כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. התנדבות באפריקה 11/04/2007 18:19 לתגובה הבאה
  ktamara לא מחובר ktamara
שלום, אני סטודנטית לרפואה (שנה ד`) ומעוניינת להתנדב באפריקה בקיץ הקרוב למשך 4-6 שבועות. אני מעוניינת לעבוד עם ילדים (בתי יתומים לילדים חולי איידס או עבודה בביה``ח). הכיוון כרגע הוא קניה/טנזניה/אוגנדה. עברתי על הלינקים השונים באתרכם להתרשמות ראשונית, בכל זאת אשמח להמלצות על ארגונים התנדבותיים העוסקים ברפואה מפי אנשים שהיו ויכולים לספר. תודה! תמרה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. התנדבות באפריקה - לגיל תגובה ל - 1 12/04/2007 17:04 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  ktamara לא מחובר ktamara
אשמח אם תוכל להגיב על הודעתי, מנסיונך האישי/ממה שידוע לך ממתנדבים אחרים בתחום הרפואי באפריקה. שוב תודה :-)
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. התנדבות באפריקה - לגיל:Re תגובה ל - 2 13/04/2007 10:25 לתגובה קודמת
גיל גיל לא מחובר גיל - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 4898 הודעות עד כה
בוקר טוב :) חיכתי לראות אם יהיה מי שיגיב ואכן עשה התנדבות רפואית כי לשים פלסטרים על ילדים בבית יתומים, שזה מה שאני עשיתי, לא נשמע לי עונה להגדרה... :) אבל כשחושבים על זה, אולי בעצם זו נקודה לא רעה להתחלה: בעצם כל אירגון שעובד עם אנשים ישמח לקבל מישהי עם נסיון רפואי לשירותיו, גם אם הוא לא מוגדר רפואי. כלומר מה שאני אומר הוא שאת צריכה לבחור אם את רוצה שאלמנט הרפואה יהיה המרכזי ביותר, או יתרון יחסי שיש לך, כשאת עושה עוד דברים. אני אומר את זה כי לפעמים אנשים לא רוצים לעסוק ב- 100% במקצוע שלהם בהתנדבות. אבל בואי נתחיל מאם כן :) יש מצד שמאל את ארכיון הדרושים ואינדקס המתנדבים. אם תעשי בשניהם חיפוש על המילה ``בריאות`` תמצאי המון המון הצעות לאירגונים שמחפשים רופאים. את הבירורים עם מי שהיה שם תוכלי לעשות מאוחר יותר, ע``י פניה לאנשים שהתנדבו אצלם :)
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:התנדבות באוסטרליה
להודעה הבאה:map