כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. wwoof בספרד 08/05/2007 10:52 לתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
שלום. אני חבר בארגון wwoof, ואני מחפש כרגע חווה אורגנית באיזור הצפון, קרוב לברצלונה ,שם אני נוחת. עדיפות לאיזור ההררי של הפירנאים. למעשה זה מאוד מבלבל ואני פשוט לא יודע במה לבחור... אני לא רוצה ליפול בחווה הראשונה אליה אני מגיע ישירות מישראל... אני מחפש שקט והרים, אבל מצד שני גם שיהיו אנשים סבבה ויהיה עם מי לדבר ושזה לא יהיה כל כך מבודד.... עבודות בגן ירק וכאלה וגם עם עיזים יהיו סבבה. אם מישהו יוכל להמליץ לי על חווה מגניבה/כל פיסת מידע לגבי זה- זה יהיה ממש ממש משמח...אני מתכנן ממש בימים הקרובים לעוף מפה... כל טוב לכולכם גיא
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. wwoof בספרד:Re תגובה ל - 1 09/05/2007 07:56 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
גיל גיל לא מחובר גיל - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 5136 הודעות עד כה
אהלן! מצטער, אני לא מכיר ספציפית את החוות של ווף באיזור הזה, אבל האם אתה לא יכול לקחת לך את השבוע הראשון ופשוט לעשות סיבוב בין כמה מוצעות? טיול עם מטרה עם תרצה... או שזה לא עובד ככה?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. wwoof בספרד:Re תגובה ל - 2 09/05/2007 08:53 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
האמת היא שיש עם זה 2 בעיות- אחת היא הכסף שאוזל בכמויות שאי אפשר לתפוס בכלל....והשנייה היא שרוב החוות הם די מרוחקות ממקום מרכזי ואז זה באמת כרוך בהמון אנרגיות שמבוזבזות אם לא בוחרים את החווה...(באחת החוות אומרים לי שאני צריך ללכת 30 ק``מ כדי להגיע...) בכל מקרה, תודה על ההתייחסות. גיא
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. wwoof בספרד:Re תגובה ל - 3 10/05/2007 08:50 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
תגיד, יש אולי מצב לבקש מהחוות שלגביהן אתה מתלבט שיתנו לך מייל של אנשים שהתנדבו אצלם?
אני בטוח שהם יוכלו לעזור לך בהתלבטויות. לי זה מאד עזר לפני שנסעתי בעצמי...
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. wwoof בספרד:Re תגובה ל - 4 10/05/2007 16:06 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
אני משער שזה אפשרי אבל האמת היא שזה מסורבל מידי...כנראה שפשוט אבחר משהו ואלך על זה, ואם לא יהיה טוב נעבור...זה לא חתונה קטולית...

תודה בכל מקרה,
גיא
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. שיהיה בהצלחה :) תגובה ל - 5 10/05/2007 22:25 לתגובה קודמת
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:חיפוש שותפים-מתנדבים
להודעה הבאה:מזג אווייר בויה טונארי