כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. התנדבות בצפון הודו 03/04/2007 18:28 לתגובה הבאה
  estelle1 לא מחובר estelle1
הי גיל רציתי להודות לך על העבודה הנהדרת שאתה עושה אני ממש מעריכה את הזמן שאתה צקדיש לעזור לאנשים בפורום!! רציתי לאמר שאני ממש ממש מחפשת אופציות התנדבות לטיול שלי בהודו שהולך להתמקד בעיקר בצפון אני יוצאת בעוד כחודש לכן הזמן קצר.... לא הצלחתי למצוא אף אופציה טובה אני אשמח אם תוכל לעזור לי כי ממש חשוב לי לתרום במהלך הטיול שלי!!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. התנדבות בצפון הודו:Re תגובה ל - 1 04/04/2007 19:59 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
גיל גיל לא מחובר גיל - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 4966 הודעות עד כה
היי היי :) מצטער שלא עניתי לתגובה הקודמת שלך - קצת התרחקתי מהאינטרנט בחג :) אני טיפה מתקשה למצוא לך אירגונים רלוונטים, פשוט משום שאני לא יודע לאן את רוצה להגיע. כלומר האם גם נפאל נכללת ב``איזור צפון הודו``? אולי רק סיקים? העיניין הוא שבכל איזור יש בליסוף אירגונים, ומבלי להתמקד אנחנו קצצת טובעים בהיצע הקיים... 2 דברים לי אליך: א. בכל אופן - אל דאגה! יש כ``כ הרבה אירגונים במקומות האלה שגם אם תגיעי בלי תכנון - תוכלי למצוא שם מקום להתנדב בו. אני יודע שזה הרבה יותר מרגיע לדעת מראש, אבל אם זה יקרה אז את תסתדרי. מבטיח :) ב. עד שתמקדי אותי במקום ספציפי אני מצרף שני לינקים נוספים, שנראים לי רלוונטים. רק תזכרי שאלה הם פשוט טיפה בים. :)
http://www.sikkimhimalayanacademy.org/

http://www.idealist.org/en/volunteerOpportunities/130099-14/121703-190
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. התנדבות בצפון הודו:Re תגובה ל - 2 04/04/2007 20:28 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  estelle1 לא מחובר estelle1
תודה גיל קיבלתי את הלינקים ויש בעיה ליצור קשר עם אחד מהם בכל אופן האזור בו אני מחפשת אופציות להתנדבות הוא מדלהי צפונה, עד ההימליה אני ממש אשמח אם תוכל לעזור לי למצוא משהו ספציפי כי כמו שאמרת זה מרגיע לדעת שיש לאן להגיע בנוסף יש לי שאלה לגבי אמינות הארגונים שמפרסמים ברשת- יש אלפים כאלה וחלקם מציעים לאסוף מתנדבים משדה התעופה וכו` איך אני יודעת שאפשר לסמוך אליהם? ידוע שיש שהתחזו לכאלה וחטפו בנות לזנות וכד` ואפילו בלי להיות קיצוניים, הם לרוב לוקחים כסף מראש- איך אדע הם אמינים?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. התנדבות בצפון הודו:Re תגובה ל - 3 06/04/2007 21:29 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
היי! אני באמת מצטער אבל אני לא מצליח למצוא שום דבר שיכול להתאים. כמו שכבר כתבתי זה ממש לא אומר שאין אירגונים באיזור הזה, אלא שהם פשוט לא נגישים באינטרנט. אולי כדאי שתחשבי על נפאל כיעד? לפחות כאופציה ליפול עליה אם את לא מרגישה בטוחה למצוא עצמאית אירגון בהודו כשאת כבר שם? בנפאל כמו שבטח ראית בארכיון הדרושים יש המון המון הצעות... עם שאלתך השניה אני מזדהה מאד. מה שאני עשיתי במצב הזה, ואני ממליץ על זה מאז זה פשוט לבקש מהאירגון הפוטנציאלי לדבר עם 2-3 אנשים שהתנדבו אצלם בעבר. את לא תאמיני כמה מידע אפשר לקבל מכמה מיילים. בנוסף אין שום סיבה להתבייש עם השאלה הישירה לאירגון אודות הכספים. :))
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. התנדבות בצפון הודו:Re תגובה ל - 4 07/04/2007 09:15 לתגובה קודמת
היי :) מצאתי פתאום את הלינק הזה, ונראה לי שיכולות להיות שם כמה אופציות מעניינות - שווה להעיף מבט :)
http://www.transitionsabroad.com/listings/work/volunteer/volunteer_programs_india.shtml
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:עזרה- התנדבות בבואנוס איירס
להודעה הבאה:התנדבות עם בעלי חיים