כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. התנדבות באפריקאה 08/04/2007 19:36 לתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
שלום אני מעוניין להתנדב בטנזניה/קניה/דרום אפריאקה אני מעוניין לאזור לבע``ח או לתת עזרה לילדים יתומים/ילדי רחוב. אין לי הכשרה רפואית או הכשרה בהוראה אך אני בטוח שאני יכול לתרום בכל דרך אחרת רציתי לדעת אם יש אנשים אשר שמעו על מקומות שצריכים מתנדבים (משום מה קובץ ה``דרושים`` לא עולה אצלי במחשב) כמן-כן אשמח לשמוע המלצות או סיפורים של כאלה שכבר התנדבו אשמח לקבל תגובות גם בפורם וגם למייל bdmgerber@gmail.com
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. התנדבות באפריקה:Re תגובה ל - 1 10/04/2007 17:39 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
גיל גיל לא מחובר גיל - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 4893 הודעות עד כה
אהלן :) אני לא יודע אם שמת לב שזה האזור שלי, אבל עבורי מספיקה המילה אפריקה בשביל לעשות שמח - הולך להיות לך כיף אדיר. אל תדאג לגבי נסיון - מוטיבציה חשובה הרבה יותר. בבקשה נסה לפתוח שוב את הארכיון, הוא פשוט מסמך וורד, אז זה לוקח כמה שניות - ואם זה לא עובד תגיד לי אני אשלח לך למייל. ויש גם את אינדקס האתרים - בשניהם יש המון המון הצעות וחבל לי סתם לתת לך 2-3 לינקים שיגבילו לך את החיפוש, במקום לתת לך להתבחבש קצת בעצמך, עד שתגיע לאירגון שכשתקרא עליו תרגיש בבטן שזה הוא. תאמין לי שזה שווה את עבודת החיפוש המייגעת. ועוד הצעה קטנה - אולי כדאי להרחיב את המעגל גם לאוגנדה - זו מדינה נפלאה, שקל בה להסתדר עם אנגלית. סתם רעיון. אם זה מוצא חן בעינייך תוכל גם להציע לרתם מהשאלה מתחת - אולי היא מחפשת שותפים למסע :))
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. התנדבות באפריקה:Re תגובה ל - 2 10/04/2007 18:06 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
גיל שלום! המסמך של ה``דרושים`` פשוט לא נפתח אצלי במחשב כאשר אני מוריד אותו. אני אשמח לקבל זאת ממך במייל בנוסף רציתי לשאול אם אתה מכיר אירגון ספציפי בטנזניה/קניה שבו יש פעילות אם ילידים יתומיים או אפילו באוגנדה(לא שולל כל את האפשרות הזאת) כי אני בעיקר מחפש להתנדב בבית יתומים תודה מראש ערן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. התנדבות באפריקה:Re תגובה ל - 3 11/04/2007 00:19 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
היי :) כתוב את המייל שלך או תכתוב לשלי ואני אשלח בשמחה. באופן אישי אני מכיר את האירגון שאני התארגנתי בו - הוא נקרא לוהדה ותמצא עליו מידע בכל המידע שיש בכתבות שלי - תסתכל בצד שמאל ב`` גיל - מנהל הפורום`` יש שם לינק לכל הכתתבות שלי. אבל חשוב מזה - תסתכל בלינק המצורף - גם שם יש המון רעיונות שכדאי לשקול - כמה שיהיו לך יותר אפשרויות, תוכל למצוא את האירגון שהכי מתאים לך :)
http://www.lametayel.com/archive/article.asp?id=7424&postid=676&dest_id=&dest_type=
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. התנדבות באפריקה:Re תגובה ל - 4 11/04/2007 13:06 לתגובה קודמת
תסתכל עכשיו בדרושים - תיקנתי את הלינק. מצטער...
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:למתנדבים ולשאר
להודעה הבאה:בעיה להכנס ללוח הדרושים