כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. מחפשים התנדבות למבוגרים 05/05/2007 20:45 לתגובה הבאה
  rachelesh לא מחובר rachelesh  משתמש מתחיל
אנחנו זוג בגיל 50 המעונינים להתנדב למשך 2-3 שבועות בספטמבר הבא, באירופה ומזרח קרוב מחפשים תנאים מתאימים של מגורים ועבודה עד 25 שעות בשבוע בכל עבודה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. מחפשים התנדבות למבוגרים:Re תגובה ל - 1 06/05/2007 19:27 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
גיל גיל לא מחובר גיל - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 4966 הודעות עד כה
היי רחל :) ראשית אני רוצה לציין שרוב מקומות ההתנדבות ישמחו לקבל מתנדבים מבוגרים אפילו יותר מצעירים - אי אפשר להתחרות בניסיון :) מכאן שכמעט כל מקום שאנחנו מדברים עליו כאן בפורום יכול להתאים. השאלה הנשאלת היא מה אתם רוצים לעשות. האם התנדבות בבתי יתומים ברומניה, למשל, מעניינת אתכם? האם אתם מעדיפים במקום אחר באירופה? אני הייתי מציע להתחיל מהלינק המצורף - אינדקס אתרי ההתנדבות שלנו. יש שם המון אירגונים, מסודרים לפי מקום גיאוגרפי, והוא מקום טוב להתחיל בחיפושים. אם תרצו למקד אותי יותר מבחינת המקום או סוג העיסוק - אני אשמח לחפש עבורכם אירגונים ספציפיים :)
http://www.lametayel.com/archive/article.asp?id=7424&postid=676&dest_id=&dest_type=
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. מחפשים התנדבות למבוגרים:Re תגובה ל - 2 06/05/2007 23:59 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
תודה אם אנחנו רוצים לנסוע בספטמבר ניתן עכשיו לקבוע ולסגור דברים ?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. מחפשים התנדבות למבוגרים:Re תגובה ל - 3 07/05/2007 06:12 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
גיל גיל לא מחובר גיל - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 4966 הודעות עד כה
בהחלט ניתן, אבל אם את שואלת אותי אני הייתי ממליץ לחכות קצת. לטעמי כדאי לכם מאד לבחור אירגון כבר כעת, וליצור איתו קשר לשם בירור פרטים. אחרי שבחרתם ווידאתם שיהיה להם מקום עבורכם בספטמבר - חכו. קחו חודש שבו אתם רק מדברים/חושבים עם עצמכם, אחד עם השני או עם אנשים אחרים, על מה שיהיה שם. את לא תאמיני כמה התהליך הזה יכול להיות חשוב מבחינת ההכנה הנפשית...
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. מחפשים התנדבות למבוגרים:Re תגובה ל - 2 17/06/2007 21:43 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  yaily לא מחובר yaily  משתמש מתחיל 30 הודעות עד כה
אני בת 47 ומעונינת לעבוד בהתנדבות בהולנד או בשוודיה
בתחום הילדים ההוראה וגם בחקלאות .לתקופה של 6 שבועות
האם זה אפשרי?
בתודה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. מחפשים התנדבות למבוגרים:Re תגובה ל - 5 17/06/2007 22:37 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
שלום yaily
נרשמנו לאתר המצורף במחיר לא מאד גבוה (כ80 ש``ח)
ולאחר עיון ממושך התחלתי להתכתב עם מקומות שמבקשים עזרה

האמת שהמטרה שלנו היא לעשות חופש ולטייל ולהכיר בדרך אחרת
שנוכל להרשות לעצמנו.
כרגע סיכמנו עם מספר מקומות באיטליה על שהות של 7-10 ימים.
ואנחנו מתכונים לממש זאת בספטמבר.
נסי לחפש באתר הזה מקומות בארצות שאת מעונינת, נשמח לשמוע
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. מחפשים התנדבות למבוגרים:Re תגובה ל - 6 17/06/2007 22:46 לתגובה קודמת
האמת הסתכלתי עכשיו ואין להם כל כך הרבה הצעות בהולנד ושבדיה
תנסי אולי בwooffers או באתרים אחרים שמציעים כאן
זה באמת דרש קצת השקעה של זמן בהתחלה אבל הופתעתי מהתגובות המהירות.
בהצלחה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:למצוא התנדבות עם בעלי חיים
להודעה הבאה:מקומות התנדבות בהודו