה רבה!! אדת אידיאליסט אני מכירה ועיינתי לא מעט באתר שלהם בכמה ימים האחרונים - די הרוב הוא בתשלום. למרות שניתקלתי בכמה משרות הוראה בתשלום, שאני לא בטוחה שזה מה שבא לי לעשות... וזה בטח בבתי ספר של כל מיני ילדי אנשי עסקים עשירים... אבל אעיין בלינק השני. אם נופל לידך משהו נוסף - אל תתבייש לעדכן... ;-) אתה יודע - ולו למען הקוריוז של אסיה שמתנדבת באסיה... ושוב תודה, אסיה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. התנדבות באסיה. בחינם?:Re תגובה ל - 3 01/04/2007 13:22 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
גיל, איזה כיף לך - שתי תגובות ממני בזו אחר זו. איזו יעילות...! עיינתי גם באתר השני, של בית הספר. נשמע לא רע, לפחות בענייני כסף.. אם יש לך מקומות נוספים להמליץ, פחות בענייני הוראה, יותר בעניינים סוציאליים, אשמח. עבדתי עם ילדים ונוער במצוקה בארץ 6 שנים, יש אפילו מקומת שיגדירו אותי מקצועית בעניין.... תודה!!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. התנדבות באסיה. בחינם?:Re תגובה ל - 4 02/04/2007 19:10 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
Hi there Wonderful project - a school for street children :-)))

Cambodian dreamtime
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. התנדבות באסיה. בחינם?:Re תגובה ל - 5 04/04/2007 11:05 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
תודה קומאי - באמת נראה מגניב! התנדבת שם? רוצה לספר לנו על זה - אם כן אני אשמח לשלוח לך לינק לדו``ח שבו תוכלי לשתף אותנו בחוויות. ו-צ`ופי, מצטער על התגובה המאוחרת - אפשר להאשים את המצות... ואני מוסיף עוד אחד בנפאל, שנראה מוצלח, ועוד אחד שם, שמחפש אנשים קצת יותר מקצועיים ויכול להתאים.
http://www.hopefulhome.org/

http://www.talbotcentre.org.uk/index.html
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. תודה, תודה, תודה!!!! תגובה ל - 6 06/04/2007 10:48 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. התנדבות באסיה. בחינם?:Re תגובה ל - 2 06/04/2007 23:36 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
שלום! אני מחפשת להתנדב בסין בין החודשים מאי-אוקטובר. מישהו יודע משהו על התנדבות בסין? תודה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. בשמחה :) תגובה ל - 7 07/04/2007 17:41 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
נשמח לשמוע מה מצאת :)
סמן להדפסה   הוספת תגובה
10. בשמחה :):Re תגובה ל - 9 08/04/2007 15:11 לתגובה קודמת
כמובן. ברגע שהמחשבות והרעיונות בראש ירדו מקצב של 400 קמ``ש, לרמת העשייה.... ושב תודה, תודה, תודה - על המסירות, האכפתיות והחיפוש. אסיה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:ע
להודעה הבאה:עזרה- התנדבות בבואנוס איירס