כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. מקום בו אפשר לתת לנפש שקט 08/04/2007 03:06 לתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
הכותרת שלי אולי קצת מוזרה אבל אני מחפשת אנשים שיודעים האם יש מקומות בעולם ואני בטוחה שיש. כמו מנזרים שונים שמקבלים אנשים מבחוץ ? מקומות מרגוע כאלה אם אתם יודעים למה אני מתכוונת ?אני רוצה אפילו להתנדב באיזו שהיא ארץ רחוקה מפה הייתי מעריכה תשובות כמה שיותר מהר תודה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. מקום בו אפשר לתת לנפש שקט:Re תגובה ל - 1 10/04/2007 17:52 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
גיל גיל לא מחובר גיל - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 4891 הודעות עד כה
אוי כמה אני מזדהה... מצטער שלקח לי זמן לענות אבל אני בדיוק מגיש סמינר בימים הקרובים, וזה הגביל את גישתי לאינטרנט - אולי בגלל זה אני אפילו מזדהה עוד יותר עם הצורך בשקט נפשי... העיניין הוא שזה שאלה שקשה מאד לענות עליה. אני מצאתי את השקט שלי כאשר הייתי הקומה הראשונה לערימת ילדים בבית יתומים באפריקה. אחרים מוצאים את השקט כאשר הם מוצאים עצמם מטיילים עם צ`יטות בג`ונגלים. אני מכיר כאלה שקטיף עושה להם שלווה... להכל יש לנו הצעות, אבל צריך לבחור. אז מה אני מציע? יש מצד שמאל לינק שנקרא סיפורי מתנדבים - יש שם תיעודים של מתנדבים את תקופת ההתנדבות שלהם - תעיפי מבט, תראי למה את מתחברת - ואם את צריכה עזרה - נשמח לסייע!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. מקום בו אפשר לתת לנפש שקט:Re תגובה ל - 2 10/04/2007 20:17 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
קודם כל אני מודה לך על התשובה. האמת שבית יתומים באפריקה נשמע די טוב הבעיה היחידה שלי זה שרוב האתרים של ההתנדבות הם באנגלית וליצור איתם קשר זה די מסובך . ולוקח גם הרבה זמן רציחתי לדעת אולי אתה יודע על מישהו בישראל שדרכו אפשר לברר על ההתנדבויות האלו ? או מישהו דובר עברית? עכשיו לשאלה השנייה שלי: האם יש בעולם מנזרים או מקדשים שמקבלים אנשים מבחוץ כלומר תיירים לתקופות מסוימות לגור שם ? אודה על תשובתך בהקדם
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. מקום בו אפשר לתת לנפש שקט:Re תגובה ל - 3 11/04/2007 00:09 לתגובה קודמת
גיל גיל לא מחובר גיל - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 4891 הודעות עד כה
אני אענה קודם דווקא לשאלה השניה כי התשובה קצרה יותר - אני לא יודע. מצטער :) מצד שני אם תשאלי את החבר`ה בפורום אסיה ודאי יהיו כאלה שיוכלו להציע. אני מצרף לך גם כתבה שפורסמה באתר לא מזמן על אשרמים בהודו- נשמע לי שזה יוכל להתאים. לגבי התנדבות אני הייתי מציע לבדוק לגבי שני אירגונים: א. goeco - אירגון ישראלי שעוסק בעיקר באקולוגיה ושולח מתנדבים ישראלים לחו``ל ב. תבל בצדק - אירגון ישראלי נוסף שפועלים במסגרת קבוצתית בנפאל. להם אין אתר באינטרנט אבל תוכלי למצוא עליהם עוד מידע כאן בפורום.
אשרמים בהודו

www.goeco.co.il
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:בעיה להכנס ללוח הדרושים
להודעה הבאה:למי שכבר התנדב באוגנדה