כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. התנדבות בסין 06/04/2007 23:38 לתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
מחפשת להתנדב בסין. בבקשה עזרה! תודה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. התנדבות בסין:Re תגובה ל - 1 07/04/2007 08:05 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
גיל גיל לא מחובר גיל - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 4959 הודעות עד כה
היי :) בטח שיודעים :) את אפילו יכולה למצוא כמה הצעות על ידי הסתכלות בארכיון הדרושים ואינדקס אתרי ההתנדבות כאן בלינקים משמאל (-------->) ואם תגידי לנו באילו תחומים את רוצה להתנדב אולי נוכל לעזור לך לחפש עוד. :)
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. התנדבות בסין:Re תגובה ל - 2 07/04/2007 08:37 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
היי! תודה על תגובתך המהירה :) בתגובה ששלחת לי לא ראיתי שום לינקים... הייתי רוצה להתנדה העיקר עם אנשים, לא משנב לי ילדים או מבוגרים. אבל אם אין ויש רק העלי-חיים (למשל פנדות :)...) אז גם אשמח. העיקר שיהיה בסין.. תודה רבה קרן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. התנדבות בסין:Re תגובה ל - 3 07/04/2007 08:50 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
אופס! כמובן שבהתעמקות גיליתי את הלינקים המדוברים...תודה! אסתכל עליהם ואגיב בהמשך. תודה!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. התנדבות בסין:Re תגובה ל - 4 07/04/2007 23:47 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
היי! לאחר שעיינתי בלינקים-גם אלו ספציפית של סין וגם אלו של הבינ``ל-אני חייבת לומר שהתאכזבתי. כל פעילויות ההתנדבות עם הפנדות הן של ימים ספורים בלבד ועולים הון. שאר ההתנדבויות גם הן לא לטווח ארוך(גג שבועיים) וגם כן עולים למעלה מאלף דולר! רק אתר אחד היה נשמע יותר טוב-זה זהמלצת עליו לדניאלה-שלחתי מייל ואחכב לתגובה... זה די מבאס-רוצים להתנדב ואין אפשרויות מתאימות-בסין לפחות...אולי שמעת על אנשים שהתנדבו או המלצות כלשהן שיכולות לעזור? תודה רבה... קרן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. אל יאוש! תגובה ל - 5 08/04/2007 12:58 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  dalitadir לא מחובר dalitadir  משתמש מתחיל
אנחנו נמצא אירגון! בהמשך לשרשור שלי עם דניאלה מצאתי עכשיו את התשובה של לורי, אז את מוזמנת להעיף מבט. עוד אירגונים אני אנסה למצוא לך בקרוב. V.E.T. Volunteer English Program in Rural Yangshuo March 21, 2006 Dear Friend, Thank you for inquiring about the Volunteer English Teacher Project. I have been slow in responding because just this past weekend we made a three day trip into small cities and towns to begin making plans for future English programs. First let me outline our plans for V.E.T. over the next few months. 1. We are currently arranging several summer schools in small cities in the poor northwest part of Guangxi Province. Last summer we ran a three week summer school for junior middle school students and their teachers in this type of a community and it was a huge success. The schools targeted for 2006 are both junior and senior middle schools and the students are either part of a minority group or have their school fees paid by the Chinese Charities. We must have a definite commitment from volunteers i.e. arrival date in Yangshuo and the length of stay, before we can complete the arrangements for these summer schools. Please advise us of your plans as soon as possible. In July 2005 a special English summer school was organized in a small village just outside of Yangshuo. The children benefited so much from this wonderful experience that we will definitely plan a similar program this year. Again please write stating your availability as soon as possible. Anticipated dates for all the summer programs are from July 10 to the week ending August 11 or 18th 2. The schools are located in one of the most beautiful parts of China. You will have the opportunity to experience and see old minority villages that remain virtually untouched by the modern world. 3. A short orientation will be provided. Even if you do not have teaching experience we will supply everything you need to make this a rewarding fun filled time for you and the students. 4. Accommodation and food will be supplied as well as transportation to and from Yangshuo 5. Each summer school runs for 3 weeks in either July or August in each of the targeted areas depending on the number of volunteers that commit. 6. Volunteers are always needed during the regular school year, September to January and March to June with the exception of exam time and national holidays on October and May 1 st. Please let us know when you will come to Yangshuo so that we can make arrangements. If you volunteer for a week or more we will provide accommodation and transportation to the school and back. Again our thanks for your interest in V.E.T. The children benefit so much from the experience of meeting and learning from you. One thing I can guarantee – it will be the experience of a lifetime. Email: vetchina.yanshuo@gmail.com or phone (773) 8811420. Talk to you soon. Laurie MacKenzie V.E.T. Coordinator
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. אל יאוש!:Re תגובה ל - 6 09/04/2007 13:01 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
שוב. תודה רבה על תגובתך. שלחתי לו מייל ואמתין לתשובה. הבעיה שגם כאן ההתנדבות היא רק ל-3 שבועות(חשבתי עלמשהו כמו חודשיים...) ורק ביולי אוגוסט.(אני פנויה כבר ממאי)אבל זו אפשרות. לא ראיתי בפורום אף אחד שממש התנדב בסין, כך שאין המלצות מהשטח... אשתדל לא להתייאש... תודה! קרן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. אל יאוש!:Re תגובה ל - 7 10/04/2007 18:00 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
היי היי. אני נחוש למצוא לך, גם אם אני מסכים שזה לא קל... אני מצרף לינק שיש בו לא מעט דברים - כדאי לרפרף (אם כי אני מודה שלא הספקתי...) תגידי לי מה מצאת כאן - ואני אוסיף עוד.
http://www.transitionsabroad.com/listings/work/volunteer/volunteer_programs_china.shtml
סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. אל יאוש!:Re תגובה ל - 8 11/04/2007 01:02 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
היי גיל! האופטימיות שלך מעודדת ועל כך אני מודה לך. בדקתי היטב את כל האפשרויות,אך אין אף אחת בסכומים הגיוניים-זה מגיע גם עד 3500 $!!! הסיבה היא שרב הפרוייקטים מיועדים לאמריקאים בתיכונים וקולג`ים שצוברים נקודות זכות על התנדבות...ועל כן זה עסק כלכלי לכל דבר... שלחתי מלא מיילים ליל מיני אתרים אך אף אחד לא עונה :-( מקווה שבסוף יסתדר משהו. שוב תודה! קרן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
10. אל יאוש!:Re תגובה ל - 9 11/04/2007 13:10 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
כן, זו כבר בעיה מאד מוכרת - ככל שהיעד אקזוטי יותר, או תחום ההתנדבות ``מגניב`` יותר הסכומים עולים... פנדות ב 3500$ זה בהחלט אפשרי, אבל יש גם אירגונים שפשוט אין להם בעיה לגבות את הסכומים האלה עבורים דברים אחרים. לשמחתינו יש גם אחרים :) תסתכלי בלינק המצורף - יש שוב כמה וכמה בתי יתומים בסין שיכולים להתאים, ופה הדרישות בד``כ צנועות יותר...
http://www.orphanage.org/
סמן להדפסה   הוספת תגובה
11. אל יאוש!:Re תגובה ל - 10 11/04/2007 19:28 לתגובה קודמת
Anonymous  משתמש לא מוכר
בדקתי כבר את האתר הזה דרך אחד ממנועי החיפוש...המסקנות העגומות זהות... דרך אגב-יש איזו סיבה מיוחדת שאינני מצליחה כבר שבוע לפתוח את ארכיון הדרושים?(זה רושם לא ניתן למצוא`לפתוח את הדף) תודה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:gf
להודעה הבאה:התנדבות עם בע``ח