כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. תוכנית מיוחדת בהודו לישראלים בני 18-30 03/06/2007 15:58 לתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
שלום יקרים :)
ארגון Art Of Living בישראל בשיתוף עם הארגון הבינלאומי מזמין אתכם לתוכנית מיוחדת לישראלים בהודו.
הסמינר מתמקד בהעצמה אישית וחברתית ומאתגר צעירים לממש את מלוא הפוטנציאל החיים ולעזור לאחרים בסביבתם.
עם תום התוכנית תוכלו להשתלב בפעילות ההתנדבותית הייחודית של הארגון בארץ וברחבי העולם.
מצ``ב עלון למידע נוסף.
שיהיה לכולנו יום של חיוכים וחיים נפלאים :)
yltp_flier.jpg
yltp_flier.jpg(גודל:4.051KB)
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. תוכנית מיוחדת בהודו לישראלים בני 18-30:Re תגובה ל - 1 04/06/2007 19:21 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
גיל גיל מחובר גיל - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 4966 הודעות עד כה
היי אלכס :)
תודה רבה על המידע - נשמע בהחלט מעניין, ואני אנסה לספר על ההצעה לשואלים עתידיים.

האם אתה אותו אלכס ששאל כאן לגבי התנדבות עם יוגה צחוק?

שוב תודה :)
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. תוכנית מיוחדת בהודו לישראלים בני 18-30:Re תגובה ל - 2 04/06/2007 20:32 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
תודה רבה גיל:)
אני אשמח אם תפנה אלינו כל אחד עם תוכנית לנסוע להודו או שכבר נמצא בהודו. מתוך נסיוני זו ללא ספק חוויה הרבה יותר חזקה מלהיזרק איפשהו ללא מטרה (כן, גם את זה עשיתי בהודו). אנחנו מתכננים קבוצה של 50 איש לפחות!!! חשוב להדגיש שהתוכנית והכלכלה הם בחינם למעט דמי הרשמה סמליים בארץ.
כמוכן, אשמח אם תוכל להוסיף את הלינק של הארגון לרשימת אתרי ההתנדבות - פעילות הארגון היא רבה ומגוונת: פיתרון סכסוכים ויוזמות שלום, סיוע במצבי טראומה באיזורי אסון ומלחמה, חינוך לערכי אנוש והרמוניה בשונות, שיקום אסירים ועבריינות נוער, חינוך לאוכלוסיות מקופחות, העצמת נשים, פעילות רווחה לאוכלוסיות שבטיות ואיזורי ספר, פיתוח חקלאות ביו-דינמית ועוד...

לגבי יוגה צחוק, לא אני שאלתי, אבל לצחוק יהיה חלק ניכר בתוכנית, אולי גם כטכניקה טיפולית.

שוב תודה רבה וערב מקסים לכולנו :)
yltp_flier.jpg
yltp_flier.jpg(גודל:4.051KB)
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. תוכנית מיוחדת בהודו לישראלים תגובה ל - 1 09/06/2007 15:26 לתגובה קודמת
Anonymous  משתמש לא מוכר
פלאייר חדש
youth program new comp.jpg
youth program new comp.jpg(גודל:6.948KB)
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:שאלות נוספות...
להודעה הבאה:ב-4.7.07 - ערב התנדבות בעולם