| 1. התנדבות ליהודים ????בעיה קצת!!! |
31/05/2007 10:29  |
| |
naami11 |
|
|
|
|
שלום
שמי נעמה לפני כמה זמו נכנסתי לאתר ורשמתי שאני עומדת להתנדב בפרו באירגון בשם BROSS וגם לאירגון NCLO בקמבודיה.
שלחתי קורות חיים ומילאתי את טופס ההרשמה.במייל הודיעו לי שהתקבלתי. תכננתי כבר לרכוש כרטיסים לפרו וביררתי, הכל כמעט היה סגור.במייל אחרון לקראת קניית כרטיס טיסה, שלחתי להם מייל וציינתי שאני שומרת שבת, כך שמצד אחד אוכל לשחק עם הילדים ,אבל לא אוכל להדליק אש או אור. לגבי כשרות הסברתי שאין לי בעיה לבשל בעצמי את האוכל.תשובתם היתה שאי אפשר יהיה לאכסן אותי.
בתחילה לא התייחסתי כל כך לזה ,אבל אני חוחשבת ``שאנשי המערב`` לקחו ``בעלות`` על הילדים המסכנים.
ובעצם מי ששונה זה הווה להם בעיה,זה לא מתאים להם,לכן הם דוחים אותו. הכל טוב ויפה כשאתה הולך וצריך להיות כמוהם. אז מה עם הסובלנות החברתית שלהם???!!.מצד אחד הם כביכול עוזרים לילדים ,ומצד שני הם לא יכולים לקבל יהודי ששומר על יהדתו. נראה ששום דבר לא השתנה ויהודי תמיד ישאר שונה.אני גאה שאני יהודיה. ואם ארגון זה או אחר דחה אותי בשל עובדה זו, אז אני מצטערת!. זו לא הדרך לתת עזרה הומניטרית.
יש כאלה מכם שירגישו צורך להגן עליהם, אבל אני אני חושבת שאם זה היה אצלנו בארץ, לא היו עושים כך!!!
בסופו של דבר כל אחד וההחלטה שלו, אבל אם יהיו אפילו בודדים שיקראו וינסו להבין מה המסר בזה אני מסתפקת.
|
|
|
|
|
| 3. אין בעיה להתנדב בArt Of Living תגובה ל - 1 |
03/06/2007 16:28  |
| Anonymous |
 |
|
|
היי נעמה,
תוכלי להצטרף לתוכנית מיוחדת של Art Of Living foundation לישראלים צעירים בהודו. לאחר הסמינר תוכלי להשתלב בפעילות ההתנדבותית הנרחבת של הארגון בארץ ובעולם (מעל ל140 מדינות). לגבי שמירת שבת וכשרות - אין שום בעיה, הארגון מעודד ומכבד את כל האמונות והדתות באשר הן, וחוץ מזה, ממילא כל האוכל שם צמחוני ומעולה :)
פרטים נוספים תוכלי למצוא בעלון המצורף, באתר העולמי ובאתר הישראלי. בואי בהמוניך וספרי לחברייך:)
יום של חיוכים לך ולכולנו:)
 | | yltp_flier.jpg(גודל:4.051KB) |
|
|
|
|