כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. התנדבות בארה``ב 11/04/2007 18:55 לתגובה הבאה
  shiroosh36 לא מחובר shiroosh36
שלום! קוראים לי שירה ואני משתחררת עוד ימים ספורים מהצבא. הייתי אמורה לטוס ולהדריך במחנות קיץ בארה``ב אך הדבר לא יצא. לכן, חשבתי על האפשרות להתנדב במקום בארה``ב בתחומים שונים בעדיפות להדרכה היות ואני בעלת רקע מתאים. התקופה בה אני יכולה להתנדב היא מחודש יוני לכ-3 חודשים. איך עושים את זה? כמה כסף זה עולה? האם יש אפשרות לחסוך עלויות מגורים? בקיצור אני קצת מבולבלת ואני אשמח לכל פריט מידע בנושא.... תודה רבה!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. התנדבות בארה``ב:Re תגובה ל - 1 13/04/2007 12:05 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
גיל גיל לא מחובר גיל - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 4891 הודעות עד כה
היי שירה ! איזה יופי של רעיון, ישר כשאת משתחררת! בארה``ב יש אין ספור אירגונים להתנדב בהם, ולכן הדבר הכי חשוב הוא התמקדות - אחרת פשוט תמצאי את עצמך מבלה את החודשים הקרובים רק בחיפושים... אז תתחילי עם הפנטזיה - מה את הכי רוצה לעשות. הכי. אח``כ תבחרי מקום. איפה את הכי רוצה לעשות את זה? כלומר יש איזורים בארה``ב שעושים לך את זה יותר מאחרים? קרוב למשפחה? אוהבת ערים גדולות? קטנות? או אולי דווקא המדבר של אריזונה מדבר אליך? אחרי שתעני על 2 השאלות האלה תוכלי להתחיל בחיפוש, ואני אשמח לעזור כמובן. לפי התשובות נוכל לראות עלויות ממוצעות. מה שכן, מאחר ובארה``ב רוב המתנדבים הם מקומיים - הם לא רגילים במיוחד לדאוג למתנדבים לתנאי מגורים ומחייה (כמו למשל בבית יתומים באסיה, שם ברור מאילו שהמתנדבים הם זרים ולכן צריכים משפחה לגור איתה). זה אומר שבד``כ זה יהיה עיקר העלויות.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. התנדבות בארה``ב:Re תגובה ל - 2 13/04/2007 16:33 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
קודם כל ממש תודה על העזרה! אני מחפשת משהו בערים גדולות יותר. אם יש אפשרות של הדרכה, עבודה עם ילדים או עם נוער. הפנטזיה הכי גדולה זה סוג של מחנות קיץ או מתנסים יהודיים לילדים מעוטי יכולת. אבל האמת שאני פתוחה גם להצעות אחרות... אחרי הכל העיקר הוא ההתנדבות והתרומה. בנוסף יש עדיפות לכמה שפחות עלויות ככה שאם יש אפשרות למקום שמאפשר לינה זה עדיף. תוכלו לעזור אותי ולכוון אותי בבקשה? תודה בכל מקרה....
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. התנדבות בארה``ב:Re תגובה ל - 3 13/04/2007 19:07 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
היי! יש לי מידע על אירגון ישראלי שיכול להתאים, אבל הם לא אישרו לי לפרסם אותם, אז בינתיים אני אשלח לך את המידע למייל. תכתבי לי למייל בבקשה, ואני אשלח לך בוים ראשון מהמשרד את הפרטים שלהם.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. התנדבות בארה``ב:Re תגובה ל - 4 13/04/2007 19:10 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
היי! יש לי מידע על אירגון ישראלי שיכול להתאים, אבל הם לא אישרו לי לפרסם אותם, אז בינתיים אני אשלח לך את המידע למייל. תכתבי לי למייל בבקשה, ואני אשלח לך בוים ראשון מהמשרד את הפרטים שלהם.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. התנדבות בארה``ב:Re תגובה ל - 5 19/04/2007 08:57 לתגובה קודמת
לאחר בדיקה מול החברה הם אכן סיימו לגייס מדריכים לצערי הרב.... תודה בכל מקרה!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:התנדבות באפריקה
להודעה הבאה:פרויקט באפריקה- אודה לדעה של כולכם