כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. דרושים מתנדבים מהשבוע 26/05/2007 08:29 לתגובה הבאה
גיל גיל לא מחובר גיל - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 4898 הודעות עד כה
שלום חברים :)

דרושים מספר מתנדבים לפרוייקטים חדשים מהשבוע האחרון:

אסיה
אפריקה
דרום ומרכז אמריקה
התנדבות מצויינת לכולם :)
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. דרושים מתנדבים מהשבוע:Re תגובה ל - 1 26/05/2007 19:42 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  biba לא מחובר biba
שלום,
אני מרפאה בעיסוק עם נסיון של שנים רבות בתחום השיקום. רציתי לדעת אם ישנם מקומות להתנדבות במקצוע שלי לפרק זמן של 1-2 חודשים.עדיף באסיה. אודה לך על מידע רלבנטי.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. דרושים מתנדבים מהשבוע:Re תגובה ל - 2 27/05/2007 19:23 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
היי ביבה :)

בחיפוש ראשוני מצאתי לא מעט ביקוש לתחום שלך, אבל באזיה מצאתי רק מקום אחד בהודו. זה הלינק הראשון.

בלינק הראשון תמצאי עוד כמה הצעות (שכוללות גם את הראשון), ואז תוכלי להגיד לי באיזו מידה את באמת רוצה להתמקד באסיה. אם אפשרויות אחרות הן גם רלוונטיות תגידי לי על איזה איזורים מדובר, ונוכל לחפש עוד :)
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. ועוד רעיון... תגובה ל - 2 27/05/2007 19:28 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
יכול להיות מועיל ליצור קשר עם העמותה הישראלית לריפוי בעיסוק - יכול להיות שיש להם קשרים מקצועיים עם אירגונים בחו``ל.

אגב, החיפוש שאנעשיתי הוא על התפקיד הזה ממש, אבל בעצם עבודתך יכולה להיות רלוונטים לעוד אירגונים - למשל עבודה עם ילדים עם מוגבלויות, פיגור וכו`, לא?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. דרושים מתנדבים מהשבוע:Re תגובה ל - 2 28/05/2007 21:30 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  biba לא מחובר biba
תודה רבה. במחשבה שנייה- אינני נעולה דווקא על אסיה, ואשמח לדעת על מקומות שונים בהם יש צורך במתנדבים מרפאים בעיסוק בתחום השיקום. תודה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. דרושים מתנדבים מהשבוע:Re תגובה ל - 5 29/05/2007 10:41 לתגובה קודמת
אם ככה, אז יש לנו היצע יותר גדול :)

תסתכלי בבקשה בלינק השני שצרפתי לך למעלה - יש שם כמה הצעות מחוץ לאסיה. בנוסף אני מצרף חיפוש גוגל בתוך אתר מוצלח נוסף (זה נראה כמו גוגל רגיל, אבל זה רק בתוך האתר הזה, וראיתי שם כמה הצעות מעניינות...

תגידי מה מצאת או אם את צריכה עוד עזרה :)
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:התנדבות ביפן
להודעה הבאה:התנדבות בזוג