כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. התנדבות עם סוסים בדרום אמריקה 24/05/2007 21:32 לתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
שלום..
אני מדריכת רכיבה על סוסים, כך שיש לי ידע ונסיון בעבודה עם סוסים...
רציתי לשאול אתכם, האם יש חוות מעניינות ומקצועיות בדרום אמריקה [לא משנה כרגע איפה, אני עוד לא יודעת מה יהיה המסלול שלי] בהן אוכל להתנדב תמורת מגורים/מזון...

תודה לכל העונים.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. התנדבות עם סוסים בדרום אמריקה:Re תגובה ל - 1 24/05/2007 22:01 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
גיל גיל לא מחובר גיל - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 4959 הודעות עד כה
אהלן :)
נשמע רעיון מגניב!!
אני מצאתי אירגון אחד ספציפי שעובד עם סוסים, והוא נמצא כאן בלינק הראשון. הם מבקשים 100$ לכיסוי הוצאות, אבל זה נשמע לי יחסית סביר, כי זה כולל אוכל לינה וכ``ו.

בלינק השני יש אירגון מוצלח שמרכז המון חוות בכל העולם. אני עשיתי שם חיפוש ומצאתי כמה חוות שעובדות עם סוסים, אבל האתר מחייב הרשמה, אז אני לא יכול לשלוח לך את הלינק הספציפי. אם תמצאי שם דברים מעניינים, אחרי שתראי את האפשרויות, האתר דורש תשלום (די קטן) כדי לפתוח בפניך את אפשרויות הגלישה.

ואם את צריכה עזרה - תגידי :)
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. התנדבות עם סוסים בדרום אמריקה:Re תגובה ל - 2 24/05/2007 22:29 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
תודה על העזרה
האמת, שאני נוסעת רק בדצמבר, אבל כל כך הטרידה אותי השאלה לגבי הסוסים, כי אני לא יכולה יום אחד בלעדיהם, עד שהייתי חייבת לכתוב מיד עכשיו כדי לקבל תשובה.
אני כל הזמן אעקוב אחרי הפורום, ואחזור לכאן יותר בהדיקות ועם יותר שאלות בסביבות אוקטובר,נובמבר.

אפרת
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. בשמחה :) תגובה ל - 3 25/05/2007 08:47 לתגובה קודמת
גיל גיל לא מחובר גיל - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 4959 הודעות עד כה
את כמובן גם מוזמנת לערב המתנדבים שנקיים ב 4.7 לשביעי (פרטים מפורטים בקרוב), שאולי יעזור לך בהתכוננות ובחיפוש.

סופ``ש מצויין
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:התנדבות קבוצתית
להודעה הבאה:התנדבות באפריקה