כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. התנדבות באנגליה 14/04/2007 23:03 לתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
היי לכולם! שמי דניאל , אני בן 17, עוד מעט מסיים כיתה יא, אני מחפש להתנדב בקייטנה בחופש הגדול באנגליה או בארה``ב, מישהו שמע על איזה שהם אירגונים מתאימים ויכול לעזור לי? תודה מראש:)
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. התנדבות באנגליה:Re תגובה ל - 1 15/04/2007 18:06 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
גיל גיל לא מחובר גיל - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 4966 הודעות עד כה
אהלן דניאל :) בדיוק לפני יומיים קיבלתי את הלינק הבא - אולי הוא מתאים לך?
http://www.campusa.co.il:80/
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. התנדבות במחנה קיץ תגובה ל - 2 20/04/2007 06:44 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
היי, בנושא מחנות הקיץ, אני הדרכתי צילום בnjw פנסילבניה ארה``ב דרך סוכנות שנקראת aice, המדריכים מכל העולם היו מדהימים וכמו כן כל החויה של תרבות אמריקאית וכו` (לקפוץ לניו יורק סיטי בשבת פנויה..), אבל היחס אלינו היה חרא, ממש השפלה, כמו עובדים זרים (טוב זה מה שהיינו.. אשרת העבודה הזמנית שלנו הייתה תלויה במחנה הזה) למשל אחרי יום של 15 שעות עם החניכים כשאתה רק רוצה להסתובב קצת להירגע אומרים לנו משהו בסגנון של ``אם תפרו עוצר ותחזרו אחרי חצות לבקתות של החניכים, נפטר אתכם, תחזרו טיסה ראשונה לארץ ויהיה לכם חותמת שחורה בדרכון``... וגם ``אסור לדבר עיברית בינכם כי זה מפריע לשאר המדריכים`` למרות שזה מחנה קיץ יהודי שחניכים בו שרים תפילות בעברית (!!) ושאר המדריכים (לא יהודים, מאירופה אוסטרליה וכו`) בכלל אמרו שזו שפה שמאוד מעניינת אותם. הסוכנות aice הייתה מאוד אדישה לצרכים שלנו, אחרי שהרויחה עלינו אלפי דולרים (רווחים עצומים על בסך הכל להיות הקשר הראשוני ביננו ובין המחנה) לא מיצמצה אפילו כדי לנסות לעזור בסיכסוכים שונים עם ההנהלה, להפך, רק צעקו עלינו וכשאתה לבדך בקצה השני של העולם זה ממש לא נעים. אז פשוט לבדוק טוב לפני שמתנדבים לזה : )
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. התנדבות במחנה קיץ:Re תגובה ל - 3 20/04/2007 13:28 לתגובה קודמת
גיל גיל לא מחובר גיל - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 4966 הודעות עד כה
תודה על המידע ורד - חשוב לשמוע גם על חוויות פחות חיוביות, למשרות שנשמע שבשורה התחתונה היה מעולה. תודה!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:התנדבות צלילה באוסטרליה
להודעה הבאה:התנדבות באפריקה