כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. פרויקט באפריקה- אודה לדעה של כולכם 15/04/2007 19:33 לתגובה הבאה
aline85 aline85 לא מחובר aline85  משתמש מתחיל 27 הודעות עד כה
שלום אנשים, אני בקשר זמן מה עם ארגון ישראלי שמציע מגוון של פרוייקטים להתנדבות במקומות שונים ומה שמשך אותי יותר מכולם הינו פרוייקט התנדבות באפריקה לשיקום אריות התנדבות של שבועיים בפרוייקט כזה עולה כ 800-1000 דולר (כולל אוכל מגורים וכו`) האם לדעתכם זה כדאי? האם זה מחיר מופקע שלא שווה את ההשקעה? האם ישנם פרוייקטים דומים באפריקה ויש לכם אתרים להמליץ לי עליהם ? מודה באופן אישי על כל תגובה שלכם
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. פרויקט באפריקה- אודה לדעה של כולכם:Re תגובה ל - 1 16/04/2007 19:04 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
גיל גיל לא מחובר גיל - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 4978 הודעות עד כה
היי :) קשה לי להגיד אם זה שווה את ההשקעה, אבל ביננו - מתי פעם תוכלי לעבוד במשך שבועיים עם אריות?? מעבר לכך, יחסית למחירים שכבר ראיתי להתנדבות כזה זה ממש בגבולות הנמוכים, ככה שאם זה מדבר אליך, ויש לך את הכסף - מצאת הזדמנות מצויינת! רק המלצה: תבדקי בדיוק איזה סוג של עבודה את הולכת לעשות, ושיש לך ``מספיק`` מגע עם החיות עצמן`` כי אני מניח שזה מה שמושך אותך בסיפור הזה. את מתנדבת דרך ``גו אקו``? נשמח לשמוע חוויות כשתחזרי!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. פרויקט באפריקה- אודה לדעה של כולכם:Re תגובה ל - 2 16/04/2007 20:09 לתגובה קודמת
aline85 aline85 לא מחובר aline85  משתמש מתחיל 27 הודעות עד כה
היי גיל, אכן מצאתי את הפרוייקט דרך אתר גו אקו, גם נפגשתי עם הנפשות הפועלות בגו אקו והם עשו אחלה רושם :) במידה והכל ייצא לפועל אשמח לחלוק חוויות!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:התנדבות בארה``ב
להודעה הבאה:התנדבות בבוליביה