כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. התנדבות בפרויקטים רפואיים 04/04/2007 01:54 לתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
הי גיל, אני וחברי ובדים כפראמדיקים פעילים בארץ. לאחרונה עלה הרעיון לנסוע ולעזור- בהתנדבות,בתחום עיסוקנו במדינות עולם שלישי. בבדיקה של הנושא באינטרנט הסתבר, להפתעתי,שאנחנו נצטרך לשלם סכום כסף די גבוה עבור ההתנדבות. הרושם הכללי שנוצר לי הוא שארגונים בינלאומיים רבים ממסחרים את נושא ההתנדבות ומערבבים תיירות משולבת עם הכנסה כספית בנושא. אשמח אם תוכל להפנות אותי לפרויקט שבו אוכל לתרום מכל רוחב הלב בכל אזור שהוא, בלי שאצטרך לפשוט רגל בגלל המחווה. מקווה שתוכל להכניס קצת הגיון בריא בנושא..
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. התנדבות בפרויקטים רפואיים:Re תגובה ל - 1 04/04/2007 19:35 לתגובה קודמת
גיל גיל לא מחובר גיל - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 4839 הודעות עד כה
היי מישקה :) אז ככה: ראשית לגבי תשלום על התנדבות - אני מסכים זה באמת נשמע מוזר בהתחלה. ואז מגלים לאן הכסף הולך, והכל בא על מקומו בשלום :) פשוט מה שקורה זה שלאירגונים בד``כ אין כסף אפילו להאכיל את המתנדבים - ולכן הם מבקשים מהם לכסות את הוצאותיהם בעצמם. מעבר לזה יש אירגונים רבים שמבקשים גם תרומה מהמתנדב - בד``כ פשוט כי אין להם ברירה - אין להם מקורות מימון אחרים. אז איך עושים את זה בלי לפשוט את הרגל? פשוט מאד: בוחרים אירגון שהסכום שהוא דורש לא גדול עליכם :) באמת - באופן כמעט שרירותי בוחרים סכום שנמשמע לכם סביר ומתחילים לחפש. יש בהחלט אירגונים זולים! אני מציע להתחיל בארכיון הדרושים שלנו (כאן משמאל ---> ) עשו חיפוש (CTRL + F) על המילה ``רפואה`` - יש שם המון הצעות. ואם אתם צריכים עזרה בסינון - בשמחה!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:התנדבות עם בעלי חיים
להודעה הבאה:התנדבות באפריקה